Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Ver »

То май не съм се шашнала,
по-скоро много се учудих,
как изобщо ѝ е хрумнало
да я пази в устата си :)

Добро утро на всички :)

[img]http://good-morning.hothungama.com/wp-c ... -lover.png[/img]
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

То при мен вече е добър ден! Малко хладен, но изпълнен с енергия, благодарение на сутрешната тренировка :1216
След малко отивам да си посрещна детето, от зеленото училище :954 За първи път се отделя от нас за толкова дълго време. Мисля, че са необходими такива периоди, за да се научат на самостоятелност и дисциплина
Хайде пожелавам ви хубав ден и не се нервирайте на дребните неща. Усмихнете се и си кажете, че не си заслужава! :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, Верче, гледай каква първа вноска за жилище си е направила Ава :1062 :1062 ...... Сигурно не ти е много смешно де.
Айде дано по-бързо да излиза.

Ха, здравейте от мен. Мога да се похваля, че вече съм с трети гипс :221 :221 ..... и този е най-удобния от гледна точка на това да си ползвам ръката на около 80%...... иначе е стегнат като менгеме и меко казано ме дразни ...... :plezya se :plezya se . Може би най-вече, защото гипсът не е решение на проблема ми с китката. След вчерашното пето посещение на Пирогов, най-сетне знам картинката с ръката ми като цяло.... Оказа се, че съм счупила и лакетна, и лъчева кост..... Като бонус се е получило - изкълчаването и изместването на кокаляка на дланта..... Лакетната кост зараства доста добре. Лъчевата - и тя. Но само на едното място, където е потрошена. На другото...... уви, с гипс няма шанс да зарастне правилно. Решенията: операция с поставяне на имплант. Или носене на стегнат гипс и зарастване накриво, последвано от по-длъжка рехабилитация, за да се раздвижи добре. За съжаление има риск това "добре" да не се получи и пак да се наложи операция. А операцията, като всяка такава, носи риск... дали сега или след 5 месеца. Само като чух, че се прави с местна упойка, от която се обездвижва ръката от рамото и си буден през цялото време, се уплаших...... Аз имам страх и от упойки, и от това да не мога да се движа..... Добре, че не ми се е налагало да раждам секцио.... предпочитам 8 часа контракции пред безчувствено тяло. :1062 :1062 :1062 Та така стоят нещата с мен. Хепи и спокойна съм, защото вече имам полимерен гипс - т.е. доста по-лекичък. Но за сметка на това много стегнат..... което пък ми позволява да си експлоатирам добре ръчицата и вече не съм съвсем едноръкия Джо :221 :221 ..... Но не мога да взема окончателно решение какво да правя. Аз знам, че ще дам всичко от себе си по време на рехабилитацията, за да развижа ръката качествено. Ала...... трябва да остана още 3 седмици с гипса и със знанието, че ръката ми зараства накриво........ Ни така, ни иначе..... А дано сега като го напиша черно на бяло и да ми дойде повече акъл. :1062 :1062

Елисче, желая на Анджи много щастливи дни в училище! Дано там да полети свободна и да бъде себе си! :954 Нещо много ви е миниатюрна снимката..... :1062 :1062

Линди, и аз мисля като теб що се отнася до периодите на раздяла на децата с родителите...... макар че после адапционния период да не ме кефи особено. :plezya se Но...... един ден, рано или късно, раздялата ще е факт.....

Айде стига толкова писане, че ..... зор ми дойде! :) Хубав ден от мен!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елисче, прекрасни сте, само че както и Ани е казала вече по-горе, много малЕете двенките! :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Снощи концертът на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд беше страхотен! Както и финалът "Като две капки вода"! :326
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет на всички!

Първо искам да кажа, че ако проблема с форума дето се беше получил в събота е по моя вина (т.е. някой от файловете, които аз съм прикачвала е бил заразен, защото май аз най-много съм прикачвала в петък...) се ИЗВИНЯВАМ за причинените неудобства! Моля за извинение!

На Елис искам да кажа, че тя и неините две кукли са просто страхотни!!! Видях и снимките във фейса... Прекрасни сладурани! :329

Черитке, на теб мога само да ти пожелая по-бързо да минава определеното време и да се върнеш към нормалния си ритъм на живот! Дано всичко зарасне правилно! Разбирам, че си човек, който не понася да седи на едно място, но все пак не забравяй, че здравето е на първо място! :940

Верче, дано и при вас всичко мине благополучно! За пореден път се убеждавам, че децата колкото и да ги мислим за големи вече, винаги са способни на изненади!!! :D

Аз с нищо не мога да се похваля. Поне с нищо хубаво де.
Няколко дни борихме стомашен вирус с повръщане с Гого. А благодарение на този вирус отново се сблъскахме и с кардиологичните проблеми. Вече уж всичко мина. Но и днес не беше на училище, надявам се утре вече да е. А пък от нощес и Марти се включи в маратона с повръщането... Щеше да е прекалено хубаво ако ни се беше разминало...
Ами няма да мрънкам и да се оплаквам повече.
Надявам се следващия път да имам по-хубави новини за споделяне!
Спокойна вечер на всички мецанки! :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:Първо искам да кажа, че ако проблема с форума дето се беше получил в събота е по моя вина (т.е. някой от файловете, които аз съм прикачвала е бил заразен, защото май аз най-много съм прикачвала в петък...) се ИЗВИНЯВАМ за причинените неудобства! Моля за извинение!
Бъни, уверявам те, че нямаш нищо общо с краха от петък. :) Файлът, заради който ни спряха форума, е качен през далечната 2012 година :) :) ...... Съобщението ще си стои още известно време видимо във всички форуми, т.к. Момчил така и не успя да мигрира към следваща версия на софтуера.... и ще чакаме. :plezya se

Искам да ти пожелая една наистина спокойна нощ - тази, която настъпва сега!!! Дано Марти по-бързо преодолее проблема с вируса!! Съжалявам, че са се обадили проблемите на Гоги - ще ги израстне, сигурна съм!!! :923 :923

А пък аз не знам защо цял ден в главата ми се върти ето тази песен....

[youtube]WcBnJw-H2wQ[/youtube]

Еми, поздравявам ви с нея и наистина - нека да бъде...... каквото си пожелаем! :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Толкова много сте писалии а аз толкова много работяяя ,че чак сега погледнах какво се случва . Чери както винаги смятам ,че ще намериш най правилното решение за себе си. Ще се раздвижиш и може да подминеш частта с операцията . Бъни колко не приятно е това с такъв повръщащ вирус. Но и това ще мине. Аз не съм и разбрала ,че форума ни не работи . Ей ,лоши хора колкото искаш. Благодаря на Бай Момчил и на Чери за бързата реакция все пак )))Елисче ,много сте красиви! Цони , съгласна съм с Чери ,че ти нямаш никакво притеснение по време на интервюто. Браво! Ние правим ремонт на балкона на кухнята и у нас е малко разхвърляно. Сложихме си и външни щори на стаята ,много съм доволна ! Утре може би ще скокнем до село за един ден ако успея да се освободя от работа . Свеки много ягоди е набрала ,цели 10 кг.Тази година от към ягоди е силна . В понеделник пак съм на работа ,че нали е 1 юни ден на детето и очакват големи обороти. Сега ще изчезвам ,че трябва да се оправям :222
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Фюти, радвам се винаги, когато те видя във форума :922 пиши пак, като можеш.
Мацки, утре в 4 часа сутринта потегляме за Гърция. Моля се за попътен вятър и слънчеви дни. Бог да е с нас.
Ани, ще те мисля много, да знаеш. И само с добро, разбира се. Сииилно те прегръщам. Кураж, момиче! Всичко ще се нареди на 6! Вярвам в това.
Цвети, и за тебе мисля много и те гушвам от все сърце! :922
На всички ви желая усмихнати дни и страстни нощи, красива лятна ваканция на децата, не зная кога ще пиша пак и откъде. :922
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Aйде, Клео ,Попътен вятър в Гърция
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Деска,дано времемто и приятните емоции бъдат с вас!!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено