Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Ver

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от Ver »

Хм :523
Сега какви плодове хапваш? От ябълките мен ме боли стомаха също, но с гроздето и сливите ми е страхотно.
Утре когато си направиш оризчето, опитай в една малка порцийка да си сложиш мед, ако искаш. Става божествено (пък и меда ще ти подейства добре, поне при мен е така) :)
Против болките можеш да пиеш и чай от джоден "на корем", така хем ще успокоиш стомаха, хем ще действаш срещу целулита :222
Късмет :524
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте момичета!
Виждам че много от вас започнаха успешно октомврийския детокс!Браво!
Добре дошла на Iva и искам да е уверя ,че е попаднала на най-подходящото място при най-хубавите хора. :222
Cvet :326 :326 :326 супер си ,страхотен резултат,много ти се радвам...като се сетя че започнахме заедно (неотдавна),в началото плахи и несигурни в себе си но със смелите напътствия на момичетата от форума ,постигнахме прекрасни резултати...А за кантара...не му се сърди..на него това му е работата "да показва" :1062 :1062 :1062
gelikas благодаря за съвета (що се отнася за моя проблем,че ансол не ми действа)...ще пробвам ноемвври месец така както ми казваш ти с димяща вода и на глътки,т.к днес на мен ми беше последния ден(аз започнах от събота)...
Аз съм на сок от цитруси и чай...и до сега не можах да "яхна белия кон",така както подобава за след прием на ансол,но ....какво да се прави нещо съм се "стиснала" много здраво.

[quote="cvety_rz"]:1111 така ми минава деня днес :1062

радвам се много на "cvety_rz"....ммоя мина само в очакване

Успех на всички Ви и най-важното е да сме здрави и щастливи....така че работете за това момичета!

На мен ми липсва droidd...къде се загуби не знам

:329 :329 :329 :329 :923
Ver

Мнение от Ver »

pepidzheneva написа:gelikas благодаря за съвета (що се отнася за моя проблем,че ансол не ми действа)...ще пробвам ноемвври месец така както ми казваш ти с димяща вода и на глътки,т.к днес на мен ми беше последния ден(аз започнах от събота)...
Аз съм на сок от цитруси и чай...и до сега не можах да "яхна белия кон",така както подобава за след прием на ансол,но ....какво да се прави нещо съм се "стиснала" много здраво.
Пепи, асола си действа независимо дали получаваш разтройство или не.
Ако искаш да се разхлабиш просто го изпий с повече вода, например 1 голяма чаша хладка вода. Не го разтваряй в нея обаче :222 , изпий я след като го преглътнеш, без да чакаш 1/2 час. Но, имай наблизо тоалетна :524
Ver

Мнение от Ver »

Днес детокса май ви върви добре и не чувствате глад и неразположения, никакви ви няма пред компютрите :1062 На мен, като ми стане едно такова "особено" и сядам пред компа.
Аз се полях обилно отвътре с около 2л приятно топъл чай. Доволна съм :) По едно време главата искаше да ме стяга, но и това се оправи с чайчето :)
Сега ми е добре :)
Избила е познатата руменина по лицето. Много обичам :954
Знам, че утре ще се събудя още по-добре :524
Освен да ви пожелая спокойна нощ и прекрасни сънища :325
galkata

Мнение от galkata »

Добър вечер.
Отчитам втори успешен ден. Днес бях на ябълки и грозде и почти не усетих глад. С течностите за сега съм на ВИЕ :) , но се надявам да наваксам.

Вер, ще се възползвам утре от съветът ти за ансола :923

Хубава вечер, дами :940
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме и мен . Добре мина деня . Много чай , малко сок от греипфрут и ябълка и круши . сега ми е студено ,но това си е нормално . Ще си лягам пък дано и утре да е така добре )))) Някой пил ли е тинктурата от орех с капсули карамфил и пелин ? Интересно ми е това пречистване
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Добър вечер :razz:

Както разбрахте, правя детокс и на децата, та да се отчета: малката 2 пъти по голяма нужда, а каката 5! През целия ден се чувстваха добре, заспаха късно следобед, но поспаха 2 часа, не им е студено и си имат страшно много енергия! Изпили са 3 чая по 300 мл и малко вода, може и да им е малко течността, макар че малко над литър за тези малки деца смятам, че е достатъчно! Закуска - банан, втора закуска - ябълка, на обяд - ябълка, следобедна - грозде и малко сурови ядки, за вечеря - грозде със сливи поръсени със сурови ядки и малко мед! Ами мина, не са се оплакали от нищо и безкрайно се гордея с мойте принцеси, смятам през 2-3 месеца да им правя детоксикация, а когато е удобно и не са на градина да им правя и на тях по 1 разтоварващ ден, но това ще е по-трудно, защото когато са на градина няма как, а уикендите са доста трудни!
Относно това как реагират околните, ами важното за мен е, че съпругът ми ме подкрепя, 2-3 приятелки разбраха и добре реагираха, нашите са в чужбина, но лятото когато им казах, че смятам да правя детоксикация на децата изкоментираха, че съм луда, но си било мое решение - никога не са ми се бъркали ;) и резултатът е две много добри и послушни деца ;)
Сега ако не сте забегнали да спите, дайте съвет как да ги захраня утре, за обяд съм намислила ориз с лук и морковче само, за вечеря задушени картофи на фурна с масълце, но помогнете за закуската!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Купих овесени ядки, но с вода и мед и плод няма да им хареса, та се чудех дали мога да им ги дам с мляко, макар че знам че не е подходяща комбинация, така че очаквам и други идейки за захранване на децата, любимата им закуска са зърнените шоколадови топки с мляко, но нямам представа дали са подходящи. Помогнете!!!
Айде, лека от мен, после ще влезна и дано сте написали нещичко относно захранването!

:923
gelikas

Мнение от gelikas »

Отчитам успешен втори ден. Както и предния път нещо стомаха не ми е в ред. Подут ми е, имам тежест, газове, затова може утре третия ден да ми е плодово оризов, но утре ще го решавам.
Ver написа:Хм :523
Сега какви плодове хапваш? От ябълките мен ме боли стомаха също, но с гроздето и сливите ми е страхотно.
Утре когато си направиш оризчето, опитай в една малка порцийка да си сложиш мед, ако искаш. Става божествено (пък и меда ще ти подейства добре, поне при мен е така) :)
Против болките можеш да пиеш и чай от джоден "на корем", така хем ще успокоиш стомаха, хем ще действаш срещу целулита :222
Късмет :524
Вчера бях на круша и праскови. Днес на ябълки и грозде. В разделен прием. Съжалявам, че не си взех сини сливи, но следващия път. Иначе днес съм изпила 1л. чай от джоджен и 1 л. зелен чай. А медче ще пробвам в оризчето. Благодаря ти Ver
mam4eto31, поздравления за решението за детокс на децата. Аз не съм много навътре в нещата и не мога да съм ти от помощ относно захранването, но ти желая успех! :923
Дано се включат "старите шапки".
Лека нощ! :923
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

mam4eto31 написа:, но помогнете за закуската!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Плод, разбира се.
Грозде, ябълки....може и банан. :)

Днес ми мина страхотно никакъв глад.
Отново съм на до 800гр плод вода и чай.
Студа от самия ден ме беше ангажирал доста,но си пих топла вода.
Одеве след "вечерята" се завих и дори днремнах сладко :razz: .

gelikas, Зори и Сиренце са споделяли ,че солта така им действа-
подуване с газове, но след захранването всичко е ок.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

mam4eto31 написа: Друго, от няколко човека чувам коментари за английската сол - че изтънявала червата и доста доктори я отричали, особенно ако се използва често
"Често" е много относително понятие.
Когато се прекали с каквото и да е - винаги е вреда.
Не мисля, че това скромно количество английска сол - 15 гр, в месеца
може да се отнесе в графа "често" и "прекаляване".

Аз също се чудя как хората са склонни да се страхуват да пият ансол,
а не се страхуват да преяждат с кренвирши ?!
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Ver

Мнение от Ver »

Мамчето поздравления :326
Спокойно могат да си закусят плод, и ако искаш им дай по една шепичка от корн флейкса (но защо шоколадов?) спред мен без мляко. Изчакай ден-два, млякото подува корема и създава усещане за тежест.
За английската сол, този неизбежен въпрос :) Аз си мисля, че когато човек има проблеми и страртира с детоксите, не бива да я пропуска. Не смятам, че няколко приема биха навредили. Но, ако с времето се продобие непоносимост, човек трябва да си слуша тялото.
Не съм го казвала досега, за да не влиая на някогo, но при мен беше така. 2 години не пропусках детокс и ансол. В един момент обаче, само като я погледнех и ми прилошаваше, повръщаше ми се и ми падаше кръвното. Спрях я. Сега, когато разтоварвам не я пия. Намирам други начини да изчистя червата.
Мисълта ми пак е, че универсални правила няма :)
Последно промяна от Ver на 11 Окт 2011, 09:10, променено общо 1 път.
Заключено