Кои неща ви зареждат положително, мецанки?

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Нели
Философска система

Re: Кои неща ви зареждат положително, мецанки?

Мнение от Нели »

Благодаря ти за пояснението. Ще се радвам да ги споделяш с по няколко думи. Така ще видя теб сред тях.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели написа: 23 Авг 2021, 14:46 Благодаря ти за пояснението. Ще се радвам да ги споделяш с по няколко думи. Така ще видя теб сред тях.
Добре. Дадено. Това звучи интересно и предизвикателно за мен. Благодаря ти, Нели. :1216 :fan :222 :329 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Цвят Индиго. Секси рокля. С голи рамена, гръб, крака. Сексапил да лъха от дамата, която я облече. Изисканост и стил обаче са нужни, освен стройното и пипнато женско тяло. Харесва ми моделът, цветът, кройката, това, че е само дрешката, а въображението си дорисува плътта. Сценката, която съзнанието ми "вижда", не е бал, парти или купон... хм, не, ни най-малко. Жената е облякла този тоалет, избрала го е за момент, в който е останала насаме със своя любим, може би вечерят сами двамата на закрито у нея или у него, на свещи, на бутилка червено вино, около тях са разпръснати ягоди, има и парченца тъмен шоколад... но те са опиянени от това да потъват взаимно в очите си, да слушат тембъра и интонацията на гласовете си. Представям си чувствена интимна среща на мъж и жена, тя облечена в нея. ...

Изображение

Светло око. Сбрало в себе си цялата тъга на света. Влага е потекла от него, дано му донесе облекчение. На синьото в женското плачещо око, но и на самата му притежателка. Изблик на емоция. Сълза. Гореща. Горчива. Мъката се вижда в самия поглед. Защото окото е прозорчето към вътрешния мир на човека. ... И ... недей разплаква никога жена, защото Господ казват й брои сълзите. ...

Изображение

Изкушение в Оранж. Устните предполагат към целувка. Червилото е сложено, за да бъде вкусено и изядено. Със страст, нега и желание. Жената е предизвикателна и провокираща. Дори малко провокативна. Тя цели именно това, да възбуди интерес, да привлече някой първичен мъж, в изображението лично аз виждам ясно самката на лов за самец.

Изображение

Блясък. Розовеещ. Различни усти на различни жени. Разнообразие от устни. Всичките са хубави и желани. Все от някого. Защото за всеки влак си има пътници. И пътнички.

Изображение

"Просто" красиво гримирано и изрисувано женско око.

Изображение

Замислена шоколадова къдравелка :940 :940 :940

Изображение

Черно-бял рисунък. И мигли. И интересно отражение в окото на жена.

Изображение

И за край това сладурче. С различни очи. Едното - синьо, другото - зелено. Магнетичен, завладяващ, по детски наивен и невинен поглед. Момиченцето си личи, че ще стане красавица. Или минимум чаровница. Носи нестандартното в себе си. Цветност, пъстрота, шарен свят...

:329 :922 :329 :922
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ето нещо, което "ме зарежда положително" или по-точно казано ми носи радост:
:954 :954 :954 :954 :954

Красива музика от един от любимите ми музикални филми. Обичам музикални филми, особено "Звукът на музиката". Няма неподходящ момент - тъжен или весел - за музикален филм.
Ето ви още малко:

Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Деси, много ми харесва като слагаш текст към картинките. Така вече нещата имат смисъл. :954
Впрочем, мисля, че най-сетне започвам да разбирам какво имаш предвид под това нещо да те зарежда положително - то ти носи радост. По този повод виж ТОВА . Защото, да си призная, този израз "зарежда ме положително" нещо ме дразни. И ще се опитам да обясня защо.
Въобще идеята за това нещо или някой да ни зарежда не ми харесва. Все едно сме батерии. Все едно ние си нямаме достатъчно собствени жизнени сили, нямаме достатъчно живот в себе си, та се нуждаем от зареждане. Никак не ми харесва това. Едва ли не животът в нас не достига, ние сме някакъв празен съд и нямаме друг изход, освен периодично да черпим енергия отнякъде и после да я губим, докарвайки се до изтощение. Но не е така. Ние да не сме някакви консуматори?
Всъщност, да, има хора, които са се превърнали в консуматори и тогава те действително се нуждаят от зареждане с енергия. Но не би трябвало да е така. Ние консуматори ли искаме да бъдем? Това ли искаме, да ядем жизнени сили? Да изцеждаме и изтощаваме всеичко и всеки наоколо? Ако правим това, нима сме нужни на... цялото?
Истината е, че няма такова нещо като зареждане с енергия. Ние участваме във всемирния обмен на енергия, което означава, че получаваме и даваме, тя тече през нас. Въпросът е дали тече свободно или се съпротивляваме. Колкото по-близо до истината сме, до естественото и заложено от природата в нас, толкова по-свободно тече енергията. Това е. И тогава няма напрежение, няма съпротивление, няма драма. Всичко е плавен и спокоен, естествен процес. А в последните месеци критерият за мен дали сме близо до естественото, е усещането за радост. То не лъже никога.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Жена и Котка. Котка и Жена. Омагьосващи очи. Вълшебен поглед. Първичното в жената и в котката. Котешко око. Женско око. Едно до друго. Грациозност. Тайнственост. Магнетичност. Мистериозност. Непредсказуемост. Своенравност. В същото време гальовност. Любвеобилност. Мъркане. Привлекателност. ...

Нели, радвам се, че така ти е по-приятно. С текст. Не слагах досега, защото за мен се подразбираше посланието... а и защото мисля, че всеки си има своя визия за картинките и снимките. Затова сега те моля и аз - поствай и ти думички към свои снимки или към публикувани от мен. Благодаря ти и за твоя пост, с поздравите, с песните, които зареждат теб самата.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Еротика. Контраст. Между белите зъби и начервените устни:

Изображение

Красива кестенява къдрава коса:

Изображение

Духовност в Плътта:

Изображение

Русокоса къдравелка-хубавелка:

Изображение

Синеока бебка-принцеска:

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Много обичам пъстрите очи. Просто са интересни за гледане и съзерцание.

Изображение

Сладки тризначета. Винаги съм обичала близнаци и тризнаци. Вълнуващи са!

Изображение

Кифла с премрежени очи. Жена в наслада. Хубави къдрици.

Изображение

Желанието ми. Мечтата ми. Обожавам чувството да бременея.

Изображение

Две деца. Братче и сестриче. Умисленост. Новост. Несигурни времена... Начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Защото всеки нов месец всъщност е Ново Начало :222

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Есен Кехлибарена Е вече в България, на очите им е Топло и Горещо!

Изображение

Изразително Око на Жена, чието Лице е обсипано с Лунички, Време за последното Море Е!

Изображение

И малко Фешън е хубаво да бъдем, ние, Жените... мда!

Изображение

Устни. На Дама. В интересен нюанс. Стипчиво е. Някак...

Изображение

Червилото. Е. Част. От. Нейното. Излъчване. И. Аура.

Изображение

Булка от Време Оно... свенливост по бузите й. И замисленост.

Изображение

Сивите тонове и решението в черно-бяло не могат да скрият красотата, когато я има!

Изображение

Близнаци. Любов. Нежност. Споделена обич. Заедност. Мечта. Съвършенство.
Публикувай отговор