С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Мнение от droidd »

Здарвейте, банда :954
Така съм се заринала със задачи, че не помня вече откога не съм влизала да се порадвам на компанията ви :922
Тази сутрин се пробуждам.......още не съм си отворила очите.....и ми блясва мисълта, че днес е пълнолуние :221
Незнам как я извадих тази интуиция, без даже да съм гледала календара :222
Успех на всички детоксващи с днешният последен ден :524 .....дано ми се отдаде възможност да ви попрочета днес.
Аз май няма да е зле да си спретна поне един ПОД......мисля, че не случайно ми светна сутринта "червената лампа" :1062
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

eleen написа:И днес ... пак съм в изходна позиция . Направо ми иде да викам.... Вече нямам идея какво да правя..... :126 :328
Елеен, имах такъв проблем на първите си детокси, а преди тях често получавах обриви на лицето от няма нищо.Това, което ми помогна /прочетох го като препоръка на Док, във форума на бг мама/ е: Пилинг на лицето с утайка от кафе, изплакваш. Взимаш 2-3 тампончета за почистване на грим /за да е по-плътно, може и памук/, поливаш ги с гореща вода, изтискваш добре и ги посипваш с масло от Пшеничен зародиш, след което обтриваш лицето.Опитай :524 :922
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Успешен пореден детокс ден на всички :922
Аз снощи малко кривнах и сега се чудя да се опитам ли днес или не :1044 Главоболието този път ми разказа играта и се стигна до хапчета за повръщане и ми иде да :128
Накиснах си овесени ядки и мисля да не насилвам нещата, че да не взезна в серия с мигрената пак. Боледувахме почти всички през март и вероятно организма ми няма нужда от предизвикателства - така приемам неуспеха си този път, макар, че детокса е истинската почивка за тяло и дух. Ще се опитам да се вкючвам в ПОД-овете...
Лек и усмихнат ден от мен :923
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

Добро утро, девойки! :954
При мен засега е добро - вчерашния ден мина повече от изрядно, което изненада и мен самата :1209, а именно - ансол, 4 грейпфурта, 3 кафета и 3,5 л. минерална вода!
Днес ансола го приех изключително нормално (което също ме изненада), врътнах вече едно кафенце и започвам да наливам вода! Стискайте палци да довърша пак толкова успешно и водния си ден!
Хубав ден на всички ви и никакви главоболия на страдащите от такива! :922 Успех!
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Записвам се с успешен старт на днешния детокс ден. Ансолът изпит (ех, че лесно се преглъща като е по-малко количество :fan ), сега допивам чай мента. Изцедих 1.5 литра сок от грейпфрути и портокали и като добавя и толкова минерална вода - тъкмо ще имам достатъчно материал за работа. А дали ще работя или ще седя в :1114 времето ще покаже :1209
Пожелавам на всички последният детокси ден да мине леко, приятно и без изкушения! :524
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ММм да ! Тук съм , изпихме солта с Кики. Вчера аз бях на сок и една ябълка а Кико само на ябълки . Е , не е по правилата точно ,но пак си е разтоварване . Успех на всички и днес ! Утре захранваме. Дръжте се !
:222
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

И аз малко ядки похапнах снощи, но иначе всичко друго беше ок. Днес пак ще съм на ябълки, даже си мислех в същинското пълнолуние и аз да изкарам само на вода, но още не съм съвсем сигурна.

Хубав ден на всички и много минуси
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
tita

Мнение от tita »

Този детокс ми е супер лек :954 . Само студа ме тормози. :1216

И днес ансола изпит, кафе, вода ... и те така. :1062 Дъщеря ми се отказа вчера, защото й било супер трудно в голямото междучасие да не яде друго освен плод. :D

Иначе всичко други от голямата групичка детоксващи около мен са отличници и държат фронта. Има една девойка, която се оплака, че и са се обострило некомфортното усещане от хемороиди и беше на път да се откаже изобщо от детоксикациите. Надявам се, че след обясненото от мен за положителното влияние на тези три дни точно при хемороиди, да продължи и да се справи с тез гадости. Знам, че някои от вас са имали подобен проблем, който са преборили, затова моля споделете личен опит. :222
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет и от мен :)

Днес продължава моето "прекрасно" главоболие. Не съм се отказала от детокса, но и не съм се нахвърлила още върху хапчетата. Надявам се да мине днес от само себе си, ако ли не вече няма как да издържа и ще пия хапчлък.
Снощи съответно пак не успях да спя, но стискам зъбки и продължавам с детокса.
Пийвам си вода, кафенце, сокче и доста чайче и се чувствам добре. Не е много драматично положенеито с тоалетната, но главоболието изтисква допълнително моите силички, та не мога да определя добре ли съм или не. :lol: Май клоня по скоро към това, че се чувствам добре, въпреки мигренката.

Дани, много искам да открия и да се хвана за някоя причина за главоболието, но уви не става. Запека не е проблема при мен, въпреки че малко ми се разбъркваходенето по голяма нужда след детокса, но пак не мога да кажа, че имам проблеми с изхождането.

Тита, поздравления за теб и твоята групичка. Покрай мен никой не се е зарибил да прави детокс. Само всички ми се чудят как издържам по 3 дена без храна и не се изкушавам. :1062 Воля, воля, тренирам си волята, ама как да им го обясня.

Дани, Чери, не ви е голямо прегрешението. Важното е да не се прегрешава с друго. :922

Фютка, браво и на вас с Кики. Железни сте.

Портокалче, радвам ти се на ентусиазма, дано успееш да изкараш днешния детоксо ден без проблеми и да го правиш и през останалите месеци на бременността.

Мишелина, стискаме ти палци да прекараш и водния ден толкова леко както тези до сега. Не се съмняваме в теб! :922

Мира, и ти ли си в отбора с мигренозните болки :1052 Не го приемай като неуспех това, че не си се справила. Щом си усетила, че не можеш да се справиш, значи по-добре да не насилваш нещата. Важното е да ни е приятно и хубаво, а не да ни е гадно. Следващия месец ще е по-добре положението. :922

Дроид, чакаме те следващия месец в отбора :) Хубава препоръка си дала за почистване и обтриване на лицето. Мисля, че тази рецепта ще послужи и за другите, които нямат проблеми с кожни обриви.

Елеен, дано да се справиш бързо с този проблем с обрива. Предполагам, че ти е много некомфротно и неприятно. Дано тази рецепта, която Дроид е дала да ти помогне и на теб. Възможно е от детокса да се обострят проблемните ни зони и след това да отшуми.

Чери, браво и на теб с детокса, но ти си си пушка, всички го знаем това. :922

Геликас, успех и на теб!
Vavilonova

Мнение от Vavilonova »

Аз реших да съм на детокс само днес и така: ансола изпит, чай, топла вода вече е повече от 1 литър, сок от грейпфрути, портокали и лимони. Всичко както е написано, ни крачка встрани.
Ще издържа, нищо няма което да ме тормози. Само едно куркане на червата, но вече отминава.
Утре ще се отчета отново.
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет момичета!
При мен нещата също вървят по план. Ансола изпит, до тук лимонов сок и вода, сега започвам чайчета.
Лек и успешен ден! :922
Заключено