Привет и от мен
Днес продължава моето "прекрасно" главоболие. Не съм се отказала от детокса, но и не съм се нахвърлила още върху хапчетата. Надявам се да мине днес от само себе си, ако ли не вече няма как да издържа и ще пия хапчлък.
Снощи съответно пак не успях да спя, но стискам зъбки и продължавам с детокса.
Пийвам си вода, кафенце, сокче и доста чайче и се чувствам добре. Не е много драматично положенеито с тоалетната, но главоболието изтисква допълнително моите силички, та не мога да определя добре ли съм или не. :lol: Май клоня по скоро към това, че се чувствам добре, въпреки мигренката.
Дани, много искам да открия и да се хвана за някоя причина за главоболието, но уви не става. Запека не е проблема при мен, въпреки че малко ми се разбъркваходенето по голяма нужда след детокса, но пак не мога да кажа, че имам проблеми с изхождането.
Тита, поздравления за теб и твоята групичка. Покрай мен никой не се е зарибил да прави детокс. Само всички ми се чудят как издържам по 3 дена без храна и не се изкушавам.

Воля, воля, тренирам си волята, ама как да им го обясня.
Дани, Чери, не ви е голямо прегрешението. Важното е да не се прегрешава с друго.
Фютка, браво и на вас с Кики. Железни сте.
Портокалче, радвам ти се на ентусиазма, дано успееш да изкараш днешния детоксо ден без проблеми и да го правиш и през останалите месеци на бременността.
Мишелина, стискаме ти палци да прекараш и водния ден толкова леко както тези до сега. Не се съмняваме в теб!
Мира, и ти ли си в отбора с мигренозните болки

Не го приемай като неуспех това, че не си се справила. Щом си усетила, че не можеш да се справиш, значи по-добре да не насилваш нещата. Важното е да ни е приятно и хубаво, а не да ни е гадно. Следващия месец ще е по-добре положението.
Дроид, чакаме те следващия месец в отбора

Хубава препоръка си дала за почистване и обтриване на лицето. Мисля, че тази рецепта ще послужи и за другите, които нямат проблеми с кожни обриви.
Елеен, дано да се справиш бързо с този проблем с обрива. Предполагам, че ти е много некомфротно и неприятно. Дано тази рецепта, която Дроид е дала да ти помогне и на теб. Възможно е от детокса да се обострят проблемните ни зони и след това да отшуми.
Чери, браво и на теб с детокса, но ти си си пушка, всички го знаем това.
Геликас, успех и на теб!