къде къде написа:Добро утро!
Аз да се оплача, че се отказах. Вчера до ранния следобяд се чувствах добре, пиех си сокове и чайчета и се възхищавах на себе си как издържам. Обаче в ранния следобед почна да ми човърка стомаха, пак пих вода, сокове, към 16ч изядох половин ябълка, към 17,30 два моркова, но ефекта беше временен. И в 19,30 не издържах и се наядох. Донякъде не съжалявам, защото имам хроничен гастрит и почна да се обажда. От една страна нямаше да мога да спя гладна, а напоследък и без това не се наспивам, а от друга рискувах да ме заболи стомаха. Реших да не си рискувам здравето. Даже и тази сутрин нещо ми пари стомаха. Пия клеева тинктура отпреди да чета съветите на Док, обаче такава продължителна липса на храна го обостря със сигурност. Може би някъде сгреших, може би трябваше друг вид детокс да избера да не е с цитруси,знам ли...
Здравей. Бързам да уточня, че доктор Михайлов
НЕ пише тук. Нещата в здравните подфоруми, които са негови или той ги пуска на някой от модовете, за да ги качват, или пък се обобщават от негови съвети в "Часът на мама".
Гастритът наистина се обостря от детокс - както междудругото всяка хронична болка. При мен примерно се засилват световъртежа и главоболието, т.к. имам проблем с доброто кръвооросяване на мозъка. Но именно с постоянни детокси почнах да изчиствам и този проблем. Има още едно момиче тук, в този форум, с гастрит, от което съм чувала за такива кризи по време на детокс - как тя се справи с тях, се надявам лично да ти напише -
Краси, ако четеш и имаш възможност, ще се радвам да споделиш.
И наистина - добре е, че започна с детоксите. Че опита най-малкото. Не знам процентно как стоят нещата, но мисля, че повече са хората, които са се отказали при първия си детокс в сравнение с ония, които са го издържали стриктно. Трябва много добре да се разберат и осъзнаят процесите, които се случват с нашето тяло по време на детоксикация, за да не се плашим и да сме уверени в това, което правим. Така че - ще те чакаме следващия месец в редиците!