Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от Kleo »

Честит Рожден Ден на съпруга на Кюлче Злато! Весел празник на семейството им! Живи, здрави, щастливи! :1211

Събота вечерта, докато се разхождах с Хри на Витошка, видях Чери със семейството й!!! Толкова им се зарадвах. Ани сияеше, изглеждаше на не повече от 28 години, синеока и ... слабичка!!! Без майтап. Просто уникално излъчване. Ани, възхищавам ти се и много ти се радвам, приятелко. :922

Днес целият ден бяхме на Цари Мали Град - с няколко приятелски семейства. Просто беше великолепен излет! И въпреки че беше облачно, си беше приятно топло, а изненадващо лицето ми е изгоряло и сега е зачервено. Много хубаво си изкарахме сред зеленината на Рила планина. Чист въздух. Детски смях. И е само на 100 км от София!!! :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честити ЧЕТИРИ празника на нашето Пете! :922 Имен ден на нея и на съпруга й, годишнина от сватбата им и рожден ден на съпруга й! Ихаааа! Весело празнуване на деня и главно на вечерта, Петето :1211 Бъдете много щастливи!!! На всички именици - да си носят името със здраве и радост! :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хей, здравейте в полунощ и даже 1 час след него :lol: :lol: ..... Нещо ми е особено тази вечер иииии реших да бъда нощна птица тук :) ..... И да споделя...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Чери, тъкмо се зачетох и то свърши :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Чери, тъкмо се зачетох и то свърши :1062
Абе... има и такива нощи :1062 : :1062 :1062

Каква само идилия цари около мене в момента :lol: ...
[img]http://s14.postimg.org/7hnr0s8ul/1435647991384_1491092926.jpg[/img]
Аз досега пих кафе и четох книга, сега ставам да потренирам :) .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Мецанки, благодаряяяя за пожеланията :922

Изкарахме приказен рожден ден, децата бяха много щастливи, а някои порядъчно я поляха. Събрахме се най-добри приятелски семейства, имаше танци и игри на двора. Пикник на децата, дискотека, туистър и какво ли още не. Детската компания от 12 деца се изтощи към 24 часа, 1 семейство остана до 2, а пък аз с мойта приятелка останахме почти до 4 :222 тя предишния ден се върна от далечната Америка и още свикваше с часовата разлика, а аз съм всеизвестна кукувица. :fan
Сега да се посмеете. Предишната вечер правих торта и чийзкейк и когато съединявах двата крема със сметаната и кремът се пресече. Та в 1.30 започнах наново. Но никога повече няма да използвам тази гадост 'бита сметана' уж да го направя по пухкав и то .... да не говорим колко е вредна. Поне докато изстиваше направих чийзкейка.

За децата спретнах и мъфинчета, че са пристрастени и много искаха. На самия ден мойте приятелки много ми помогнаха. Мтого ги обичам. След празника също помогнаха с раздигането. Хубаво ми е, че ги имам.

Тези 2 дни съм малко разглобена. Но май е разбираемо.

Чери честити придобивки. И аз толкова рядко си купувам нещо, че напълно разбирам как се чувстваш. Само да споделя, че в Прага си взех любимите обувки и ги прегръщах, като дете, което гушка любимата си кукла.

А относно заплащането в нашите фирми, наистина има много да се говори, но с една дума, ОБИДНО! Тук трудът не се цени!

До скоро :923
Последно промяна от mam4eto31 на 03 Юли 2015, 20:12, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Не само във фирмите е така. Ако си на държавна работа е същото. Неведнъж съм споделяла: обичам си работата, работя по специалността си, трудовите условия и колективът са супер. Но... заплатата е направо... ами, наистина е обидно смешна, малка, жалка. За такъв тип труд. Значи щатната длъжност е "психолог", работя на пълно работно време от понеделник до петък /8.30-17.00/ и се занимавам с хора със зрителни увреждания /незрящи и полуслепи/. Отскоро почнах да водя и зрителна рехабилитация за лица с остатъчно зрение, с цел да го упражняват и използват максимално ефективно. Заетостта ми се вдигна значително, графикът ми е буквално претрупан. Уморявам се много психически. И в края на месеца - хоп, едва едни 430 лв. чисти в картата ми. Добре че взимам детски и че работя и уикендите на частно, че си докарвам и някой допълнителен лев отгоре. Честно казано, понякога и родителите помагат. Живи и здрави да са. Но вместо ние като млади да помагаме на тях, да ги подкрепяме, то става обратното. Както и да е, поулях се, но наистина ми е болно, защото нито съм без образование, нито съм без мотивация, нито съм мързелива, а парите все не стигат. Е, работила съм в частни фирми преди, там заплатата ми беше по-добра, но пък не се чувствах на мястото си, нито толкова полезна, колкото сега. Затова и направих моя личен избор. Не съжалявам за него. По-скоро ме е яд заради българските условия, в които сме потопени всички... А мъжете много се сдухват от тях! Факт.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ДОБРО УТРО....... Днес, в момента е July Morning..... Пожелавам си хората все пак, някога да сетят истинската топлина на Слънцето.......

[youtube]TH6r0GtuKMA[/youtube]

Ние с Момчил слизаме да му направим един July Morning-Run :954 :954 :954 ......

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

С Момчил сте страхотни, много ви се радвам, много :954

Ето нещичко и от мен:

http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?p=45965#p45965

1 юли е, посрещнахме Джулая

Уникалният за България празник продължава да се радва на голяма популярност

На 1 юли на Камен бряг, а и по цялото Черноморие, хиляди посрещат първите лъчи на слънцето.

„Джулай Морнинг“, или накратко Джулая (по името на известната песен на „Юрая Хийп“ от 1971 г. July Morning), е

най-традиционният хипи празник в България, възникнал в средата на 80-те години на миналия век.

Въпреки че традицията е свързана с хипи движението в Америка, тя съществува в България и до днес.

На всеки 30 юни срещу 1 юли големи групи хора се събират по цялото Черноморие и на други места в страната, за да посрещнат заедно слънцето, което изгрява над морето. Така те смятат, че се пречистват пред него, без това да има връзка с езически или религиозни ритуали.

Джулая е уникален за България поради естеството на неговото възникване и

не се наблюдава в други европейски страни.

Твърди се, че е възникнал като протест срещу комунистическата власт, изразен в символиката на едноименната песен на „Юрая Хийп“. Символичното посрещане на изгрева е било като посрещането на едно ново начало и едно по-добро бъдеще за първоначалните участници.

След падането на комунистическия режим в страната движението продължава да съществува, но липсата на първоизточника за протест променя с времето основната идея на първото хипи-движение в България.

Някои твърдят, че идеята вече е загубила своето първоначално значение, както и че по-младите хора не са непременно запознати с

условията, при които е възникнал този празник, или дори кой е авторът на песента.

Въпреки това, въодушевлението от първите сутрешни лъчи, като символ на зараждащия се живот, е все още основна причина хората да го честват.

Поради прекаленото участие на хора, които са далеч от хипарската идея, група от „старите хипари“ решават да започнат да честват „ивнинга“ (т.е. вечерта – от July Evening), като се събират в с. Варвара на 30 юни.
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

:922 :922 :922
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Кюлче, драго ми е :922

Днес един мой приятел от детинство има рожден ден. Да е жив, здрав и щастлив му пожелавам! :524

Желая на всички слънчев и усмихнат четвъртък :954
Заключено