Топлата прегръдка с Цвети... И добрите й очи. И нежността й... И ранимото й сърце, което предстои да научи как да защитава от грубите лапи и острите нокти. Цветка, Цветенце мило, ако можеш спомняй си великолепието и мощта на нашите две споделени сърдечни чакри! А забравИ всичко мръсно, нечисто и негативно. Плажът на Кранево... с разговорите, смеха и снимките, споделеността ни - тях запомни, скъпа моя!
Горещата прегръдка с Ани! Огненото й присъствие. И женското й Аз, леко скрито от кипящата й сила... Обичам те, лудетино щура! Остани себе си, винаги! А Белка е чудесна млада госпожица!
Разбиращата и подкрепяща прегръдка с Нели. Когато сълзите в очите са почти невидими... но са там. И когато 500 км са единствено физическа, а не реална, дистанция. Благодаря ти, Нели. За психотерапевтичната ти дарба и шоковите чатове, които ме заземяваха, центрираха и държаха на повърхността, когато усещах, че потъвам и затъвам...
Обичливата и страстна прегръдка с Есмо. Първата ни морска почивка заедно. Големите му ръце, които ме обгръщат и защитават. И звънливото му чувство за хумор.