Житен режим I

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Заключено
Ver

Re: Житен режим по Дънов

Мнение от Ver »

mari_ko написа:Направо се чудя как ще стане. Дали няма да помогне ограничаването на орехите за сметка на т.6 :221 :923 :923 :923
:221 т.6 :221
lindorina написа: :roll:Верка - ама ти съдиш ли хората,защото то друго няма какво да се съди ,те само те са за това,но няма смисъл човек да се натоварва с "треските за дялкане"на другите,които обикновено са "безгрешни"
Всъщност след още 10-на години хич няма и да ти минава тази мисъл през ума.От теб ще излезе чудесен философ![/color]
Нещо тоя път май ти не ме разбра :1062
Съзнателно или подсъзнателно ние преценяваме хора или ситуации/мисли ежеднежвно: като добри или лоши, правилни и неправилни, умни или глупави, красиви/грозни и пр...
И ако след години или месеци или дни :222 (апропо, как ги изчисли :1062 ) успея това ще е голямо постижение!
Всъщтност не се смятам за философ (и не се стремя към това), а за чист практикант :222
Днес деня ми мина чудесно, малко заспало :1062 , но не се оплаквам.
Току що се връщам от йога и ми е спокойно и леко :954
Очаквам утрешния с нетърпение :954
Лека нощ на всички :329
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

mari_ko написа: Тук съм в две редици - баш както ме искаш /или поне заемам място за толкова :lol: / :923
:1024 Мари - да ти призная ли нещо :222 видя ли ти името някъде и бързам веднага да прочета какво си писала,защото в 99%от случаите знам,че ще се смея-ще се смея от сърце.Това твоето е талант.Чудя се как не си се насочила навремето за ВИТИЗ....абе като се замисля,то не е късно :221
Иначе браво на теб за търпението за режима.Лично аз житената вода не съм я харесвала,само веднъж я пих и не повторих
Браво и на всички останали момичета за волята.
Вер,няма нищо-то ако винаги се разбираме няма да е интересно :954 Лично аз като видя някого или го чуя да говори,няма как мислено да не си съставя мнение за него.Абе,кой ти казва че си философ :lol: Имам предвид че там някъде,в далечното бъдеще те виждам като такава,приятелко моя.То повечето философи надали са се стремели към това....то или го имаш и ти идва отвътре,или хич го нЕма :954А и мисля,че ти направих комплимент бе маце,философите са мъдри,умни хора,а и гладуването и неговите производни често пъти отключват различни дарби - на бас,че останалите житенки,ще са на моето мнение :954 :923 :329
Не съвсем по темата бях,ако прецените-трийте,но пък житния режим нали беше свързан не само с физическия пост.
Хайде стискам ви палци и занапред момичета :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Ver

Мнение от Ver »

lindorina написа:...и мисля,че ти направих комплимент бе маце..
:1139 Егаси работата! Това комплимент ли било :221 :221 :221
Линди :329
Аз и да не съм на т.6, пак ми е смешно :1062
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Ей,шЪ ме карате да прибягам до списъка да си припомня точките :221
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Добро утро,момичета :954
3 е хубаво число, такъв се надявам да бъде и днешният трети ден за всички!
За днес съм си намислила друга "задача": Където и да отида, с когото и да се срещна ще нося подарък. Може да е мисъл, молитва, пожелание, цвете, усмивка. И да приемам всички подаръци с Благодарност. :954
Изпращам ви Усмивки и пожелание за един Спокоен, Слънчев и Радостен ден!
Аватар
droidd
Философска система

Re: Житен режим

Мнение от droidd »

Верка, чудесен поздрав ! Добре ми се отрази тази сутрин ! Благодаря ти ! :329
Ver написа:Днес освен Усмивката съм си набелязала още едно нещо, което да правя: Ще се упражнявам във въздържание от преценки.
Ще започна деня с думите: "Днес няма да съдя нищо (никой), (за това) което се случва."
Дано успея
Ще си позволя да взаимствам това, за днешният си ден ! :923
Момичета, много се радвам, че така благотворно ви се отразява житцето! :954
Ver

Мнение от Ver »

droidd написа:Ще си позволя да взаимствам това, за днешният си ден ! :923
Моля, заповядай Диди :)
Аз не съм го измислила, едва ли и Дийпак Чопра също :222
Хрумна ми, че сега е подходящо време да наблегна на някои "духовни правила", които всъщтност би било чудесно да прилагаме всеки ден :)
Все от някъде трябва да се започне :954
valrus

Мнение от valrus »

Верка,много приятно ми стана като те прочетох,а музичката е отпускаща.Толкова малко хора подаряват като твоите подаръци,все недоволство и намръщени очи :126 Благословен ден за всички добри хора,желая го от сърце,вярвате ли ми :329 :329 :329
Ver

Мнение от Ver »

Ми, Валка освен да ни навестяваш по-често :222
На мен днес май няма да ми стигне житото .... защото току що го изядох :1028
Май ще трябва да си увелича порциона (да не взема да заслабна) :1062
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Днес ми е последен ден. Утре мисля да се захранвам.
Честно казано не ми беше много комфортно този път, беше ми нервно и напрегнато /а днес съм толкова мнителна, направо ужас/. Може пък да не е от житото, знам ли :1044
Успех на всички, които продължават. Желая ви само хубави емоции :940
lindorina написа:Ей,шЪ ме карате да прибягам до списъка да си припомня точките :221
Че ти не си ли си го преписала?!?!? :eek: Ооо, аз гледам винаги да ми е под ръка.
:923 :923 :923
Вер, успя ли с днешната задача, интересно ми е каква ще е утрешната :940
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Заключено