С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Мнение от cchery »

Мими, здрастииии! Не си сама, да знаеш! :) Ето тази събота и неделя сме си в София и имам време да пиша, което си ми носи удоволствие. :) :)

Жалко наистина за този АБ, който трябва да пиеш. Кофти и за е-колите... аз за съжаление имам много нещастен опит със стрептококи, които синът ми (10 г.) сигурно е завъдил от родилното. След изкарани 4 скарлатини, на петата не дадох АБ, защото ефект нямаше. Детето се оправи и вече 3 години и половина няма никакви проблеми. До миналата седмица, когато се установи, че в кръвта му има антитела срещу тези гадинки, което означава, че пак е положителен на стрептококи, но се отказах да ги търся къде са. Също така отказах да му дам АБ - честно, отчаяна съм от съвременната медицина в България! Много сме далеч от стандартите за Европа, но също така и не приемаме практиките на Изтока.... ако не се образоваш сам, ще ти бъдат предложени лечения просто защото за тях има клинични пътеки и някой ще вземе пари. Има единици лекари, които по душа и съвест са такива, но... кои са те?! Трудно се намират. Дано да се оправиш и да минат тези е-коли - ако смяташ да ги бориш с хомеопатия съветът ми е да идеш при читав лекар-хомеопат, а да не пробваш сама :!: . От опит знам, че трябва да вдигнеш имунитета - да го засилиш. А разтоварващите дни, както и ДЕТОКС са част от този процес.

Що се отнася до ленивите ти черва, когато си на ПОД можеш да включваш сушени смокини, кайсии, а също така и фурми - това са все плодове с разхлабващо действие. Също така - ако хапваш салатка вечер, е добре да е от зеле - то действа по този начин. Не знам дали има привикване към чая от майчин лист, но ако смяташ, че е така, наистина по-добре не го пий.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Влизам набързо със съвети за запек:

1.Opium 5 CH - 2- 3 пъти по 3 зрънца. Действа към 2- 3 ден и има последействие и при спиране на приемите.

2.Морковен сок с добавка на червено цвекло редовно сутрин.

3.1 суп. лъж ленено семе се вари в 300 мл вода и се дава сутрин на гладно, мед.

Това са препоръки на Док.

Лично аз преди редовно "закусвах" със следния коктейл: 1 с.л. смляно ленено семе+1 с.л. сусам+ 1/2 ч.л. пшенични трици+ мед (ако е захаросан се добавя и съвсем мъничко топла вода( не повече от 40 градуса). МНого е вкусно и действа като четка на червата. И всъщност добре че ми напомни да подновя "закуските". Чувствах се много добре, макар никога да не съм страдала от запек.
Мацки, отивам да си къпя децата, утре повече.
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, мили момичета!
Много, много ви целувам! :329
Радвам се, че поне малко раздвижихме темата, въпреки че е малко със спам, за което се извинявам. :oops:
Благодаря на
Мърмори за съветите - ще пробвам и така, но засега да не казвам голяма дума - сушените сини сливи, накиснати в прясно мляко сутрин и вечер, действат. Ще видим до кога.
Чери, съжалявам за малкия, дано успеете с хомеопатия да образувате имунитет срещу стрептококите. Аз твърдо вярвам в това! Откакто от януари започнах с детоксикации и ПОД-ове, много се водя по съветите на д-р Михайлов и досега все са давали резултат. Преди Великден имах бактерии в урината и ми изписаха антибиотик на базата на антибиограма, но аз отказах да го пия. Пих само чайчета по рецепти на Д-р Михайлов и след празниците вече имах чиста урина. За е-колите сигурно също щях да се преборя с хомеопатия и съветите му, но аз имам друг проблем. Ходя в клиника по стерилитет и трябва да правя цветна снимка, която отлагаме вече 3-4 месеца. Първият път заради стрептококи и оттам след антибиотика като се започнаха, парене, мътна урина и изобщо карамбол от такива неща, после се падна да я правим по празниците, после пак парене и така. Затова не исках да пия антибиотик, защото е отвратително лекарство и на мен винаги ми докарва опашки след опашки, но вече нямам търпение да се изчистя по-скоро и да направим снимката, а оттам и инсеминации. Затова се реших на АБ - иначе не бих си и помислила.

Още веднъж благодаря за съветите и съпричастността и на двете! :922
Изпращам ви целувки за усмихнат и много позитивен ден! :329 :954
И...се гответе за събота, че тогава ще си направя с удоволствие ПОД след АБ! :1216
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
Ентусиастът на тази темичка - сиреч аз :1062 ви каня на синхронно ПОД-лудуване :plezya se в понеделник. Знам, че се пада в неделя, но тогава не мога, че милото има РД. Така че ще се радвам да не съм самичка този път. Аз съм се убедила в полезността на ПОД-а най-вече за задържане на свалените килограми и ми е много лесен и лек един ден ПОД, така че дерзайте и се присъединявайте!
Липсвате ми тук...Преди беше много оживена тази темичка, а сега....хайде - лято е и трябва да си показваме хубавите дупета на плажа и басейна.
Чакам ви и ще се радвам да сме заедно.
:329
Последно промяна от naskomimi на 25 Юни 2013, 09:35, променено общо 1 път.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

наскомими Понеделник е чуден ден за ПОД -и на мен събота и неделя ми много трудно,особено ако съм на детокс... :126
Така че сядам до теб в очакване на понеделника :222
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

naskomimi написа:Аз съм се убедила в полезността на ПОД-а най-вече за задържане на свалените килограми и ми е много лесен и лек един ден ПОД, така че дерзайте и се присъединявайте!
Оооо и аз одавна съм се убедила, нищо че съм го позарязала в последната година :oops: :oops: :126
Просто ми е много трудно с тази работа, поради това, че не мога да го направя като хората. :126
Но мисля да се включа тази седмица, но още умувам кога.Може би в четвъртък :1044
Мими, радвам се много на ентусиазма ти за ПОД :524 :922 За понеделник няма да мога съвсем да се включа, защото съм 2-ра смяна, но ще видим :1053
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Сууупееер сте, мацки! :224
Бубалинка, ще се радвам да сме заедно на ПОД, че самичка нали знаете само за къде трябва да съм. :1111 :1062
Дроидче :922 , позагуби се и ми липсваше. Дано всичко е наред в работата и успееш да направиш нормален ПОД с нормално пиене на течности. Целувам те и когато и да решиш да го направиш - пиши, за да сме с теб. :923
Прегръщам ви и нямам търпение за понеделник.
:922
zdravez

Мнение от zdravez »

Присъединявам се към вас в понеделник, но ще бъда само на плодове и вода :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехо, ентусиастките за ПОД да ви нопомня само, че сте обещали нещо и че има кой да ви следи :1062 :1062! Хайде, чакам ви утре бодри и изпълнени с желание за разтоварващ ден.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Аааа....никакви такива....оттърване няма от ПОД. :1209 Обещали сме си и ще го изпълним - еле я :1062
Аз имам и много спешна нужда от утрешния ПОД, защото днес милото има РД и така се натъпках с наготвените от мен вкусотии, че в момента съм 2 кг. отгоре от сутринта. :oops: Дано да е само от пълния корем, че направо не мога да дишам.... :126
Така че утре съм на линия на кайсийки.
Здравец и Бубалинка - утре ще се радвам да сме заедно. :1216
zdravez

Мнение от zdravez »

naskomimi с теб съм утре на ПОД. Аз също се заредих с кайсии за утре, така че няма мърдане. За сега успявам да задържа свалените килограми от детокса ! naskomimi :923 успех!!!
Заключено