Ако играят на трева и ако извади късмет с един лек дъждец преди мача.....бижу направо, то при толкова кал WC не ти трябва. Проблем ще възникне само, ако стане голмайстор ...марчи написа:Е що пък да не може, бе Момчи? Само да не те хване![]()
cchery написа:Е, в крайна сметка изядох 1 грейфрут и 3 доматчета Чери, демек...... самоизядох се .
Мари-Жоли, това ми е много интересно. Ако имаш желание, направи отделна тема в "хранителните режими". Смятам, че за много хора ще е полезно да прочетат, а защо не и да последваме твоя примерМари-Жоли написа:Лично аз мога да се похваля, че днес съм издържала геройски до момента, но ще призная, че правя прочистване по особен начин - по метода на Лидия Ковачева(реших да пробвам, защото нейната последователка д-р Вергиния Георгиева ме впечатли наскоро по тв-то). Ще си го правя 3-те дни, които са минимума по нейния тертип. Много са сходни нещата, с това, което ние правим тук и затова не смятам, че ще се чувствам по-различно и че резултатите ми ще са различни от друг път. Може би дните по този начин ще са ми малко за добро изчистване от токсините, но това тепърва ще го преценя.
Това е лудостМари-Жоли написа:Става дума за Директива на Европейския съюз, с която се цели да се ограничат свободните достъп и ползуване на билкови лекарствени продукти. Ето, направо ви пускам препратка, към място, където, ако желаете може да подпишете петиция срещу тази директива, която ще влезе в сила след края на април т.г.: http://www.gaia-health.com/articles301/" onclick="window.open(this.href);return false; ... rian.shtml
Абсолютно си права,Мари за несподелената любов.mari_ko написа:Добро утро ...
Хриси, Чери, спокойно, имам официално, научно обяснение, защо някои хора не отслабваме, каквото и да правим. Значи, отслабва се от любовна мъка, за целта трябва да се влюбим НЕСПОДЕЛЕНО. Е как, мамка му да стане тая работа??? Цял живот опитвам
mari_ko написа: Но пък после ще може да разправя "страшен мач, направо се на...х от кеф"
Добре, че ме сети - след детокса ще взема да направя един тиквеник на Иван![]()
![]()
![]()
Хриси, Чери, спокойно, имам официално, научно обяснение, защо някои хора не отслабваме, каквото и да правим. Значи, отслабва се от любовна мъка, за целта трябва да се влюбим НЕСПОДЕЛЕНО. Е как, мамка му да стане тая работа??? Цял живот опитвам
Развесели ме много.Седя и се хиля сама и детето ме поглежда и се чуди майка му що се смее така.mari_ko написа:![]()
![]()
![]()
Това е проклятието на красивите жени - да не можем да се влюбим несподелено. Таман си набележиш някой и си кажеш "този няма да се даде" и той вземе, че сподели всичкоИ почва едно щастие, едно угаждане на всички нива и .... дотам с отслабването. Хм, тук май повечето сме красавици /пу-пу-пу/ и недоумяваме що е туй "любовна мъка"
![]()
![]()