Здравейте! Днес май се очертава плодово-овесен ден, а утре класическо захранване. Килограмите са -2, а обиколката съм я докарала до здравословните 82 см(поне така пише по книгите

). Малко ми мръзнаха краката снощи и усещах налеп по зъбите, но...това си е чистене, нали? Досега съм на череши, кафе и две чаши чай, на обяд -2-3 праскови, следобяд овесена каша и вечерта пак плод, още не знам какъв.
Ема, започни да правиш вечер изварени компреси. Аз спя с тях. Ако ти пречи, опитай да стоиш с него през деня. Едва ли има значение кога го правиш, важното е да стои 8 часа върху болното място. Аз го използвам и когато ме боли гърло или ухо. Действа безотказно. Правя го толкова дни, колкото са нужни за да усетя,че ми е добре. Така ми се насъбраха около 20, а може и повече, не съм ги броила. Мажа също с клеева тинктура и кислородна вода, правя си и гаргари с тях. Винаги съм имала проблеми с гърлото.
Сега си сложих каната с чая. Имам и едно шише вода, с което ходя навсякъде и в къщи също. Понякога е пълно с чай. Нямах този навик преди, но си го създадох и вече ми е по-лесно с течностите.

Първите няколко месеца си връщах свалените кг, а след това рязко свалих 4 и си ги запазих може би спазвайки стриктно както плодово-оризовите дни, така и това да не се храня след 19 часа и да изпивам колкото мога топла вода всеки ден, а не само при детокса. Сякаш тялото ми се настройваше и след това потегли напред. Започнах от 85кг през април 2010, 93см-талия. Сега съм (преди детокса 75кг, 83см), след детокса-73кг, 82см. От октомври досега се въртя около тези килограми, но определено свалих сантиметри - стават ми дрехи, които преди месец - два не можех да облека. Но най-важното е, че съм здрава, чувствам се добре в тялото си и съм мотивирана да продължа по този начин.

Успех на всички! Постоянствайте и ще успеете!!!