ДобреНели написа:. Ще разказвам после, сега само ви гъделичкам, за да създам интерес.

Ще чакам напоителен разказ
Приятно изкарване, Нели

ДобреНели написа:. Ще разказвам после, сега само ви гъделичкам, за да създам интерес.
Това ми харесваvalrus написа:Здравейте,приятни емоции!
Вале, ми то това си ти е запазена маркаvalrus написа:Ех,пак съм изпуснала един Р.Д!
Мони, ходи все още с удоволствие на училище. Получи няколко усмивки и е мотивирана. Вчера като се прибрахме първата й работа беше да си напише домашнотоvalrus написа:Верка,как мина първият учебен ден на твоята сладурка?
Благодаря!Ver написа: " 30 г пчелен клей се нарязва и разтваря със 100 мл 90- 95% етилов спирт. Продава се в аптеките. Може да пише и етанол. Може да се разклаща 2- 3 пъти през деня. Трябва да се разтвори за 1 седмица, но може с употребата да се започне и от втория ден. Получава се светла утайка, като пясък и кафява течност над утайката. Важна е тъмната течност. Може да се отлее само течността в друг съд след пълното разтваряне."
И аз се чудех за спирта , но се оказа, че е стандартния 95-6% + 30 грама клей = на 30% р-р клеева тинктура.Mrav4o написа: ИСках да ви питам за клеевата тинктура, с какъв спирт се правеше - 30% р-р ли?
Аз започнах да им давам Ехинацея форте, малко имам от преди кл. т-ра и това мисля само да им давам за имунитет тази година, отделно и чайчета.
Краси, вярвай ми, че в момента, в който се спускахме към Кърджали си мислех, че може и да ми се обидиш, че не съм ти се обадила!!VIKI1023 написа:Привет от Кърджали,виждам ,че Чери е минала и от тук но сме се разминали.Щяхме да направим и една среща на Кърджалийска земя.
На Поли,честит празник на патерици,пожелавам ти да сбъднеш мечтата си!
Иначе при нас кипи сериозна работа,направихме лютеницата,останаха да направим червени чушки и приключваме за тази година.
И ние мислим с мъжа ми да прескочим до Турция да Одрин за един ден на разходка,но ще видим кога.
Оставям ви и пожелавам приятни почивни и празнични дни!
Верче, ама ти упорито не ...... разбираш ентусиазма на Мони!Ver написа:Мони, ходи все още с удоволствие на училище. Получи няколко усмивки и е мотивирана. Вчера като се прибрахме първата й работа беше да си напише домашнотоНо сега и е лесно за това. Когато стане по-трудно и няма положителна мотивация, тогава ще стане тегаво при нея.
Всичко разбирам и много добре знам защо се вълнуваcchery написа:Верче, ама ти упорито не ...... разбираш ентусиазма на Мони!![]()
Спомням си, че от самото начало не вдяваше защо тя така се вълнува, а сега като че ли за теб най-естественото е да спре да й се ходи! Ами..... може пък да не се получи така
![]()