Влизам в темата и що да видя? - Чери вече ме изпреварила с "разказчето" си за снощната ни женска сбирка

Невероятен преразказ на събитието с елементи на разсъждение, БРАВО, Черита

И мерси за хубавия пост, и за прекрасните снимки, които са толкова красноречиви за това що правИхме вчера вечерта :1211
Не крия, че моята голяма любов в дамската ни компания си остава
Чери 
Много те обичам, винаги да го помниш това!

В очите на нашата Баба Меца винаги гори пламъче, готово да те сгрее и стопли... а ръцете й са толкова женствени и винаги с изряден маникюр

Въобще Черита си е огън-момиче, откъдето и да я погледнеш! Моята слабост и пример за подражание за страшно много неща, а също така моя вярна опора и вдъхновителка на муза... Чери беше приготвила за всички нас уникални и много оригинални подаръчета, за всяка се беше сетила и отразила именно нещо специфично, нейно си. Ето например Елито получи сувенир, представляващ две златисти ключета, символ на новия дом, който градят с нейния мъж. Аз пък получих една прелестна тънка и дълга пръчица, с бели ефирни перца и една сладка елхичка най-отгоре. Перата трептят при всеки полъх на въздуха и ми напомня за вечно трептящата ми душа... Те са меки, нежни и дори не могат да се напипат, толкова са прозрачно-въздушни. Красота ви казвам! Освен подаръци, всяка една от нас беше наградена с по стихче в рими, описващо я доста ясно. Личеше си как Чери ги е писала с внимание за всяка една от нас. Спирам с импресиите си за нея, за да продължа с тъй чаровната и щедра
ДаниД, която за пореден път прави страхотен жест лично към мен: идва до нас да ме вземе с колата си и заедно отиваме до мястото на срещата, а накрая и ме прибира отново до вкъщи

Благодаря ти, много си мила и сърдечна! Освен това е страхотна шофьорка, джитка си с колата все едно на нея е правена

В нея още ми харесва нейната приземеност, умереност, зрялост в поведението и думите

Очите й наистина са сини и дълбоки, много приличат на тези на Чери.

ДаниД също ме трогна с нещата, които беше приготвила за дружинката ни! Огромният цветен балон с множеството малки цветни балончета в него, които пукахме, за да прочетем късметите си - моят беше, че ме чака изненада голяма - билети до Париж за двама

Получих и великолепна коледна картичка със съвсем лично послание и благопожелание вътре, още веднъж ти благодаря, Дани!
Елито този път ми се видя още по-мъничка в сравнение с предишните пъти, когато сме се виждали. Лично аз я оприличавам на тийнейджърка, не й давам повече от 19-20 години, съвсем честно!

Много мило и нежно присъствие има, а излъчването й определено е на много добър човек!

Ели, да знаеш, че те намерих в скайп-а и те добавих в контакт-листата си, чакам оторизация.
Марчи ни зарадва с новина - започнала е работа

Сигурна съм, че ще й се отрази благотворно на самочувствието и себевъзприемането. Радвам се много за теб, Марчолита!
Фюти е Жена, която нахлува и веднага променя атмосферата и пространството наоколо

Жива, жизнена, активна, вечно със широка усмивка на уста, винаги сексапилна и страшно женствена мацка! Много ме кефиш, Фют!

На нея дължим регистрациите в ресторанта Фенси и в пиано-бара Камино

Благодарим ти за положеното старание и вложеното лично време!

Радвам се много, че се запознах с
Краси и
Петето - и двете ми изглеждат много позитивни мацки, като Петето е с много приятно и тънко чувство за хумор, а Краси изглежда изящна и много стройна, като кукла Барби е!

Пете, намерих те в скайп-а и те включих в списъка си с приятели, сега чакам да ме приемеш и ти.
Бобка пък беше момичето на вечерта, което танцуваше като че ли с най-много страст и неподправена радост, може да се каже не, че танцуваше, а че самата тя бе един съвършен и изпипан ТАНЦ

Честно казано, приличаше ми през цялото време на професионална танцьорка по състезателни и/или модерни танци! Като я погледнеш как се кефи на музиката и на ритъма, няма начин и на теб самия да не ти се дотанцува! Браво, Боби, отстрани изглеждаше прекрасно!

Чак по едно време съжалих, че не съм мъж, да ти се наслаждавам на извивките и фигурите, които правеше
Така-а-а, май че това беше моят скромен опит да пресъздам как изкарах с тези горните 8 великолепни създания от женски пол, които имам честта да нарека свои приятелки