Мецанки, благодаряяяя за пожеланията
Изкарахме приказен рожден ден, децата бяха много щастливи, а някои порядъчно я поляха. Събрахме се най-добри приятелски семейства, имаше танци и игри на двора. Пикник на децата, дискотека, туистър и какво ли още не. Детската компания от 12 деца се изтощи към 24 часа, 1 семейство остана до 2, а пък аз с мойта приятелка останахме почти до 4

тя предишния ден се върна от далечната Америка и още свикваше с часовата разлика, а аз съм всеизвестна кукувица.
Сега да се посмеете. Предишната вечер правих торта и чийзкейк и когато съединявах двата крема със сметаната и кремът се пресече. Та в 1.30 започнах наново. Но никога повече няма да използвам тази гадост 'бита сметана' уж да го направя по пухкав и то .... да не говорим колко е вредна. Поне докато изстиваше направих чийзкейка.
За децата спретнах и мъфинчета, че са пристрастени и много искаха. На самия ден мойте приятелки много ми помогнаха. Мтого ги обичам. След празника също помогнаха с раздигането. Хубаво ми е, че ги имам.
Тези 2 дни съм малко разглобена. Но май е разбираемо.
Чери честити придобивки. И аз толкова рядко си купувам нещо, че напълно разбирам как се чувстваш. Само да споделя, че в Прага си взех любимите обувки и ги прегръщах, като дете, което гушка любимата си кукла.
А относно заплащането в нашите фирми, наистина има много да се говори, но с една дума, ОБИДНО! Тук трудът не се цени!
До скоро