Peteto написа:- за това че не съм се появявала толкова време искам специално то Чери - прости ми...
Честно..... почувствах се неудобно...... знаеш защо! И знаеш какво искам да ти кажа!
Peteto написа: Тази сутрин моя малък разбойник Марти - ми каза:
Мамоооо бичааааа

- е кажете ми как такова нещо - което е за 1-ви път да не ти направи деня прекрасен???
Дам... много щастлива ме направи...и аз каквато съм си кифла... веднага ми се напълниха очите със сълзи едвам се удържах...
Даааааааа, то и кроасан да си

, пак ще се разкиснеш.... уф, сега, когато Косето расте и е под влиянието на знайни и незнайни хормони такива моменти или поне спомените за тях са ми в пъти по-скъпи!
Пете, зъдръж за дълго тази топлина!!!
Eли, абе не ти ли е кофти да караш ски при тази прекрасна пролет навън

. Ох, на мен вече много ми се иска да се стопля и да е прекрасно времето. Я кажи илачите дето ти ги бяха предложили момичетата за проблема на Тони с кихането свършиха ли работа?!
Зорита, шопинг терапия, а?!

Я кажи барем какво си купихте?! :lol:
При нас вчера се случи нещо интересно - тренировката на Коси по футбол беше отменена, защото на балона, където тренират щеше да се проведе някакъв мач с участието на Бойко Борисов :lol: :lol: (Дани, да не се ядосаш сега

) - мене ми стана много смешно - даже ми се щеше да го изчакам, щото съм сигурна, че щях да отида да му кажа 2-3 неща, които ме вълнуват, ноооо заваля дъжд и си тръгнахме. Странното е, че собствениците на балона са предпочели да отменят тренировката на децата, вместо да изместят мача на възрастните....... нооо това е друга тема.
Една песен от мен за поздрав:
[youtube]YIvxc3ZAzp0[/youtube]