НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Мнение от cchery »

Момичета, ще ме извинявате, че все набързо, но довечера ще наваксам.

Петуния, аз вече преминах на готово изцедените сокове от ПроМаркет. Като цена са до към 4 лв за литър, което хич не е много, а и си спестяваш страшно много работа - белене, цедене, миене на сокоизтисквачка.

Ансолът на мен ми действа около 40-50 минути след поемането му. За да забързам ефекта му "вкарвам" повече вода и той излиза бръжко-бръжко! :1062 А пък за шоколадите, ще ти издиря рецепта за суперздравословен и вкусен шоколад, ама по-натам!
ioio написа:Здравейте момичета от дълго време ви следя и съм ви фенка. Правила съм и 2 детокса от които имах доста добри постижения, та мисля и сега да се присъединя но от утре, ще влизам по често тук за кураж и дано не се проваля макар и за 2 дни само.Ще се заредя със ябълки и ансолче и макар че ми е много трудно ще се постарая да изпия поне 2л вода. :954 Успех на всички
Йо-йо, смело напред! Ще се радвам на компанията ти утре!

Аз днес имам изядени 2 стипцави райски ябълки, ама толкова стипцави, че ми се стипца и коремът от тях :plezya se :plezya se . Вода - 2 литра и сок с вода 1 литър. Сега отивам на фитболче... голям ми е кеф ама и стуууууууууд :1150 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Petunija

Мнение от Petunija »

danid написа:А защо не го изпиеш в работата, така ще си най-спокойна? С малко вода не действа разхлабващо, но на мен да, а винаги я пия с 1-2 глътки само. Проблема не е толкова солта, колкото течностите после, поне за мен.
Това е единият вариант. Другият е вкъщи да посрещна първите удари. Ще те послушам за водата, благодаря ти!!!
Petunija

Мнение от Petunija »

След работа отивам в Промаркет! Иначе закупих 2кг портокали, но не са достатъчни, но поне мога и в офиса да си ги цедя.
Ансолът май ще си го гаврътна в офиса, защото е по-сигурно, че няма да ми трябва памперс по пътя!
Мерсажжж!!!
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

droidd написа:
mirka_ss написа:Може ли малко повече информация за този магически мисловен кръг.
Заповядай

Успех на всички започващи детокса днес!!! :524 :922
Много ти благодаря!И аз се включвам.
danid
Философска система

Мнение от danid »

И аз, Вихърче направи му една темичка на кръга за сряда
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Хелоуууу,

Аз от доста време не съм се мяркала в тази тема т.е. чета ви, ама все не остава време да пиша. Не съм се записвала и в табличката от едно известно време, но това изобщо не означава, че не правя детокс.
Моят детокс е малко импровизиран от към продукти. Реших, че няма да се отказвам от сутрешните сокове с цвекло и моркови и ябълки, а даже и тиква слагам. За днес съм си направила и сок от мандарина, но му се променя вкуса, ако не се изпие веднага.
От както живея при наще успях да кача поне 1-2 кг и все си се движа около 60. Покрай детокс успявам да съм стриктна, със захранването също, но след това порциите се увеличават и за няколко дена пак си качвам до кг-тата на които стартирам детокса.
Другото, което от едно известно време наблюдавам е че след като изпия солта не ходя толкова до тоалетна. Първия ден поне рядко ми се случва. Повече по малка нужда. Странна работа.
Всеки детокс се надявам да ми помогне за разните му там бактерии, гъбички, но уви няма особена файда. Не се отказвам от детокса и това си е, решила съм да го правя всеки месец и независимо от ситуацията и къде съм го спазвам. Пътувания, излизания, ходения по магазините в общи линии не ми се отразява това. Психически се настройвам, че докато съм на вън трябва да ме прескочат позивите и се получава.
Важното е да се чувстваме добре, независимо от всичко. Въпреки, че не го правя особено по правилата, покрай детокс и няколко дена след него, преди да увелича порциите се чувствам много лека и ми е приятно.
Целувки на всички и стискайте зъби и не се поддавайте на изкушенията. След няколко дена ще можете да си хапнете това, което пожелаете.
Silvito

Мнение от Silvito »

Е, дами
удържам фронта, ама вода хич не ми се пие, пия само сок!Интересно, че и при мен ефекта на ансола този път е много, много слаб, даже почти няма :328 Мъжа ми също удържа положението до момента, макар, че се сети че съм мариновала риба :1215 , ноооо аз мудавам кураж :lol:
Не чувствам никакъв глад, но като сложихна синковеца вечеря, и аз отидох да сгъвам прането :oops: Дано утре ансола да подейства по-силно, така като чета явно трябва да я пие с повечко вода.
Във форума на Часът на мама, също си бях така милички :Silvito
И така продължавам да мисля позитивно :954 и да вярвам колко много плюсове ще ми донесе детокса, благодаря ви че сте тук :326
Трябва да прочета пак за захранването, че съм позабравила предния път какво беше, ама май не го и спазих, много, много :oops: , дано пък да запазя и 1 килце:)
Успех дами и лека вечер и наздраве със сокчетата, аз си го наливам в чаша от вино и ми е голям кеф :fan
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Мърмори написа:Портос (един за всички), за стомаха вземи едно спаскуприлче Изображение, трябва да мине. Ако все пак не мине хапни плод или си направи пектин.
Сокът от целина и морков остави за захранването- сега ако искаш може от ябълка.
Благодаря за съветите, Мърмори! Ще опитам да мина без хапченца (макар и хомеопатични), но си взимам Шуслеровите 3, 6 и 7 за имунитета.
Silvito написа:Успех дами и лека вечер и наздраве със сокчетата, аз си го наливам в чаша от вино и ми е голям кеф
Ммм звучи разкошно, страхотна идея! :620
Silvito написа:удържам фронта, ама вода хич не ми се пие, пия само сок
И аз не пия вода, то едвам успявам да изпия 3 литра сок... е, тук-там пия и вода, да ми се събира 0.5 литра за целия ден максимум :1209
Поздравявам всички с първия успешен детокси ден! Утре сутрин - да се запишем пак с изпит ансол и 4 литра сок в очакване. На подготвящите се за детокс от утре (Petunija :222 ) успех! :524
Petunija

Мнение от Petunija »

То си било цяло приключение да си приготвиш и половината количество сок за утре. По-малко време готвих, отколкото цедих ябълки. Знам, че е по-добре да е прясно изцеден, но не мога да подпаля машината в 6ч сутринта. Май си е по-далавера да си купя в магазина фреш.

Цял ден бях на линия и повече бях с вас отколкото на работа. Настроена съм супер позитивно, а се чувствам като пред голям изпит. :???: :D

Днес май си пропилях детокс деня, защото така или иначе бях на вода, чай, плод и мъъъъничка филийка на обед, без която можех! Но първия път се опипва почвата.

Без вас всичките никога нямаше да се навия да се предизвикам и да си воювам за собственото здраве и самочувствие! Благодаря ви!!! :922

Надявам се утре да ви се похваля с лек и успешен първи детокс!
diva

Мнение от diva »

Поздравления за всички!
И аз успешен ден отчитам :954
Миналия месец ми беше студено, но днес не беше. Друга разлика е, че миналия път едва изпивах 4-те литра сок, а днес в сметката от течности имам и чаша вода и два големички чая. Мисля, че топлината им ми подейства добре. Единият го изпих току-що - чай "лека нощ" :)
Лека нощ и спокойни сънища на всички!
Утре ни чака още по-хубав ден
:922
Silvito

Мнение от Silvito »

Честно да ви кажа, малко ми стана лошо и си хапнах 1/4 ябълка!Предполагам, че не е грешка, не се чувтвам виновна, все пак е плодче, аи е едва четвъртинка:)
Така, не се бях сетила да си направя чайче , но утре ще го включа, благодаря за идейката.
Айде до утре сутрина с ансолчето, аз ще го пина с повечко вода , че да постигна по-добър ефект :1114
А ииии да, чашата от вино ми върши идеална работа :954
Лека и спокойна нощ!
Заключено