Здравейте, момичета! Гледам детоксовото настроение ееееее........ на висота меко казано!

Мен ми е втори ден и трябва да си призная, че не ми върви нито по вода, нито по сок, нито по чай

. Просто нямах достатъчно добра мотивация за този месец, т.е. причини има толкова много, но.... просто слушам организма си, който не е спирал с детоксите от много време. Както и да е. Карам си детокса и няма да почвам демотивиращо още от....... обяд. Трябва да съм честна и ще си призная, че снощи си хапнах 50 г сурови ядки - определено ми се ядеше нещо. Останалото -
литър и половина сок с вода; 1 чай; 2 литра вода; 400 г киви; 2 малки райски ябълки. Аз напоследък правя някакви мелези на детокса между този на цитрусови сокове и на цели плодове.
За днес - дотук съм на половин литър сок и 1 литър вода, 1 чай и 1 червен грейпфрут. Засега глад и отпадналост няма. Ще си карам спокойно и без напрежение докато и докъдето мога.
Линди, радвам се да те видя отново сред редиците ни..... като връщане в миналото е

, когато.... знам ли..... Часът ни събра по много особен начин.

Кръгът - ще го направим и още как!
Zozo написа:Понеже ме хвана кофти грип, без да се замисля, че ще детоксвам след ден от вчера пия ремантадин. Повечето от вас сигурно знаят, че той е по схема, а знам, че по време на детокс не трябва да се пият хапчета, а още повече такава стабилна "химия". Давайте съвет - какво да правя - да си детоксвам и да си го пия става ли?
Зозо, здравей и добре дошла във форума! Щом си почнала лекарството, не го спирай - пий го по схемата, за да нямаш чуденки, ако се появят странични ефекти. И си направи спокойно детокса - той ще спомогне грипът да си иде по-бързо.
mironi написа:Вчера станаха 4 месеца от моята операция - чувствам се добре. При нея отстраниха 6 мимои. Много мислих дали да се оперирам. И смятам, че не сбърках. Но преди това се подложих на лечение, дадено от док и миомите понамаляха - поради което минах с лапароскопия, а не с коремна операция.
Сега целта е да не станат нови възли. Да оправим хормоналния дисбаланс и съответно голямата ми мечта - да стана майка. Извинете, че ви занимавам, но казват, че когато мечтите се пишат (освен да се мечтаят) - се сбъдват по-бързо!!!
Иначе да се похваля, че тази зима аз антибиотици не пих - благодарение на детокса, прополиса, ехинацеята и също така прием на Осцилококцинум - по една туба всяка седмица. Преди за една зима имах поне 3 приема на антибиотик. Толкова съм щастлива. Чувствам се страхотно. Мразя ги тези химии просто.
Има ефект всичко това - подписвам и с двете ръца!!!
Така че момичета - никакво отказване. Какво по-хубаво от това да сме здрави!
Мирони, твоят постинг го пуснах на док - дано да има време да го прочете, защото си е като
манифест на здраве чрез детокс!

Аз мога да се подпиша под същите думи.... здрава съм, макар и не толкова слаба, колкото искам. Но първото е... в пъти по-важно от второто. А то второто идва като следствие на здравето и макар и да става бавно, пак ще ми се получи!
Мирони,
ето тук бях правила една темичка за миоми, т.к. и аз има същия проблем. Ако имаш време и желание, би ли споделила твоя опит?
Отделно от това ти желая искрено и много силно мечтата ти да станеш майка, да се превърне в близка реалност!
july1307 написа:Здравейте мили момичет,
Много се радвам че Ви има. Аз съм нова във форума, но съм правила досега 5 детокса. По принцип нямам проблеми с кг аз го правя със здравословна цел защото имам проблеми с цикъла и от там май и бебока липсва, но това е друга тема. Чета Ви редовно и се консултирам със Вас дори и задочно. Този месец ще детоксвам на 7 и 8 надявам се пак да е ползотворно. Успех на всички

Юли, успех и на тебе. На прав път си!
pinzi написа:Привет!
Имам въпрос. Спозвам 90 дневната, за месец имам -4,5 кг, но съчетавам и с детокса. Миналия месец направих еднодневен детокс и едва след него ми се раздвижиха килата. Този месец съм решила да направя с грейпфурти и белтъци, защото толкова много плодови дни честно вече ми идват в повече...

. Та въпросът ми е, може ли да включа и помело за разнообразие вместо грейпфурт ? Нали уж са почти едно и също.... И още се чудя дали да почна от утре и да ми е 3 дневен или да го направя само на 7 и 8.
Пинзи, питах док за смяната на грейпфрута с помело и ето какво отговори:
Грейпът си активира обмяната :!: , но може 2 кг помело вместо сокове + английска сол + 2 л топъл чай!
deina0071 написа:
Здравейте,сладурки

Първия ден на детокса ми е успешен,чак тази сутрин взе да ми действа ансола с пълна сила

Този път плодовете са ябълки да видим и с тях как е:)
july1307 лично на мен най-добре ми действа 3 дн. детокс.Ама в крайна сметка ти си знаеш,нека по-компетентните да кажат как се съчетава с диета.Дори и ден да е пак е по-добре.Аз също бях на зелева супа и сега я прекъснах за 3 дена,после пак и така.Успех на всички стартиращи днес
Чери-как си?За нас с теб днес е ден-2,нека е усмихнат,лек и перфектен детокс ден

Дейна, аз съм добре. Честно казано ми е леко и ми иде да хвръкна....

. Виждам слънцето навън и.... ми е едно бодро на душицата. Евала ти правя, че спазваш и режима на зелевата супа.

Аз малко вече се претоварих от режими.....
zdravez написа:Здравейте момичета!Присъединявам се и аз към вас!Смятам да детоксвам днес и утре, а на 8-ми да захранвам(дано не бъркам само).Ще бъда на портокали и англ.сол.Тази сутрин кантара показа 74,4 кг.Лек, усмихнат и ползотворен ден!

Наде, радвам се много да те "видя" тук

!
cvety_rz написа:Отървах се най сетно от гадното главоболие

Пиша успешни миналите два дена и се хвърлям към предизвикателството и днешния да бъде такъв

Успех на всички започнали и започващи.Аз утре захранвам
Я да видим кой подскача тук?!?
Цвети, само така те искам! Това с главите...... и аз моята не мога я оправя и разбера - все нещо не й е наред!
mam4eto31 написа:Привет и от мен
След детокс и житене миналия месец, съвсем се пристрастих, така че с пълна сила започва моят 18-ти детокс! Все още не мърдам в килцата, но поне спря да ми пука -
разбрах, че здравето е най-важно, суетата я оставям настрана!
Мони, много силно те прегръщам!
Гери, Исе, Вихърче, Наде, Боби, Пепи и въобще всички......... успех ви желая и наистина нека сложим здравето в устата си....... както и да звучи това!