Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Cvet

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от Cvet »

Ама че съм и аз! По случай утрешния ПО ден, днес си хапнах парче тортичка :221 Не искам да се кача на кантара, защото усещам по дрехите, че нещата пак са тръгнали в грешната посока ;)
Поздравления на всички, които успяват да устоят и постигат добри резултати :326 :326 :326
До утре, момичета :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

ПО денят ми не е успешен :oops: срам не срам признавам си :oops: .Не че съм се тъпкала или преяла, но си хапнах неща различни от ориз(зелен боб).Той ме изкуши.Нищо и друг път ще има ПО дни :328
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Снимки искатехте :1062 , моля :222 :
dnes.jpg
dnes (1).jpg
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:221 утре жива-умряла, трябва да съм на линия :1058
Тъй си отпуснах душицата тези дни :1062 , а събота и неделя съм на гости на мама ........така че Утре е за мен ПО-ПО-НАЙ, иначе пропускам седмицата, а това не е на добре :128 :221
ЕЕЕЕЕЕЕ, Чева , :326 :326 :326 :326 :326
Как да не оризя сега утре :lol: :923
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Две сме, droidd :1062 даже май и Cvet е снас :940
Щото и моите дънки са тип цигара ... ама по на дебела пура го докарват ... :955
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ql4e ZLAto написа:Щото и моите дънки са тип цигара ... ама по на дебела пура го докарват ... :955
:955 :955 :955 :955 :955 ...........Златце, развесели ме рано,рано..../поуспах се тази сутрин/Да го докараш на пуретка... :1062
Строила съм 5 ябълки в редичка, ориза е накиснат, само дето аз нещо се губя, ама ще влизам в строя, чееее ........ :327
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравейте мили момичета :923
Днес съм вас, оризещите, на ориз с канела, една круша, малко варена тиква, половин литър цитрусов сок и мнооого чай. Тъй като напоследък попрекалих с храната, мисля да направя един ПО ден и през почивните дни, та дано успея поне да стигна резултата след последния детокс :128
Чева , браво на теб! Изглеждаш прекрасно и някак ме вдъхновяваш да се боря за здравето си и за намаляване на теглото ми :326 :326
Благодаря на всички за подкрепата и макар, че рядко пиша, активно следя какво се случва тук и исрено се радвам на всички, които с воля и упоритост постигат целта към която се стремят :923
Желая на всички хубав ден с много слънчево настроение и успех на всички оризещи днес :329
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

droidd написа:Строила съм 5 ябълки в редичка
Ето това е дисциплина! Сега им нареди да ти влизат в стомаха под час. :955

Момичета, много се радвам, че ви стимулирам ! :1002
Очаквам и вашите преди/след . :222
След вчерашното упражнение на токове, днес имам мускулна треска дори встрани над кръста! :1069
Май на снимка не изглеждат особено високи, но са, достатъчно.
Аз съм бързоходец и обувам ежедневно удобни обувки...та токЪТ си беше предизвикателство.
Не съм обувала от ...миналата зима. :221
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Привет и от мен мили оризантки!
Аз също съм с вас...може ли да има разтоварващ ден и аз да не се включа :plezya se :plezya se :plezya se
Аз съм на круши ,грейпфурт и кафяв ориз с канела...
Cheva изглеждаш страхотно...Ти си моето вдъхновение :329
droidd написа:
Ql4e ZLAto написа:Щото и моите дънки са тип цигара ... ама по на дебела пура го докарват ... :955
:955 :955 :955 :955 :955 ...........Златце, развесели ме рано,рано..../поуспах се тази сутрин/Да го докараш на пуретка... :1062

Златце и аз много се смях :955 :955 :955 за твоите пурички....ще станат цигарки спокойно....само търпение и постоянство :524
Cvet радвам се че се засичаме днес на ПОД-а(както го нарече cchery)

Желая ви на всички успешен и усмихнат ден....и не забравяйте че поставяме поредната "тухличка" в строежа на едно по- добро здраве за нашите тела с помоща на ПО дни....(както е казал Док)

:329 :329 :329 :923
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Радвам се, че всички сме в добро настроение! :1099 А утре, надявам се, още по-приповдигнато!
Досега съм на 3 крушки, кафе, 2л топла вода, сега зобам червено оризче с водичката му... :624
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Охооооооо, в модна тема се е обърнала тази :1062 :1062 . Чева, страхотно изглеждаш..... пък и знаеш как да позираш :326 :326 . Браво! И за мен токчетата са предизвикателство, което си позволявам от време на време.... всъщност доста рядко. Обикновено съм по маратонки, защото съм вечно закъсняваща и все бързам! :mrgreen: :mrgreen:

Кюлче, аз дънки по краката никогиш не съм купувала, а още по-малко пък и носила..... Тъй както сме тръгнали да си признаваме една по една, ще го докараме на картел за пури май :1062 :1062 . Междудругото все пак пурите са по-луксозни от цигарите, тъй че.. :1047 :1047 :1062 :1062 :1062 .

Диди, слушкат ли те ябълките ми кажи :1062 :1062 ?!

Мислех си и аз днес пак да съм на ПОД-а, ама не сколасах да си сваря оризарето тази сутрин и затова си хапнах 1 кроасан с кафе, от който го докарах на стомашни киселини, последван от 50 г ръчно измайсторен белгийски шоколад с цели лешници :955 :955 :955 . Пих и още пия зелен чай с аромат на ванилия и ягода и вече ми се гади, ама се чудя от кое ли ще да е..... Всъщност кроасанът го ядох точно, щото ми се гадеше пак.....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено