Добър вечер
Както разбрахте, правя детокс и на децата, та да се отчета: малката 2 пъти по голяма нужда, а каката 5! През целия ден се чувстваха добре, заспаха късно следобед, но поспаха 2 часа, не им е студено и си имат страшно много енергия! Изпили са 3 чая по 300 мл и малко вода, може и да им е малко течността, макар че малко над литър за тези малки деца смятам, че е достатъчно! Закуска - банан, втора закуска - ябълка, на обяд - ябълка, следобедна - грозде и малко сурови ядки, за вечеря - грозде със сливи поръсени със сурови ядки и малко мед! Ами мина, не са се оплакали от нищо и безкрайно се гордея с мойте принцеси, смятам през 2-3 месеца да им правя детоксикация, а когато е удобно и не са на градина да им правя и на тях по 1 разтоварващ ден, но това ще е по-трудно, защото когато са на градина няма как, а уикендите са доста трудни!
Относно това как реагират околните, ами важното за мен е, че съпругът ми ме подкрепя, 2-3 приятелки разбраха и добре реагираха, нашите са в чужбина, но лятото когато им казах, че смятам да правя детоксикация на децата изкоментираха, че съм луда, но си било мое решение - никога не са ми се бъркали

и резултатът е две много добри и послушни деца
Сега ако не сте забегнали да спите, дайте съвет как да ги захраня утре, за обяд съм намислила ориз с лук и морковче само, за вечеря задушени картофи на фурна с масълце, но помогнете за закуската!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Купих овесени ядки, но с вода и мед и плод няма да им хареса, та се чудех дали мога да им ги дам с мляко, макар че знам че не е подходяща комбинация, така че очаквам и други идейки за захранване на децата, любимата им закуска са зърнените шоколадови топки с мляко, но нямам представа дали са подходящи. Помогнете!!!
Айде, лека от мен, после ще влезна и дано сте написали нещичко относно захранването!