Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от bobichan »

Бързам, бързам да се разпиша докато спят децата. Чери, оризовия ми ден мина супер :) Много ми беше вкусен кафявия ориз направих си го с бульон. Супер стана, а глад не усетих. Резулата беше -500 гр, въпреки че нямах прегрешения, но аз не се предавам. Трябва ми време, за да почна да свалям, сега ще си подготвям организма за голямото сваляне при детокса :) Дала съм си срок 3 месеца за звалянето на около 10 от килограмите. Като плана ми е 2 на детокс и 2 между детоксите, но ще видим. Нещо като ми се разболеят децата и моите планове увисват яко. Но се надявам и това да е период, който ще отмине.
Оли, Мортиша значи утре заедно ще оризим :) Аз щях днес, но късно споделих с Ясен, който вече ми беше направил закуска и нали ми е слаб ангела напоследък... Но всяко зло за добро. Утре ще сме заедно. Аз мисля да оризя по 2 пъти в седмицата :)
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
олеся

Мнение от олеся »

Боби, да, утре ще сме заедно на оризче. Мортиша и тя с нас - компанийка екстра :524
Макар, че днес от обикаляне насам натам цял ден съм на вода, чай и 2 портокала. Дето се казва, ако си сваря ориза за вечеря и хоп :222 наоризила съм се. :954
Но за утре съм обещала на мъжа ми компания и ще си изпълня обещанието. Пък сега ще хапна нещо леко за вчеря.
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Боби,Оли, :524
Отивам да си накисна кафявия ориз,за да е готов за утре.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

И аз съм с вас! Добре, че ме подсетихте да си накисна ориза.
олеся

Мнение от олеся »

Моят ориз вече е сварен и ме чака за утре готов. Утре излизам рано и трябва да приготвя по едно бурканче за мен и мъжа ми за обяд. Пък за вечеря май пак ще варя :mrgreen:
djiq

Мнение от djiq »

Добро утро:))

За малко да пропусна колективното оризене. Сега тичам и аз да си приготвя оризче и да се присъединя към вас.
Нека е успешен поредния разтоварващ ден за всички!
cvety_rz написа:Искам да попитам за вашето мнение.Понеже всеки 4 ден е разтоварващ плодов как мислите дали ще е голямо нарушение ако си го правя плодово оризов Понеже съм се убедила в полезността на плодовооризовите дни
Цвети, ако го правиш така ще се радвам да споделиш резултати, т.к. и аз смятам да я почна скоро тая 90 дневна.

Лек ден на всички :1075
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добрутро на провинция Съчуан :221 :221 :221 :221 . Много поздрави на оризовата хава от млечно-банановия шейк :1069 :1069 . Как върви консумацията на ориз днес?!?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
MortishaAdams

cchery написа:Добрутро на провинция Съчуан :221 :221 :221 :221 . Много поздрави на оризовата хава от млечно-банановия шейк :1069 :1069 . Как върви консумацията на ориз днес?!?!
:221 :221 :221
При мен върви повече от добре,засега. :razz:
Ориза с мед и канела+ябълки е вълшебство за мен.Обожавам канелата.Само дето забравих да се претегля тази сутрин.
djiq

Мнение от djiq »

MortishaAdams написа:Ориза с мед и канела+ябълки е вълшебство за мен.
Може с мед и канела :1076 не знаех,пак съм проспала някой пост. Дотук изпих около литър топла вода, 2 чаши чай от глухарче, водата на ориза, изядох два портокала и тъкмо се чудех как да почна ориза, че приготвен по този начин не ми е от най- :1062 любимите манджи. :1062 Благодаря, Моритша.
cchery написа:Как върви консумацията на ориз днес?!?!
При мен добре, надявам се и при теб, млечно-бананова-Чери, разтоварването да върви повече от прекрасно :954

Изчезвам, че меда и канелата ме зовът :1075
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Първата порция ориз вече е погълната, с чай съм се наляла "до козирката", но нещо изоставам с плодовете.
За довечера оризчето ще го пробвам с маааалко мед и канела, аз също много я обичам.

Чери, наканила съм се аз на твоя млечно-бананово-рибен ден, че всичките му съставки са ми любими, но да видим кога. Свиркай по-отрано другия път, да сме си дружки.
MortishaAdams

Джия,надявам се да ти хареса моята оризово-канелена "вкусотия".Нещо изоставам с течностите. :oops:

Чери,би ли споделила,когато имаш възможност какъв е твоят млечно-бананов-рибен ден.
Имам и още едно въпросче(дано не ставам досадна).Чая от глухарче намира ли се в аптеките?
Заключено