Хайде и аз да се запиша в края на деня! И при мен всичко върви съвсем нормално - сок с водичка и мнооого чай! Този път нещо много бързо минават дните - остана само последния за тази година

детоксов ден ! Ама и как да имам проблеми, като аз голямо прочистване направих този месец. В началото реших да направя само двуседмичен пост, в който и без това се включиха ноемврийския детокс и тридневния житен режим, но после реших да продължа и да опитам да изкарам целия пост(преди години го правих , но към края много сериозно ми се обади язвата, затова и следващите години правя по 2 седмици). Този път нямам никакви проблеми и какво по-добро от това да приключа с тридневен детокс. Хубавото е, че не само си запазих 2-та кг от предишния детокс, ами добавих и още 3 свалени кг от "житене" и пост. Или както се казва, обща рекапитулация за месеца - 5 кг

. А иначе определено ми беше и доста забавно, защото за пръв път толкова дълго време готвя без да опитам повечето неща. В това число слагам и няколко вида коледни курабийки и тортата, която правих за вчерашния рожден ден на майка ми. И за да е още по-изкушаващо утре съпругът ми има рожден ден (то май всъщност вече е днес), а ще се захранвам в сряда на коледното парти с колегите :1140 . Ей на това му се казва детокс в най-подходящото време! Без него за тези 4 дни със сигурност щях да съм +2, а сега се надявам да съм -2!!!
Е, хайде не остана, а какви хубави празници идват после

!