Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от Kleo »

И аз съм на линия, но не мога да пиша сега :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Да ви се поФаля, че тази вечер ...... се изкуших..... най-вече психически. Не бях гладна, но много мразя празната маса, особено, когато сме в настроение с Момчил да седнем и да общуваме. Е, в крайна сметка изядох 1 грейфрут и 3 доматчета Чери, демек...... самоизядох се :lol: :lol: :lol: . Не чувствам вина или нещо друго. Просто така се случи.. :) :) :) От другия месец смятам да си дам малко почивка в детоксите.

Обаче ми е студено, та студено...... не е истина. Бях го позабравила този студ покрай изминалите топли почивни дни и сега пак бррррр :1147 :1147 . Иначе през целия ден се чувствах добре - нямаше грам замайване, световъртежи или нещо подобно. А вечерта след работа, на площадката бях в особено добро настроение.....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Добро утро :954
Вчера започнах детокса, но вечерта се предадох. Главата ми щеше да се пръсне, беше ми лошо, замаяно, треперещо, абе направо бях неадекватна. Но Иван продължава.
марчи написа:Е що пък да не може, бе Момчи? Само да не те хване :1111 :221
Ако играят на трева и ако извади късмет с един лек дъждец преди мача.....бижу направо, то при толкова кал WC не ти трябва. Проблем ще възникне само, ако стане голмайстор ... :???: Ще го прегръщат, ще го подхвърлят и дето се вика, може да надушат нещо нередно. Но пък после ще може да разправя "страшен мач, направо се на...х от кеф" :1062
cchery написа:Е, в крайна сметка изядох 1 грейфрут и 3 доматчета Чери, демек...... самоизядох се .

:1069 :1069 :1069
Добре, че ме сети - след детокса ще взема да направя един тиквеник на Иван :1062 :1062 :1062
Хриси, Чери, спокойно, имам официално, научно обяснение, защо някои хора не отслабваме, каквото и да правим. Значи, отслабва се от любовна мъка, за целта трябва да се влюбим НЕСПОДЕЛЕНО. Е как, мамка му да стане тая работа??? Цял живот опитвам :1044
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Мари-Жоли написа:Лично аз мога да се похваля, че днес съм издържала геройски до момента, но ще призная, че правя прочистване по особен начин - по метода на Лидия Ковачева(реших да пробвам, защото нейната последователка д-р Вергиния Георгиева ме впечатли наскоро по тв-то). Ще си го правя 3-те дни, които са минимума по нейния тертип. Много са сходни нещата, с това, което ние правим тук и затова не смятам, че ще се чувствам по-различно и че резултатите ми ще са различни от друг път. Може би дните по този начин ще са ми малко за добро изчистване от токсините, но това тепърва ще го преценя.
Мари-Жоли, това ми е много интересно. Ако имаш желание, направи отделна тема в "хранителните режими". Смятам, че за много хора ще е полезно да прочетат, а защо не и да последваме твоя пример :222
Мари-Жоли написа:Става дума за Директива на Европейския съюз, с която се цели да се ограничат свободните достъп и ползуване на билкови лекарствени продукти. Ето, направо ви пускам препратка, към място, където, ако желаете може да подпишете петиция срещу тази директива, която ще влезе в сила след края на април т.г.: http://www.gaia-health.com/articles301/" onclick="window.open(this.href);return false; ... rian.shtml
Това е лудост :1044 Подписах се още преди време. Дано има полза. Тази сутрин по БТВ ще обсъждат точно този въпрос. Даже в момента започва.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Добро утро и от мен!
Току що свърши репортажа за директивата за билките и както винаги почти нищо не казаха.Отново имаше недомлъвки.Единствено се съобщи,че тази директива е препоръчителна най-вече и след това задължителна.И ще се отнася само за лекарства от растителни суровини,а не за билките.Само че на мен нещо не ми се вярва да е точно така.И истината отново се премълчава. :126
Аз също подписах петицията,дано има ефект от нея.
От днес и аз съм с вас.Вече си изпих ансола и направих 2 чаши чай от джоджен и мате.Голям зор ще видя докато ги изпия-никак не са ми приятни. :1062
Този път мисла да направя детокса с ябълков сок,пък да видим какво ще стане.
Лек детоксов ден,момичета! :923
MortishaAdams

mari_ko написа:Добро утро ...
Хриси, Чери, спокойно, имам официално, научно обяснение, защо някои хора не отслабваме, каквото и да правим. Значи, отслабва се от любовна мъка, за целта трябва да се влюбим НЕСПОДЕЛЕНО. Е как, мамка му да стане тая работа??? Цял живот опитвам :1044
Абсолютно си права,Мари за несподелената любов. :221 И аз така като теб все опитвам,пък дано има ефект върху фигурата,ама не става. :221
Ver

Мнение от Ver »

mari_ko написа: Но пък после ще може да разправя "страшен мач, направо се на...х от кеф" :1062
Добре, че ме сети - след детокса ще взема да направя един тиквеник на Иван :1062 :1062 :1062
:221 :221 :221 :221 :955 :955 :955
Ver

Мнение от Ver »

Предполагам, че усилията на всички този месец ще бъдат възнаградадени от Супер Луната този месец.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:221 :221 :221
Това е проклятието на красивите жени - да не можем да се влюбим несподелено. Таман си набележиш някой и си кажеш "този няма да се даде" и той вземе, че сподели всичко :1062 И почва едно щастие, едно угаждане на всички нива и .... дотам с отслабването. Хм, тук май повечето сме красавици /пу-пу-пу/ и недоумяваме що е туй "любовна мъка" :1062 :1062 :1062
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме и мен . Този мецец пропускам . Така се случи. Другия пак . За 1 година съм била редовна и се надявам ,че пропуска този път е незначителен. За тичането мога да кажа следното: При мен резултата дойде след ! готина тичане и увеличаване на разстоянието , намаляване на храната и режим на хранене по часове.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
MortishaAdams

mari_ko написа::221 :221 :221
Това е проклятието на красивите жени - да не можем да се влюбим несподелено. Таман си набележиш някой и си кажеш "този няма да се даде" и той вземе, че сподели всичко :1062 И почва едно щастие, едно угаждане на всички нива и .... дотам с отслабването. Хм, тук май повечето сме красавици /пу-пу-пу/ и недоумяваме що е туй "любовна мъка" :1062 :1062 :1062
Развесели ме много.Седя и се хиля сама и детето ме поглежда и се чуди майка му що се смее така. :221 :221 :221 :524
Заключено