Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от Kleo »

Да, Пролетта иде и аз също я усещам с всяка фибра на тялото си и с всяка струна на душата си :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:225 Зори, да ви е жива и здрава Даренка. Много щастие и успехи и желая.
Peteto написа:Мамоооо бичааааа :123 :123 :123 - е кажете ми как такова нещо - което е за 1-ви път да не ти направи деня прекрасен???
Прекрасно е. Пожелавам ти да го чуваш всяка сутрин.
vihrogonche написа:Да, Пролетта иде и аз също я усещам с всяка фибра на тялото си и с всяка струна на душата си :222
Ами тя вече дойде :222
:1145
Отвънка ухае на люляк,
отвънка е синьо небе.
Приятелю, птиците чу ли?
Отвънка е пролет!
Здравей!

Нека пролетта донесе много радост, късмет и обич на всички ни :940
lindorina написа:Нищо - хубав пък ден на всички! :528 :1106
Тъй ами, няма да им се церемониш :1062 :940 :940 :940
:923
Желая ви пролетно настроение и много усмивки :954 и с удоволствие споделям първото си кафе за днес с вас :528
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честита Пролет :) Честита Нова Астрологическа година :) Бъдете слънчеви и усмихнати всички :)

ПРИЕМЕТЕ ГО ЛИЧНО - Без милост, заедно с МОНОЛОГА на Слави Трифонов отпреди 4 години!

http://www.youtube.com/watch?v=l-dYNttdgl0 :922 :922 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Peteto написа:- за това че не съм се появявала толкова време искам специално то Чери - прости ми...
Честно..... почувствах се неудобно...... знаеш защо! И знаеш какво искам да ти кажа! :923
Peteto написа: Тази сутрин моя малък разбойник Марти - ми каза:
Мамоооо бичааааа :123 :123 :123 - е кажете ми как такова нещо - което е за 1-ви път да не ти направи деня прекрасен???
Дам... много щастлива ме направи...и аз каквато съм си кифла... веднага ми се напълниха очите със сълзи едвам се удържах...
Даааааааа, то и кроасан да си :1062 , пак ще се разкиснеш.... уф, сега, когато Косето расте и е под влиянието на знайни и незнайни хормони такива моменти или поне спомените за тях са ми в пъти по-скъпи! Пете, зъдръж за дълго тази топлина!!!

Eли, абе не ти ли е кофти да караш ски при тази прекрасна пролет навън :1062 :1062 . Ох, на мен вече много ми се иска да се стопля и да е прекрасно времето. Я кажи илачите дето ти ги бяха предложили момичетата за проблема на Тони с кихането свършиха ли работа?!

Зорита, шопинг терапия, а?! :1028 :1028 Я кажи барем какво си купихте?! :lol:

При нас вчера се случи нещо интересно - тренировката на Коси по футбол беше отменена, защото на балона, където тренират щеше да се проведе някакъв мач с участието на Бойко Борисов :lol: :lol: (Дани, да не се ядосаш сега :1062 ) - мене ми стана много смешно - даже ми се щеше да го изчакам, щото съм сигурна, че щях да отида да му кажа 2-3 неща, които ме вълнуват, ноооо заваля дъжд и си тръгнахме. Странното е, че собствениците на балона са предпочели да отменят тренировката на децата, вместо да изместят мача на възрастните....... нооо това е друга тема.

Една песен от мен за поздрав:

[youtube]YIvxc3ZAzp0[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Петеее, много мили моменти ти е поднесъл твоето малко момченце. Разбира се, че ще се разчувстваш, но това в никакъв случай не те прави кифла :lol: Кифленското определение за девойка/дама е друго :1062 :1062 :1062 - отнася се за тези хора, които са свикнали с удобствата и винаги ги търсят и не могат да се прежалят да отидат на място, където нещо липсва; жени които винаги се превъзнасят за нещо и са доста префърцунени :1062 :1062 сигурно мога и още да пиша за това какво е кифла, ама ще спра :1062 :1062 :1062 Тааа мисълта ми е, че ти не се вписваш в тези определения. Просто си майка, която отразява децата си :954 :954

Чери, да ти кажа хич не ми е гадно да карам на това време, още повече, че в планината като е хубаво времето е супер. Като се зарибиш да караш ски, спира да ти прави впечатление студа. Поне при мен е така. Също така откакто ходя и пеша на работа и зимата, независимо минус колко градуса е навън, някак си започнах по-различно да гледам на студа, на зимата, на заледяванията и на снега. Започнах да ги харесвам даже :lol: :lol: Нетипично за мен!!! :plezya se :plezya se

Зори, да ти е жива и здрава щерката! Много късмет, радост и хубави мигове да има в живота си! Кажи, кажи и на мен ми е любопитно с какво се сдобихте от шопинга?
danid
Философска система

Мнение от danid »

Чери, аз нямам кой знае какво против Борисов, даже на моменти си мисля, че дълбоко го заблуждаваха..., а и нали знаеш нека първия камък да хвърли безгрешния - от нашите политици няма кой да хвърли камъка... Пък от нас - народа се видя, че с камъни или без, нищо не зависи и затова съм много тъжна, но това го обсъждахме вече ... :922

Другия път свирни да го подхванем Бойко от двете страни - с идеи :221

В петък обаче се надявам да ме развеселите и в случай, че не сте видели темата - чакаме ви

http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=6&t=1153" onclick="window.open(this.href);return false;
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Peteto

Мнение от Peteto »

Привет и от мен :222

Тези дни ми поотпуснаха малко каишката :221 и имам възможност да наминавам през хралупата :fan
А на вън е истинска пролет...по този повод скоро четах някъде една смешка и няма как да не я споделя:

Пролет иде - скоро ще текнат ручей в планината,
на децата сополи,
а на мъжете лиги :955 :955 :955

mari_ko написа:
Peteto написа:Мамоооо бичааааа :123 :123 :123 - е кажете ми как такова нещо - което е за 1-ви път да не ти направи деня прекрасен???

Прекрасно е. Пожелавам ти да го чуваш всяка сутрин.

Благодаря ти от все сърце...дано да е така!

Прекрасен ден прекрасни - бъдете щастливи :329
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте,момичета!Ей така го искам това време,днес си откраднахме 2 часа за разходка,беше прекрасно,бяхме пред блока,децата тичаха на воля(особенно Ивето,като се изстреля направо ми спира сърцето)прибрахме се,излапаха на бързо супата и сега легнаха.........супер е :221
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Чери, забравих да ти отговоря на въпроса за лечението на Тони. Аз му предложих нещата, които ми бяхте казали, но той така и не прояви интерес да започне да ги пие и да бъде сериозен в това отношение. Не мога на сила да го карам да прави нещо, но поне съм опитала и съм му казала какво може да помогне. Мъжка му работа, ходи убеждавай някой в нещо, в което явно не желае да повярва или да пробва.
Ver

Мнение от Ver »

Понеже вече не е зимно и понеже е крайно време Новата пролетна темичка.
Моля, заповядайте :954
Заключено