След малко ще хапна последна порция диня и това е.
И този ден мина.

Утре съм на работа, така че предполагам, няма да го усетя и него.
Само се притеснявам от евентуално отмаляване, което сега почти
не усещам......но ще се справя някак си.

Винаги й се отдавам в почивните дни.mironi написа:
Следобяд се преборих с дрямката
Еййй, Олиииииии, колко ти се радвам само. Сори за :1024 , но хайде честито ти бебече да ти е живо и здраво, много да ви радва. Пропуснала съм подробностите, но ще ходя да прочета и после ще разпитвамолеся написа:От днес и аз съм в играта. Взех си ансола (бях забравила "приятния" му вкус). Ще съм на диня. Дано успея да навъртя 4 л. вода.
Имам да чистя упойка и антибиотик. Дано ми се размине главоболието. Иначе ансолчето подейства веднага
Тилиии и на теб много ти се радвамtillia написа:Свалих 3,5 кг , но още първият ден, след една доматена салата само с малко лук и съвсем малко сол към 14 ч и вечерта около 19 ч. с малко картофена салата, пак със съвсем малко сол, на вторият ден кантара показваше 1,5 кг в повече!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Не можех да повярвам!
Без хляб, без плодове, без сладко - само от салати!
Определено! Аз от доста време съм узряла за тази идея. Всъщност от както разбрах, че доктора препоръчва консумацията на месо едва на 3-ти ден след захранването! Тогава реших, че е добре да се следвам следната схема - първи ден овесени ядки+плодове+зеленчуци; втори обезсолени млечни+плодове+зеленчуци (евентуално яйца) и трети ден евентуаааално месо+... Но всеки сам си решава кое е правилно за него. Важното е да няма сол. За това знам че е забраненено.pepidzheneva написа:bobichan видях че си дала съвети за захранването,абсолютно съм съгласна с теб...но си мисля че захранването след един тридневен детокс трябва да е поне 2 дни...все ми се струва, че един ден е малко....от това което съм чела (не съм много компетентна ,признавам) си мисля, че от изключително значение за запазване на свалените по времето на детокса кг-ми е захранването....то трябва да се направи както трябва.....това е мое мнение момичета,поправете ме ако греша.....