И при нас двойките валят...
Какво им става не тези деца

А ние хубаво сме се вживили в ролята на възрастни

Приятна вечер на всички

[img]http://www.goodnight-images-quotes.com/ ... wishes.png[/img]
Надявам се :lol: :lol: :lol:dexter написа:... предполагам, че децата ще се ограмотят и сами, въпреки усилията на образователната ни система.
И азVer написа:Надявам се :lol: :lol: :lol:dexter написа:... предполагам, че децата ще се ограмотят и сами, въпреки усилията на образователната ни система.
Аз залагам и на лекото "побутване" от страна на родителя. Все пак детето е дете и е родено без знанията, за които ние знаем. Някой трябва да му отвори вратата, пък то нека само си взима решението дали да мине през нея.Kleo написа:И азVer написа:Надявам се :lol: :lol: :lol:dexter написа:... предполагам, че децата ще се ограмотят и сами, въпреки усилията на образователната ни система.
Ей заради това и аз не мога да се побера в кожата си.... Защото въобще не обичам от онези "игри" на малките деца, когато им предложиш вечерята "Ама аз това не го обичам!" без даже да е опитало. Отвори, зачети, кажи "Не ми е ясно!".... пък да се хвана за нещо, бре... От наше време си остана девалвацията на стойността на шестицата, заради зубърите, а ииииии "любимците" на госпожите. Оки. Нека днес се оценяваме поне по труда, който е положен..... Както е тръгнало, скоро ще се молим да отиват за някой и друг час в училищеdanid написа:....... то ей така, защото не е отворила даже учебника или тетрадката.