Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Мнение от Cheva »

Тук съм , шетах из нас.
След малко ще хапна последна порция диня и това е.
И този ден мина. :954
Утре съм на работа, така че предполагам, няма да го усетя и него.
Само се притеснявам от евентуално отмаляване, което сега почти
не усещам......но ще се справя някак си. ;)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

mironi написа:
Следобяд се преборих с дрямката
Винаги й се отдавам в почивните дни. :222
Днес докато се опитах да визуализирам, по примера на Дроид :954 ,
взех, че дремнах подобаващо. :1062 :221
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mironi

Мнение от mironi »

Cheva - хубаво правиш, че й се отдаваш. Ама мен ме натисна към 16.30 - та за кога да се предавам. Пък аз легна ли - 2 часа сън не ми мърдат. И реших, че по-добре да се боря, от колкото вечерта да кукуригам. Но сега след малко ще се хоризонтирам. Вече ме тегли на там. И главоболието взе да се усилва - по-добре да лягам след малко!
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет от мен :) И този ден мина без проблеми - на диня, около 4 л течности и печене на чушки ;) Сега свърших и изобщо не ми е минало през ума, че съм гладна от работа :221
Лека и спокойна нощ! Остава да се преборим само с още един ден :329
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Еййй ама и аз съм тук вие да не решихте, че съм ви изоставила?
Е от ходене не ми остава време да седна на компютъра. Детокса ми минава супер, след големия купон в петък! Обаче с течностите малко се излагам. Днес съм на 1 л. чай и долу-горе толкова вода. Но пък наваксвам с йога и двата дни. Много добре ми се отразява. А бе всичко щеше да е повече от перфектно, ако бях и поспала малко повече. Цвети от 4 нощи спи страшно неспокойно и ме буди по около 10 пъти на нощ. Надеждата ми е в тази нощ - дано се наспя. Стискайте ми палци.
Е имам малко прегрешение днес хапнах 3-4 какаови зърна, но вече много ми беше премаляло от безсънието. Не мисля, че много съм оплескала нещата, защото те са много добър източник на магнезии и респективно усилват детоксикацията, наред с другите им полезни действия. Все едно съм заместила кафето с няколко какаови зрънца. Сурови разбира се!
олеся написа:От днес и аз съм в играта. Взех си ансола (бях забравила "приятния" му вкус :1052 ). Ще съм на диня. Дано успея да навъртя 4 л. вода.
Имам да чистя упойка и антибиотик. Дано ми се размине главоболието. Иначе ансолчето подейства веднага :1062
Еййй, Олиииииии, колко ти се радвам само. Сори за :1024 , но хайде честито ти бебече да ти е живо и здраво, много да ви радва. Пропуснала съм подробностите, но ще ходя да прочета и после ще разпитвам :954
tillia написа:Свалих 3,5 кг , но още първият ден, след една доматена салата само с малко лук и съвсем малко сол към 14 ч и вечерта около 19 ч. с малко картофена салата, пак със съвсем малко сол, на вторият ден кантара показваше 1,5 кг в повече!!! :328 :328 :328 :126 :126 :126 . Не можех да повярвам! :mrgreen: Без хляб, без плодове, без сладко - само от салати!
Тилиии и на теб много ти се радвам :923 Ако позволиш една препоръка - купи си диетична сол (май натриева и казваха не съм сигурна) и ползвай по малкооо от нея. На захранването другата е ЗАБРАНЕНА подчертавам ДЕБЕЛО ЗАБРАНЕНА. И една позитивна критика - не пропускай плодовете на захранване. Те само ще помогнат на храносмилането, а и ще притъпят глада. А ако ги комбинираш със зелен чай ефекта ще е повече от страхотен! Не видях и овесени ядки и трици хапвала ли си? Те са много важни на захранването. Също като плодовете подготвят храносмилането и имат засищащ ефект! Спирам с лекцията, че имам лошия навик да се увличам :oops:
Полииии, :329 :329 :329 пиши по-честичко. Как върви при теб?
Спорен детокс мацки! Хайде не остана. :954
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

droidd..моля те дръж се ......не се поддавай на провокациите на глада.... :128
аз снощи бях така като теб,но се налях с чай ,вода и си легнах за да не се въртя около кухнята....бъди силна моля те, ти можеш ...сигурна съм в това
момичета още един ден остана ,нека бъдем силни :fan
bobichan видях че си дала съвети за захранването,абсолютно съм съгласна с теб...но си мисля че захранването след един тридневен детокс трябва да е поне 2 дни...все ми се струва, че един ден е малко....от това което съм чела (не съм много компетентна ,признавам) си мисля, че от изключително значение за запазване на свалените по времето на детокса кг-ми е захранването....то трябва да се направи както трябва.....това е мое мнение момичета,поправете ме ако греша.....
Желая Ви успех и в утрешния ден.....дръжте се ......ние ще успеем!
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Здравейте детоксикантки!
За къде детокс без мен - и аз съм тук! :plezya se На мен англ. сол последните два детокса ме изкарва още първия ден по обяд. За сравнение до преди беше на втория по същото време. Освен това и деня на захранването също не излизам от 00. Като цяло голямо :1111 се получава.
Вчера да ви се оплача голям глад ме гонеше. Бях на круши и май нямаха 1кг. По вероятната причина е, че ми дойде ден преди детокса. Днес съм на пъпеш и като че е малко по-лек деня. И аз му дръпнах една следобедна сиеста заедно с Лили. След като я приспивах повече от 1час реших и аз да отморя.
С течностите също не съм много добре, но аз никога не мога да стигна до завидните ви постижения от 4л. Забелязвам обаче напоследък, че особено вечер ме гони неутолима жажда. Вероятно течностите през деня са ми недостатъчни и по това време организмът ми вече крещи за набавянето им.
Боби, сподели моля те за какаовите зърна! Първо да те питам не те ли разхлабват много като са сурови? Другото дето ме интересува е какви количества хапваш? Доста скъпички ми се видяха и за това питам. Това е най-евтиното което намерих - http://www.bioslunceluna.com/shop/kakao ... t-bio.html" onclick="window.open(this.href);return false;
radost

Мнение от radost »

Привет и от мен! На линия съм вече втори ден, на диня, вода и чай. Вчера беше супер, но днес е такъв ГЛАД, не е истина! Вече не съм сигурна колко точно вода и чай изпих в опит да излъжа глада си. Надявам се утре да мине по-леко. Що се отнася до ансола-очаквах, че няма да излезна от тоалетната, а то какво се оказа - посетих я веднъж. Странични неприятни ефекти засега не забелязвам, като изключим леката тежест в главата, но това не е болка за умиране. Това е от мен! Лека и спокойна вечер на всички! :)
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

pepidzheneva написа:bobichan видях че си дала съвети за захранването,абсолютно съм съгласна с теб...но си мисля че захранването след един тридневен детокс трябва да е поне 2 дни...все ми се струва, че един ден е малко....от това което съм чела (не съм много компетентна ,признавам) си мисля, че от изключително значение за запазване на свалените по времето на детокса кг-ми е захранването....то трябва да се направи както трябва.....това е мое мнение момичета,поправете ме ако греша.....
Определено! Аз от доста време съм узряла за тази идея. Всъщност от както разбрах, че доктора препоръчва консумацията на месо едва на 3-ти ден след захранването! Тогава реших, че е добре да се следвам следната схема - първи ден овесени ядки+плодове+зеленчуци; втори обезсолени млечни+плодове+зеленчуци (евентуално яйца) и трети ден евентуаааално месо+... Но всеки сам си решава кое е правилно за него. Важното е да няма сол. За това знам че е забраненено.
rosa_bg, аз си ги поръчвам от Зоя. Там са 5.45 за 100 гр., а ако поръчваш по повече има и отстъпка. Ето тук вече коментирахме темата за какаото. Консумацията не трябва да е много голяма като начало. Това правило важи за всички супер храни.
Хайде лека вечер от мен.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

\изпих солта за закуска и вече съм на работа . Ще карам на ябълки , само това имам тук . Успех на всички ! и Хубав ден!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен. Не бия отбой - с вас съм за 11 път. Днес ми е трети ден. На работа съм следобяд и не се притеснявам, че ще съгреша с нещо. Страх ме е от захранването. Забелязала съм, че след детокс като ям картофи и зеле и много се подувам. Някакви идеи за захранване при моя случай?
Заключено