Валрус ние обикновенно правим пилешки или свински пържолки на скарата и салати на рожденни дни!
Може и пълнено пиле зависи колко хора ще има
Аз се сещам за гнезда от кайма и яйце в средата и гарнитура според вкуса.valrus написа: Месна кухня да бъде,нещо с пилешко даже,ако вкусно и бързичко знаете, пишете!
Разбира се, бе запалесvalrus написа:Малеееее,сега видях медалионите!![]()
Верка,продаваш ли ги! Бих искала да си купя т тези със символите!Възможно ли е?
Емка, честито за яслата! Ти Алекс можеш да я преместиш и по време на учебната година - почти съм сигурна в това.ЕМИ написа:Черита много ти отива пу пу истинска пеперуда :lol: Алекс си пожала и тя да получи толкова подаръци,колкото Бела,
а Бела и Коко наистана изглеждат адски доволни!
Аз успях да запиша днес Крисчо на ясла та от септември ще започват и двамата, Алекс се отказах да я запиша в предучилищна в училище, защото в този случай Крисчо щеше да отпадне от яслата!
Не съм сигурна дали между детокса и инжекцията може да има връзка. Според мен детокса не пречи. Но, по-важно е как ТИ се чувстваш по отношение на пречистването по това време? Ако чувстваш притеснение, пропусни го. Мисля, че най-важното е да си спокойна.ellyto написа: Момичета, моля за съвет как да постъпя. Другата седмица в деня на пълнолунието ще ми слагат инжекция, която ще е за спиране на цикъл. Според вас добра идея ли е да детоксвам точно по това време? Не знам как да постъпя и дали да не е по-добре да прескоча тази детоксикация. Може да я направя по-рано или след инжекцията, какво ще кажете??