Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Свобода на словото
Заключено
олеся

Re: Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Мнение от олеся »

Цвети, и аз споделям същите убеждения за кариерата и децата. Аз изкарах с дъщерята 4 г. майчинство и сега си давам сметка, че направих добре. А при малкия съчетавам нещата като работя в къщи - оборудвах си мини офис. Сложното с него ще стане като поотрасне и намали съня и трябва да си играем. Но все се надявам работата да не е толкова много. Уж криза, уж колеги се оплакват от липса на работа, а при мен няма такова нещо :1044
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Цвети ,честит празник на патерица . Да ти е здраве и щастлива Калина ! И аз бих искала да съм домакиня и да съм у дома ,но тогава няма как да се справим и затова работя . Но щом успяваш за сега това е прекрасно и наистина най доброто за детето.Аз успях да съм у дома година и половина , сега малкия го гледа комшийката , но съм доволна а и той също . Личи по обичта която виждам когато са заедно ))). Аз ,както пролича от вчерашния ден , няма да работя с клиенти и тази седмица . Напрежението се увеличава, не ми достига персонал. Вчера и шефа ми се кара и недоволства ,макар да не е прав. Е така е . А останалите като хиени се нахвърлят ако има жертва . :roll: " onclick="window.open(this.href);return false; ето един поздрав за хубав ден !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Фюти , права си .В живота няма универсална формула .Това, което е добро за мен не е задължително да е добро за всички.То си е до вътрешно усещане и нагласа. За мен по добрия вариант е да си остана в къщи, но това не означава че ако други майки са си дали децата на градина са направили нещо лошо.В никакъв случай не искам да обидя тези жени или пък да издигна на пиедестал тези, които са зарязали работата заради семейстовото си в частност децата.Всичко е до убеждения, нагласаи не на последно място финансова възможност.В Разград безработицата е голяма и заплатите са много ниски.Средно една жена взема около 300 лв. и наистина не си заслужава, защото при един разчет виждаш, че излиза че работиш за почти нищо :1044
Надявам се даспадне малко напрежението на работа при теб и да си по спокойна :940
А за детето е много хубаво, че се чувства добре с комшийкта :954
Оле,възхищавам ти се :524 Като четох, че и диетата със зелевата супа си подхванала...Не е лесно на толкова много фронтове
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
valrus

Мнение от valrus »

Момичета, :329 :329 :923 :923 знаех си,че ще ме успокоите.Но аз наистина се УПЛАШИХ вчера,защото все съм имала падане на коса,но след баня,решейки се,като дръпнах и цял кичур/въобще не преувеличавам/остана в ръцете ми.Притесних се,разплаках се и щях дори да пускам хормонални изследвания за щитовидната жлеза.Нека малчо поотраснепи това ще стане.
Хубав ,безпроблемен и много сладичък ден на всички ви!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Вал, едно от първите неща,които свърших след раждане беше подстригване-толкова,колкото е необходимо.НО! От около 2 седмици забелязвам по-обилен косопад и съм на ръба да отида и се подстрижа!Само до миналата година я чаках да порасне и като знам какво ме чака...Само това ме спира. Инак се харесвам с къса коса-ей ме на
5480_1157019932986_1452382072_409695_831057_n.jpg
(32.19 KiB) Свалено 392 пъти
Надали ще е скъся толкова,но определено ще е подстрижа още,може би така
165185_1701565266279_1452382072_1708049_1505533_n.jpg
(27.76 KiB) Свалено 392 пъти
Сега чакам да кажете колко съм хубава и аз да действам
:955 :955 :955 :1069 :1069 :1069
Ох,докато ровех за снимки и напиша това тока изгасна 3 пъти и Чавдара се събуди :1062 А исках да напиша толкова неща....Дано после намеря време :423
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бубка, ами как на хубавото да кажа, че не е такова?!? Наистина си много красива! :954 :923 :923 Ние също имаме тук токови удари с това ненормално време навън...... направо не е истина.

Валче, и аз така се бях пощурила преди 2 години - заради обилен косопад. Та даже стигнах дотам сама да си пусна изследвания на щитовидната жлеза. Еми....... лудото си е лудо! Само си търся зорлем проблеми - всичко идва от нерви! Това го разбрах със сигурност след тази тъпа миома, която ми откриха и се пощурих. Не знам дали ще ми повярвате, но се докарах до дисхидроза - дерматит на ръцете с мехурчета! О, да! Точно това стана..... да не говорим за косопада, който получих и имах 3 месеца след всичките глупости, които си предстаях и т.н...... Успокоих се, спрях да мисля тъпотии и дисхидрозата изчезна от самосебе си, а косопадът намаля чувствително. Та........ най-доброто "лечение" в случая е да запазиш спокойствие поне по отношение на падащата ти коса. :923

Фютенце, големи драми с вашата работа, а шефът ти е........ най-малкото не е прав!

Цвети, мисля, че си взела най-доброто решение за себе си и за децата! Откъдето и да го погледнеш, едва ли наистина вземайки заплата, ще имаш по-големи доходи, отколкото ако си останеш вкъщи. Малко снимки от купона вчера ще видим ли?!? :D :D

Вихърче, желая ти успешен старт днес на работата! Дано да ти хареса и да ти е по мярка и най-сетне да намериш своето поприще!

Изчезвам да поработя малко и аз. Ето песновка и от мен за хубаво настроение:

[youtube]1IdEhvuNxV8[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

bubalina, :223 ... ама верно изглеждаш страхотно! С къса или по-дълга коса - все си хубава и чаровна, защото .... (просто е) имаш сияйна усмивка.

А това с падането на коса в първите месеци след раждане май всички сме го изпитали. И е напълно нормално, имайки предвид завишените нивата на хормоните, които по време на бременност предизвикват значително подобряване на състоянието на косата и съвсем закономерното им връщане в норма след това има този стряскаш ефект - косопад. Козметичните средства могат само да подобрят вида на косата, според мен, до толкова, до колкото го правят и за жените, които не са в такъв период. Така, че скъсяването на косата, май е по-добрия вариант, според мен. Така няма да стряска отпадането на повече косми от обикновено, пък и действа освежаващо и в други отношения - самочувствие от различен и по-свеж вид, по-лесно поддържане и т.н.

cchery , абсолютно си права за ефекта от собствените ни притеснения ( къде напразни, къде основателни). Но понякога е толкова трудно да се отърсим от тях, дори да знаем че за да си помогнем трябва да не сме черногледи.

Вихърче, ако това е работата за която си мечтала, то ... няма да ти пожелавам успехи, защото те ще си дойдат закономерно. Поздравявам те с новото начало!

Хубав ден и от мен на всички ....

П.П. ... к'во ще кажете да направим тема " Актуални снимки на мецанките" , а?
Последно промяна от tita на 18 Май 2012, 14:30, променено общо 1 път.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Чери,Тита-благодаря момичета! В никакъв случай не си прося комплименти,просто ей така ми се прииска да се върна назад и да споделя някоя снимчица...Сега далеч не изглеждам така :1062 Но си струва!
Цвети, шапка ти свалям за решението!Взела си най-доброто и правилно решение!И аз съм решила да не бързам с връщането на работа- 2 г майчинство, па ако мога и още една след това ще бъде идеално.Пък видиш ли може от едно майчинство да премина в друго... ;) :423
И аз се нареждам за снимчици...
Вихърче, наслука и от мен! :524
Чери,Димитър е намерил своето амплоа-според мен.Справя се ,идва му отвътре.Има подкрепата на кмета на Хасково,а това е много важно.Иска да промени селото,да върне традициите и да ги установи.Ако погледна назад във времето откакто е кмет ще видя: Украса за Коледа,Коледен концерт,Коледуване,Бабинден,Трифон Зарезан,отбелязване на 3-ти март,Тодоровден,Организиране на 8-ми март с бабите.Това откъм културно масова дейност :221 И на хората им харесва,жадни са за такива мероприятия,само някой трябва да ги организира.Имаме си читалище,но...абе иска подбутване всеки,няма дейни хора.Иначе сега читалищния секретар е рамо до рамо с кмета,ама...защо така!? Ето последната им изява http://haskovo.info/index.php?option=co ... 1&Itemid=2" onclick="window.open(this.href);return false; Този левент с грамотата е мой Димитърчо :)Раздава се на max и това малко ме притеснява на моменти-много бързо ще се изхаби и ще му омръзне да работи със същия ентусиазъм...Дано не съм права :) Сега в селото предстои традиционния събор -на 21.05 и с това се занимава-оркестър,концерт,гости-за да не е само сергии и захарен памук :) Естествено,че се занимава и с друго,не само с панаири :1069 Старае се да изпълнява предизборните обещания и да променя облика на селото.Което колкото и да звучи просто е много трудна задача.
Ох,Чавдара ме зове неистово!!!
Последно промяна от bubalina на 18 Май 2012, 14:44, променено общо 1 път.
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Ей,Бубе,страхотна си...крайно време беше да се"запозная " с теб. :923
Момичета,не се подстригвам,защото съм пълничка/косата ми е до раменете/и така си крия пълното личице,а и да не говорим,че от тежестта ми "изхвръкна"един кокал отзат на вратлето и е грозно.Бих се подстригала,но не ми отива.Важното е да спира да капе,че с тея кичури,кво може да си помисли човек.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря ви :923 Да, отдавна мечтата ми беше да работя по специалността си. Сега ми е едно такова гордо, че в трудовия ми договор, в полето заемана длъжност пише психолог, ще каже човек, че със златни букви е извезано :1062 :lol: , ама ми е приятно де! :plezya se
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено