И ти си ми в лилаво и както знаеш много отдавна и теб си те обичкам! Лелеееее, ще се разтопя днес

Сега май започвам да прозирам част от смисъла на душевното пречистване. Готино е, вълшебно е, силно е и е само една дума!
Досещате ли се коя?!
Хей,Чериткее,много готино го измисли!!!metsababa написа:Момичета....... прерязвам лентата на новата категория в мецата:
[img]http://www.animacii.net/images/stories/ ... 01/106.gif[/img]
Нека да е хаирлия, и наистина да се твори история. Защото вашият опит, споделените преживявания ще са онова, върху което ще стъпят всички, които решат да ви/ни последват.
Ес-тес-тве-но!Ver написа:Линди![]()
И ти си ми в лилаво и както знаеш много отдавна и теб си те обичкам! Лелеееее, ще се разтопя днес![]()
Сега май започвам да прозирам част от смисъла на душевното пречистване. Готино е, вълшебно е, силно е и е само една дума!
Досещате ли се коя?!
Вер, това ме накара да се почувствам много ценна и специална. Направо ми сгря сърцето. Аз също те обичам /естествено, че на мъжете - нито дума/Ver написа:Марианче ,
всеки ден от режима оценявам това, че имах късмета да срещна хора като васА това, че се включи така бързо и издържа до края, много ми помага
![]()
![]()
Без теб навярно щях да кръшна.
..............
Сега за емоциите ми, ами просто са неудържими с всеки изминал ден! Сърцето ми се пълни с ЛЮБОВ и няма как да не кажа: Марианче обичам те! Сега може и да се разсмееш,и аз го пиша с усмивка, но чувството остава. Благодаря!
Чери , добре се получи, ама и ние си заслужихме специалното място, нали? Макар и малко на брой - твърди до край. Благодаря, че оценяваш усилията ни и ни подкрепяш. Пък като знам как обичаш експериментите, си мисля, че скоро и теб ще видим в нашите редициmetsababa написа:Момичета....... прерязвам лентата на новата категория в мецата:
Нека да е хаирлия, и наистина да се твори история. Защото вашият опит, споделените преживявания ще са онова, върху което ще стъпят всички, които решат да ви/ни последват.
Виж кво, моето момичеmari_ko написа:Чери .......... Пък като знам как обичаш експериментите, си мисля, че скоро и теб ще видим в нашите редици
О, да, оценявам ги и то много! Мисля, че е видно.mari_ko написа:Чери , добре се получи, ама и ние си заслужихме специалното място, нали? ....... Благодаря, че оценяваш усилията ни и ни подкрепяш.
cchery написа:Виж кво, моето момиче ........ от вчера си ми в системната платка....... и постоянно ми четеш инфото на нея! Така няма да стане!!!
cchery написа:Може би наистина ще се видим заедно и тук.