Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупето

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Воденица

Re: Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупе

Мнение от Воденица »

Ето ме и мен, 3ти ден устисках. :mrgreen: Вчера вечерта и тази вечер супер много м и се яде................. :roll: Чери, страшно си го написала! По принцип мога цял ден да не ям, но вечер....е, вечер ми се дояжда. Не искам много - една салатка с хляб... :1062 . Естествено не мога да се предам на финала, но се радвам, че утре вече ще ям :1062 Следващият път ще пробвам само с един ден на вода и сокове и суровоядство преди и след. Нещо такова ми се върти в главата. Радвам се, че ви открих! :922
олеся

Мнение от олеся »

Чак сега се включвам и аз. Този път с еднодневен детокс и то не на какво да е, а на грейпфрути посред лято :1062 .
Какво да направя - моя мъж като разбрал, че тази седмица съм на детокс, решил да прояви самоинициатива и се прибра с една торба грейпфрути в понеделник.
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Повече от скромен е резултата този път: 1 кг и по 1 см от мерките :1044 но нищо, радвам се че успях и този път да преодолея неразположенията и да помогна на здравето си :D
Успешен захранващ ден на всички :923
vesin

Мнение от vesin »

Здравейте, мецанки! Днес съм с 2кг. по - лека! Доволна съм естествено, но ще продължа и днес на плодове, защото ми е лесно, и да не губя момента! Поздравления на всички и успех със захранването!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехо, ето ме вече разбудена и с 2.200 кг по-слаба от вторник :954 :954 . Знам, че няма да ги задържа, но се кефя, че удържах! Детоксът си е вид пречистване и аз чувствам душата си обновена!

В момента се захранвам с диня..... за следобеда и довечера още не знам. Предстои ми пътуване и няма по-вълнуващо от това нещо - толкова, че чак вече не ми се яде. :plezya se :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mironi

Мнение от mironi »

Браво Чери! Удовлетворението, че не си направила прегрешението е страхотно.
Ама и аз съм доволна от себе си - ама едно прелюбодейство нямам този път. Един хубав, приятен, спокоен ябълково-динен детокс....
Днес, който ми се пада 3-ти ден мислех да захранавам, но не ми се яде. Хубаво ми е, че е събота. Размазала съм се тука. Сутринта ми започна много добре - с хубава новина и още нещо....... :oops: ... Сега пия кафе и ми е едно хубаво.....
Хайде - приятен ден на всички. Внимавайте със захранването - то е супер важно! Никой да не пипа пържоли, яйца, сирена и кашкавали!!! Внимавайте с количествата също!
Вижте там някоя хубава салатка, овесени ядчици, картофки соте.......
Ох, май започнах да изгладнявам!!!!
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Привет момичета :)
Браво на нас, всички успяхме да устискаме :)
Аз обаче продължавам и днес с детокса, реших че много леко го карам и си казах защо не 4 дена тъкмо да използвам пълнолунието (нали е до днес 16ч.), а иначе тази сутрин успях да се изтегля само -1кг, утре ще се тегля и меря с метъра и да видим какво ще излезе като дръпнем чертата :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

danielka_y написа: плодните дни са ми голяяяяма мъка, даже мисля не е имало плоден ден, който да спазя стриктно, все нещичко похапвах скришом но водния там бях категорична, а за моя изненада
danielka_y написа:...благодаря за директния линк - така ми е мнооого по-лесно, сега като се позачетох абсурт е да направя детокс, мислех че само английска сол се приема сутрин това е...явно е било прекалено хубаво за да е истина
Мацки, това същата Даниелка ли е,която прави детокс с нас и се справя повече от перфектно?
danielka_y написа: продължавам и днес с детокса, реших че много леко го карам и си казах защо не 4 дена
Каква промяна само и то само за месец! Направо невероятно! Браво Дани! Ти си нагледен пример, че когато много силно искаш нещо-просто го правиш, забравяш за торбата с оправдания и го правиш! :326 :326 :326
cchery написа:
Мърмори написа:Нямам търпение за детокс, поставила съм си за цел да посрещна Черита с 6-ица.
И да ме предупредиш, ако не си видяла шестицата! Че аз само с 60-е килограмови хора разговарям :1062 :1062 и със себе си, разбира се :221 :221 :221 !
Черита, съжалявам,мисля, че няма да имаме среща. Стигнах до 70. :328 Не започвам все още със 6. :328
tita

Мнение от tita »

Браво на Даниелка! И на всички успешно детоксвали, де ... но на Дани е по-голяяямо бравото :1047 .

И аз да отчета, че този детокс мина много леко. Дори днес до сега пак съм на водица и диня, без да чувствам глад. За протокола, т.е. за табличката : начало на 62.5, край на 60.5. Супер ми е гот. Не съм мерила см обиколки, но сама виждам че нещата са в пъти по-добре. Отивам да попълвам резултатите. :1216

Мърморченцеееее, да не съм чула че няма да идваш на срещатаааа! :1209
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Благодаря ви момичета. трогнахте ме, но нямаше да постигна нищо без всички вас. Така че едно огрооомно БЛАГОДАРЯ :922
Между другото, колко дена е допустимо да се детоксикира?
Свекърва ми е в къщи на гости, тоест имам си лична бавачка :) и си мисля утре сутринта ако ми е добре да гаврътна още една чашка ансолн :plezya se но първо ми се иска да се допитам до вас :329
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Дани, не изсилвай нещата. всяко прекалено нещо не е добро. В тази връзка си мисля, защо днес не направиш едно ПОД-че-идеално е за захранване и то постепенно. А и ще продължиш ефекта на детокса. Утре постепенно можеш да въведеш зеленчуци,картофки...
Заключено