Жалко наистина за този АБ, който трябва да пиеш. Кофти и за е-колите... аз за съжаление имам много нещастен опит със стрептококи, които синът ми (10 г.) сигурно е завъдил от родилното. След изкарани 4 скарлатини, на петата не дадох АБ, защото ефект нямаше. Детето се оправи и вече 3 години и половина няма никакви проблеми. До миналата седмица, когато се установи, че в кръвта му има антитела срещу тези гадинки, което означава, че пак е положителен на стрептококи, но се отказах да ги търся къде са. Също така отказах да му дам АБ - честно, отчаяна съм от съвременната медицина в България! Много сме далеч от стандартите за Европа, но също така и не приемаме практиките на Изтока.... ако не се образоваш сам, ще ти бъдат предложени лечения просто защото за тях има клинични пътеки и някой ще вземе пари. Има единици лекари, които по душа и съвест са такива, но... кои са те?! Трудно се намират. Дано да се оправиш и да минат тези е-коли - ако смяташ да ги бориш с хомеопатия съветът ми е да идеш при читав лекар-хомеопат, а да не пробваш сама :!: . От опит знам, че трябва да вдигнеш имунитета - да го засилиш. А разтоварващите дни, както и ДЕТОКС са част от този процес.
Що се отнася до ленивите ти черва, когато си на ПОД можеш да включваш сушени смокини, кайсии, а също така и фурми - това са все плодове с разхлабващо действие. Също така - ако хапваш салатка вечер, е добре да е от зеле - то действа по този начин. Не знам дали има привикване към чая от майчин лист, но ако смяташ, че е така, наистина по-добре не го пий.