В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от cvety_rz »

Отървах се най сетно от гадното главоболие :1099 Пиша успешни миналите два дена и се хвърлям към предизвикателството и днешния да бъде такъв :524 Успех на всички започнали и започващи.Аз утре захранвам
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Привет и от мен :954

След детокс и житене миналия месец, съвсем се пристрастих, така че с пълна сила започва моят 18-ти детокс! Все още не мърдам в килцата, но поне спря да ми пука - разбрах, че здравето е най-важно, суетата я оставям настрана! Та аз ще карам з дни на ябълки и портокали, най-лесно ми е така на работа! За 8-ми не се притеснявам, свикнах да детоксвам на празници :fan
Не съм ви чела назад, че нещо напоследък липсва време, но тези дни ще го направя! Дано при вас всичко да е ок!
Успешен детокс момичета!!!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Стартирах и аз :)
Много съм доволна от ансола, тази сутрин подейства с пълна сила, още на първия час! :lol: Добре, че съм си вкъщи, че на бегом взех разстоянието от стаята до тоалетната :1062
Приготвила съм си ябълки, пия си горещата вода и си свиркам.
За всеки случай си купих малко сурово кашу и го накиснах. Понякога така ми причернява от глад, че усещам, че трябва да хапна нещо. Затова предпочитам да имам подръка нещо все пак подходящо, а не да се нахвърля на хляб, манджи и т.н. Освен това съм точно пред цикъл, а в такива дни принципно съм готова да погълна целия свят :1140 , така че се подготвих де :oops: Ако няма такава критична ситуация и нужда, няма да ям ядки обаче! И още нещо да ви питам: имам маруля и репички, ако хапна малко салата за вечеря, какво ще кажете? (ако ми призлее, иначе няма да ям!) Само така да я хапна, сурова ли, намачкана само? С нещо подправяте ли си салатите, ако ги ядете в детоксово време, Чери? :1044
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Здравейте!
Детоксвам. Вкъщи е напечено, така че само се записвам и изчезвам!
Успех на всички!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

мецанки и аз детоксвам от днес,но ще пиша подробностти малко по късно,че малкото съкровище на мама и то се върти около клавиатурата и да не изпратим някой извънземен пост :1062
lindorina
Цветна долина в омая

МИСЛОВЕН ПРИЯТЕЛСКИ КРЪГ ПО ПЪЛНОЛУНИЕ - 8 март, 15:15 часа

Мнение от lindorina »

Вихърче - адмирации,за добрия тон :923
Може би някой на твое място би се разсърдил.Аз просто подчертах този час,за да не стане объркване,защото момичетата ,които първоначално участвахме в нашия кръг,го правихме в 15.15.А хрумването за часа беше мое - просто ми хареса този повтарящ се час и реших,че ще ни е на късмет.Не че има някаква друга символика.А то,не че ние всички имаме опит,просто мисля,че трябва да ти идва отвътре,а с течение на времето ,по един или други начин го придобиваш.

Ами да го обявим тогава :954

:954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954

На 8-ми март,четвъртък-този хубав за нас празник мили дами,в 15.15 часа,
всички,които желаят,можем да обединим положителните си сили и енергия,
да вплетем силно ръце в мисленият ни приятелски кръг
и да прогоним всички негативни неща,болести,лоши мисли,
които са се натрупали върху нас.
Нека нашите енергийни полета,преплитайки се,образуват една вълшебна дъга,която да ни зареди със

здраве
живот
светлина
добрина
радост
щастие
любов
благодарност
приятелство
късмет!

:954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954

И понеже това е нашия празник момичета,си мисля ,че ще имаме голям успех!Дайте знак за който иска да се включи!
Аз ще бъда в четвъртък,на 8марта на "уреченото място" :954
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз също! 8 март, 15.15 часа - вълшебен кръг на доброто и приятелството :222

Линди, страхотна си! :524

Детоксикантки, видяхте ли летящите цитрусови сокчета в нашата мечешка къщичка? :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

И аз съм с вас на 8 март в 15:15...прекрасна идея...толкова позитивно настроени момичета...ефекта ще е поразяващ...
а що се отнася за детокса ми ,аз днес съм на ябълки,цитруси и много чай...а солта английска се подразбира :222
успех на всички мецанки,на тези които днес име 1-ви ,втори или трети ден :329
nadetoabromova

Мнение от nadetoabromova »

:329 Здравейте милички на линия съм от 6.00 часа със солчица ,след половин час топла водица ,два литра разреден цитросов сок и топла водица .За сега съм ток и жици.На 8 март съм с вас в 15.15 часа.Успешен ден на всички целувам ви ,а хвърчащите сокчета са супер :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета! Гледам детоксовото настроение ееееее........ на висота меко казано! :954 :954 :954 Мен ми е втори ден и трябва да си призная, че не ми върви нито по вода, нито по сок, нито по чай :???: . Просто нямах достатъчно добра мотивация за този месец, т.е. причини има толкова много, но.... просто слушам организма си, който не е спирал с детоксите от много време. Както и да е. Карам си детокса и няма да почвам демотивиращо още от....... обяд. Трябва да съм честна и ще си призная, че снощи си хапнах 50 г сурови ядки - определено ми се ядеше нещо. Останалото - литър и половина сок с вода; 1 чай; 2 литра вода; 400 г киви; 2 малки райски ябълки. Аз напоследък правя някакви мелези на детокса между този на цитрусови сокове и на цели плодове.

За днес - дотук съм на половин литър сок и 1 литър вода, 1 чай и 1 червен грейпфрут. Засега глад и отпадналост няма. Ще си карам спокойно и без напрежение докато и докъдето мога.

Линди, радвам се да те видя отново сред редиците ни..... като връщане в миналото е :1062 , когато.... знам ли..... Часът ни събра по много особен начин. :923 :923 :923 :923 Кръгът - ще го направим и още как! :940 :940
Zozo написа:Понеже ме хвана кофти грип, без да се замисля, че ще детоксвам след ден от вчера пия ремантадин. Повечето от вас сигурно знаят, че той е по схема, а знам, че по време на детокс не трябва да се пият хапчета, а още повече такава стабилна "химия". Давайте съвет - какво да правя - да си детоксвам и да си го пия става ли?
Зозо, здравей и добре дошла във форума! Щом си почнала лекарството, не го спирай - пий го по схемата, за да нямаш чуденки, ако се появят странични ефекти. И си направи спокойно детокса - той ще спомогне грипът да си иде по-бързо.
mironi написа:Вчера станаха 4 месеца от моята операция - чувствам се добре. При нея отстраниха 6 мимои. Много мислих дали да се оперирам. И смятам, че не сбърках. Но преди това се подложих на лечение, дадено от док и миомите понамаляха - поради което минах с лапароскопия, а не с коремна операция.
Сега целта е да не станат нови възли. Да оправим хормоналния дисбаланс и съответно голямата ми мечта - да стана майка. Извинете, че ви занимавам, но казват, че когато мечтите се пишат (освен да се мечтаят) - се сбъдват по-бързо!!! :954
Иначе да се похваля, че тази зима аз антибиотици не пих - благодарение на детокса, прополиса, ехинацеята и също така прием на Осцилококцинум - по една туба всяка седмица. Преди за една зима имах поне 3 приема на антибиотик. Толкова съм щастлива. Чувствам се страхотно. Мразя ги тези химии просто.
Има ефект всичко това - подписвам и с двете ръца!!!
Така че момичета - никакво отказване. Какво по-хубаво от това да сме здрави!
Мирони, твоят постинг го пуснах на док - дано да има време да го прочете, защото си е като манифест на здраве чрез детокс! :326 :326 Аз мога да се подпиша под същите думи.... здрава съм, макар и не толкова слаба, колкото искам. Но първото е... в пъти по-важно от второто. А то второто идва като следствие на здравето и макар и да става бавно, пак ще ми се получи!

Мирони, ето тук бях правила една темичка за миоми, т.к. и аз има същия проблем. Ако имаш време и желание, би ли споделила твоя опит? :) Отделно от това ти желая искрено и много силно мечтата ти да станеш майка, да се превърне в близка реалност!
july1307 написа:Здравейте мили момичет,
Много се радвам че Ви има. Аз съм нова във форума, но съм правила досега 5 детокса. По принцип нямам проблеми с кг аз го правя със здравословна цел защото имам проблеми с цикъла и от там май и бебока липсва, но това е друга тема. Чета Ви редовно и се консултирам със Вас дори и задочно. Този месец ще детоксвам на 7 и 8 надявам се пак да е ползотворно. Успех на всички :524
Юли, успех и на тебе. На прав път си!
pinzi написа:Привет! Имам въпрос. Спозвам 90 дневната, за месец имам -4,5 кг, но съчетавам и с детокса. Миналия месец направих еднодневен детокс и едва след него ми се раздвижиха килата. Този месец съм решила да направя с грейпфурти и белтъци, защото толкова много плодови дни честно вече ми идват в повече... :oops: . Та въпросът ми е, може ли да включа и помело за разнообразие вместо грейпфурт ? Нали уж са почти едно и също.... И още се чудя дали да почна от утре и да ми е 3 дневен или да го направя само на 7 и 8.
Пинзи, питах док за смяната на грейпфрута с помело и ето какво отговори:

Грейпът си активира обмяната :!: , но може 2 кг помело вместо сокове + английска сол + 2 л топъл чай!
deina0071 написа::923 Здравейте,сладурки :954 Първия ден на детокса ми е успешен,чак тази сутрин взе да ми действа ансола с пълна сила :1062 Този път плодовете са ябълки да видим и с тях как е:)july1307 лично на мен най-добре ми действа 3 дн. детокс.Ама в крайна сметка ти си знаеш,нека по-компетентните да кажат как се съчетава с диета.Дори и ден да е пак е по-добре.Аз също бях на зелева супа и сега я прекъснах за 3 дена,после пак и така.Успех на всички стартиращи днес :524 Чери-как си?За нас с теб днес е ден-2,нека е усмихнат,лек и перфектен детокс ден :329 :923 :329
Дейна, аз съм добре. Честно казано ми е леко и ми иде да хвръкна.... :524 :524 . Виждам слънцето навън и.... ми е едно бодро на душицата. Евала ти правя, че спазваш и режима на зелевата супа. :326 Аз малко вече се претоварих от режими.....
zdravez написа:Здравейте момичета!Присъединявам се и аз към вас!Смятам да детоксвам днес и утре, а на 8-ми да захранвам(дано не бъркам само).Ще бъда на портокали и англ.сол.Тази сутрин кантара показа 74,4 кг.Лек, усмихнат и ползотворен ден! :954
Наде, радвам се много да те "видя" тук :923 !
cvety_rz написа:Отървах се най сетно от гадното главоболие :1099 Пиша успешни миналите два дена и се хвърлям към предизвикателството и днешния да бъде такъв :524 Успех на всички започнали и започващи.Аз утре захранвам
Я да видим кой подскача тук?!? :221 :221 Цвети, само така те искам! Това с главите...... и аз моята не мога я оправя и разбера - все нещо не й е наред! :1044
mam4eto31 написа:Привет и от мен :954

След детокс и житене миналия месец, съвсем се пристрастих, така че с пълна сила започва моят 18-ти детокс! Все още не мърдам в килцата, но поне спря да ми пука - разбрах, че здравето е най-важно, суетата я оставям настрана!
Мони, много силно те прегръщам! :923 :923

Гери, Исе, Вихърче, Наде, Боби, Пепи и въобще всички......... успех ви желая и наистина нека сложим здравето в устата си....... както и да звучи това! :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Черритка... :329
Аз да се похваля от дълго време ан сол ми действа..както се казва ...заведе ме в 00 още първия ден на детокса...обикновенно ми се случваше на 3-ия :lol: ...сега пък не мога да мръдна от вкъщи с малкото,то се е видяло днес ще се отдадем на игри в къщи и естествено ТВ манията ,която аз лично не обичам :1024
нещо съм на зад с чая,но мисля да наваксам
Заключено