Уж ми са здрави ботушите,но когато се прибрах,краката ми не бяха сухи
Марианче,как реагира Вики на днешните локви.Спомням си една твоя история в началото на зимата,беше много сладка...
Мдааа, както вървят нещата..... можем направо да си основем общество.Нели написа:Хайде да ви разкажа нещо, което на пръв поглед е леко встрани от темите до тук, но си е точно по темата според мен.
В събота се видяхме със Зори, всъщност целите семейства се срещнахме - с децата и татковците. Гоги на Зори още преди да се видим, слушайки разказите на Зори с кого ще си играе, решил, че ще си има гадже. Е, познайте, попитал Ани дали иска да му стане гадже, тя се съгласила и двамата се водеха за ръчичка и бяха много сладки. От тогава тя всеки ден ми разказва за "моето Гадже Гого" или за "онзи Гого, дето ми е гадже" (ние познаваме трима Гоговци). В този ред на мисли, Зори и Чери отдавна се сватосват чрез Косето и Дарена. Като съберем двете неща заедно - ами ето ти едно голямо семейство. Какво ще кажете, а? Давайте нататък, можем да си сватосаме децата.![]()
emi-1 написа:Марианче,как реагира Вики на днешните локви.Спомням си една твоя история в началото на зимата,беше много сладка...
Или да напишем сценарий за сериал, който да удари "Дързост и красота" в земятаcchery написа:Мдааа, както вървят нещата..... можем направо да си основем общество.Нели написа: От тогава тя всеки ден ми разказва за "моето Гадже Гого" или за "онзи Гого, дето ми е гадже" (ние познаваме трима Гоговци). В този ред на мисли, Зори и Чери отдавна се сватосват чрез Косето и Дарена. Като съберем двете неща заедно - ами ето ти едно голямо семейство. Какво ще кажете, а? Давайте нататък, можем да си сватосаме децата.![]()
![]()
![]()
Да ти кажа Еми, това за корите на цитрусите и аз съм го чувала. Чувала съм също, че проблема се решава така: измиваш ги хубаво с веро, накисваш ги за 10-15 мин. в разтвор "вода:сода бикарбонат", после пак ги измиваш много добре.emi-1 написа:А портокаловия мармалад ще опитам още тази вечер да го приготвя.Дано да не ми мине котка път.Само,че се притеснявам от корите.Имало някакъв репортаж от нашия регион,в който са дали,че портокалите са мазани външно с някакъв препарат,за да добият оранжев цвят.Сигурно ще го направя без кори.Ще видим ефекта.Като се замисля по-вероятно ще стане някакъв сок,но ще видим
Аз за себи си знам - НИКАКЕМИ написа:ЕЙ ЧЕРИ, БРАВО НА ТЕБ, НЕ СЕ ОТКАЗВАШ, НЕ ЗНАМ КАК БИХ ИЗЛЯЗЛА НА ВЪН В ТОВА ВРЕМЕ ДА ТИЧАМ!