Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
ofika

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от ofika »

Момичета, късен отчет! :326 Успешно приключих и днешния ден. Около килограм череши-не бяха много зрели :328 и чай-една кана и няколко чаши с подправки, 2-3 кафета и поне литър вода, докато разхождах спящото внуче следобяд. Поуморих се - час и половина бързо ходене, после у дома го гледах, докато родителите му и останалата част от домочадието хапнат (аз имам три деца). Та малко полежах, после си довърших текста и преди да легна да спя, наминах да ви видя. Определено не можах да я докарам до 4 литра, :1044 но така се получи днес. Дано утре изпия повече. Аз открай време държа на глад, но без сън не мога. Между другото откак съм на детокс си оправих съня. Преди ставах поне два-три пъти на нощ, къде до тоалетна, къде някаква необяснима тревожност. Сега заспя ли - до сутринта, само дето трудно заспивам, но така е било винаги. :923 :923 :923 Кураж, хубавите работи бавно стават, а чудесата-веднага!
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте, вчера мина добре, но днес си пих солта в 12,30.Ходих на лекари докато се прибера...та, така се получи...абе хич, не обичам да ходя при докторите :126 захарта ми била на границата, един от хормоните на щитовидната жлеза също и "елате пак", но направете още незнам си колко изследвания преди това - губи време, а за пари да не говорим...това 50 лв. ги нямат за нищо.Ще отида де, но да си избълвам приказките :1052 .
Офика успях и да си изпия 2-3 чаши чай до сега, беше като за почивка след ходенето нагоре - надолу.Успех на тебе днес с течностите, то май и аз вчера не съм ги докарала повече от 3л..Сега ще похапна черешки...а довечера децата ще идват и при мене, но не пречи те да хапват, пък аз да си пия водичка или чай :221 успех на всички :524
ofika

Мнение от ofika »

:954 :954 :954 Здравейте! Последен ден-15.06. на 15-ия ми детокс и утре захранване, което този път смятам да е два дни. В моята приятелска група детоксваме вече три дами в зряла възраст и две млади. Най-важното е, че постепенно всички започват да разбират, че не става дума за диета, която спираш, когато си решиш проблема с килограмите. Надявам се, че когато резултатите станат видими, детоксикантките ще стават все повече... :326
Ема кураж!!! Аз имах Хашимото. В момента се чувствам добре, правих си последно изследвания есента и бяха в норма. На мен много ми помогна компреса с извара върху жлезата. Подутините се скриха и разните изпотявания на главата и врата ги няма. Направила съм сигурно 20 компреса, но не последователно. Най-много 7 един след друг. Също и компреси със зелеви листа. :524 Вярно е, че свалих 10кг, които запазих, но от доста време не съм сваляла кг, а намаляват сантиметри в обиколките. Най-важното е обаче, че не боледувам, а преди всеки грип ме ловеше. Затова съм благодарна на ДОКТОРА и всички, които ни учат що е то детоксикация... :923 :923 :923
ema 57

Мнение от ema 57 »

Офика браво на теб :326 , 10 кг. са си много сериозно нещо, аз за сега само ги мечтая, макар, че доста неща промених в хранителните си навици + детокса от 6 месеца редовно.Би ли казала каква пауза правиш след 7-те дни компреси с извара и как си продължила до 20.Аз също имам подутинки и много се изпотявам по главата / и не само там де/, но на главата е много неприятно, от всичките детокси съм запазила само -2кг.Сега ще сваля сигурно пак около 3 кг., но следващия месец ще се върнат.Сега разчитам обаче на многото плодове и зеленчуци, които много обичам и са по лека храна / по принцип не съм голям любител на месото/,но домашните са.
Успех на всички :524 , аз си продължавам и утре, то пълнолунието започва тази нощ и ще захранвам на17-ти :524
ofika

Мнение от ofika »

:423 Здравейте! Днес май се очертава плодово-овесен ден, а утре класическо захранване. Килограмите са -2, а обиколката съм я докарала до здравословните 82 см(поне така пише по книгите :221 ). Малко ми мръзнаха краката снощи и усещах налеп по зъбите, но...това си е чистене, нали? Досега съм на череши, кафе и две чаши чай, на обяд -2-3 праскови, следобяд овесена каша и вечерта пак плод, още не знам какъв.
Ема, започни да правиш вечер изварени компреси. Аз спя с тях. Ако ти пречи, опитай да стоиш с него през деня. Едва ли има значение кога го правиш, важното е да стои 8 часа върху болното място. Аз го използвам и когато ме боли гърло или ухо. Действа безотказно. Правя го толкова дни, колкото са нужни за да усетя,че ми е добре. Така ми се насъбраха около 20, а може и повече, не съм ги броила. Мажа също с клеева тинктура и кислородна вода, правя си и гаргари с тях. Винаги съм имала проблеми с гърлото.
Сега си сложих каната с чая. Имам и едно шише вода, с което ходя навсякъде и в къщи също. Понякога е пълно с чай. Нямах този навик преди, но си го създадох и вече ми е по-лесно с течностите. :326 Първите няколко месеца си връщах свалените кг, а след това рязко свалих 4 и си ги запазих може би спазвайки стриктно както плодово-оризовите дни, така и това да не се храня след 19 часа и да изпивам колкото мога топла вода всеки ден, а не само при детокса. Сякаш тялото ми се настройваше и след това потегли напред. Започнах от 85кг през април 2010, 93см-талия. Сега съм (преди детокса 75кг, 83см), след детокса-73кг, 82см. От октомври досега се въртя около тези килограми, но определено свалих сантиметри - стават ми дрехи, които преди месец - два не можех да облека. Но най-важното е, че съм здрава, чувствам се добре в тялото си и съм мотивирана да продължа по този начин. :524 Успех на всички! Постоянствайте и ще успеете!!! :923
ema 57

Мнение от ema 57 »

Офика, много благодаря за опита, който споделяш - ще се възползвам от него.Аз днес си продължавам с черешите и водичката, но имам повод да се разтревожа и то сериозно /мъж, разбира се, и то в критическата, и то законен, ей, много изкукуригват на стари години- днес ме остави без думи-щура работа/, няма да им се връзвам, напротив, мисля да продължа всичко, както съм започнала да правя, включително и детокса, че и разтоварващи дни и т.н.,то луд умора няма.Искренно ти благодаря още веднъж.Ама днес много се ядосах, та чак вдигнах кръвно и пулс, но ще се оправя и продължавам напред, не се давам така бързо и лесно /извинете ме, за разводняването на темата, ама наистина съм доста развълнувана/Благодаря за търпението.... :126 :328 :422 , но от обяд съм много ядосана и притеснена

Успех момичета :524
ofika

Мнение от ofika »

Eма, и моят често ме вади от равновесие. :126 Доброто настроение е част от здравето, така че не си разводнила темата. Виж в библиотеката какво препоръчва докторът в такива случаи. Ако ти се говори повече, пиши ми на лични. Ще споделим как се справяме в идентични ситуации. :524 :923 Нали знаеш, споделена болка, половин болка. Не се предавай, грижи се за здравето си! :954
ema 57

Мнение от ema 57 »

:329 Здравейте, първо да докладвам -3кг за сега, обичайните ми за детокс, но днес и утре ще захранвам. Още не съм решила с какво освен салата от домати, краставици и лук, сега ще го мисля.Има нещо ново при мен обаче - от сутринта съм дежурна по WC и по двата въпроса, друг път не се случвало на 4-ти ден, но съм доволна де. Дано този път успея да ги задържа, ще бъда по прилежна и ще внимавам :222 .
Офика, много ти благодаря за предложението и подкрепата.Снощи бях сърдита, но пък днес малко ми е разминало, то за 30г. брак съм се понаучила как да се успокоявам, но в първия момент не мога да съм спокойна - вдигам кръвно, пресъхва ми устата /но пък снощи що вода изпих :lol: / и ако съм много разгневена мълча и отивам на разходка...та и снощи разходих се и после водаааааааааааа, много вода.
Сега започвам да ровя в рецептите за захранване, иначе физически се чувствам добре - много по леко ми е, днес още не съм яла нищо, дори и черешки, още пия кафе. :329 :329
Успех на всички, които днес захранват и на другите де
ema 57

Мнение от ema 57 »

Измислих си обяд: 2 шепи макарони сварени, заляти със сос от настърган домат, 2 скл.счукан чесън и магданозче.Дали е добре? :1044 :razz:
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте. Отдавна не съм се вясвала тук. В отпуск съм и по правило си почивам с ремонт. Вече втора седмица - писна ми, но не смея нищо да кажа, че аз съм инициатора и само ме чакат да се оплача. Стискам зъби, но днешния ден си беше супер каръшки. Първо мъжът ми щеше да го убие тока, после аз бутнах телевизора и ... останахме без него - точно в края на ремонт, когато портмонето е изстъргано до троха. :424 Извинете ме ако спамя. Исках да обясня дългото си отсъствие. Детоксът си го направих по-рано, че на 14-ти бях рожденичка. Осмият ми детокс беше много шантав - сигурно е нарушение, но от тежкия физически труд вечер не издържах и хапвах по 1 тараторче. Иначе карах на ябълки и череши, а с течностите пак си поизоставах от време на време. Резултати отдавна не задържам, но обиколки не съм мерила, а ми се струва, че там имам по-трайни минуси. Писах ви доста, с тайната надежда при вас да се поуспокоя малко. :1134 Дано скоро да пиша в по-добро настроение. Засега :988 :986 :987 :1001
Но :923 :923 :923
ofika

Мнение от ofika »

:954 Привет на смелите детоксикантки!!! Успяхме! Приключихме и юнския! Аз днес правих втори ден захранване и се надявам да е успешно. До обяд бях на плодове и овесена каша, после ориз и варени зеленчуци, а вечерта - картофи.Пих и една бира със дъщерята и зетя - имаха годишнина от сватбата.
:326 Браво, Ема! Страхотен резултат, моите са -2. Дано ги задържим. Моят семеен стаж е 35 години и пак има минути, когато съм в ситуация, че не знам нито какво да мисля, нито как да реагирам. Човек като си каже болката, му олеква.
:328 Виж ремонтът е сериозно изпитание и в моето семейство. И мен ме чака един във всекидневната, но не знам кога ще посъберем нужните средства, да не говорим за безпорядъка и мръсотията. Ако успеем това лято ще се похваля.
Пожелавам на всички добри резултати! :524
Публикувай отговор