Кои неща ви зареждат положително, мецанки?

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Кои неща ви зареждат положително, мецанки?

Мнение от Kleo »

Няма по-тъжно нещо на света от тъгата в нечии детски очи:

Изображение
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Изображение

Изображение

Очи. Пролетни. Есенни. Зимни. Очите - прозорец към душата на човека. Какво виждате в тези няколко чифта човешки очи? Аз лично - много неща... по очите се чете. Очите гледат. Понякога и виждат.

:922 :922 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Топлата прегръдка с Цвети... И добрите й очи. И нежността й... И ранимото й сърце, което предстои да научи как да защитава от грубите лапи и острите нокти. Цветка, Цветенце мило, ако можеш спомняй си великолепието и мощта на нашите две споделени сърдечни чакри! А забравИ всичко мръсно, нечисто и негативно. Плажът на Кранево... с разговорите, смеха и снимките, споделеността ни - тях запомни, скъпа моя!

Горещата прегръдка с Ани! Огненото й присъствие. И женското й Аз, леко скрито от кипящата й сила... Обичам те, лудетино щура! Остани себе си, винаги! А Белка е чудесна млада госпожица!

Разбиращата и подкрепяща прегръдка с Нели. Когато сълзите в очите са почти невидими... но са там. И когато 500 км са единствено физическа, а не реална, дистанция. Благодаря ти, Нели. За психотерапевтичната ти дарба и шоковите чатове, които ме заземяваха, центрираха и държаха на повърхността, когато усещах, че потъвам и затъвам...

Обичливата и страстна прегръдка с Есмо. Първата ни морска почивка заедно. Големите му ръце, които ме обгръщат и защитават. И звънливото му чувство за хумор.

Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Деси, хубаво е, че прегръдките ги има и са осезаеми! :922
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели написа: 12 Сеп 2021, 19:12 Деси, хубаво е, че прегръдките ги има и са осезаеми! :922
:940 :940 :940 :940 :940 :940 :940

Да, Нели, така си е! Сега само изображения, без съпровождащ ги текст, защото бързам:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чувствеността има Лице:

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

На тази жена май много й се спи:

Изображение

С предчувствие за студ, лед и мраз, и скреж на миглите:

Изображение

Ах, тези плътни, тъмночервени устни, изкушаващи и привличащи:

Изображение

Черно-бялото не означава безстрастно, нито безполово, нали?

Изображение

:922 :922 :922 :922 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сребърните ми обеци с циркониеви камъчета, които вчера вечерта Есмо ми подари: едната обеца представлява Сатурн с пръстена му, а другата - Луната във вид на полумесец със звездичка до нея. И то ми ги даде точно когато се чувствах ужасно зле физически. В тридневен болничен съм от вчера, стомашно-чревни проблеми с леко повишена температура, отпадналост, мускулни болки и виене на свят. Връчва ми бижутата с думите: "Рошава, повръщаща, все тая - за най-красивата жена на света, за да бъде тя и най-щастливата!". Как да не го нацелуваш? За такава любов и романтика, за такъв начин да бъда обичана, винаги, винаги съм си мечтала! За някои захаросана или напудрена, за мен обаче - нежна, мила, розова, влюбена, страстна и истински жадувана!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Kleo написа: 29 Сеп 2021, 20:47 Сребърните ми обеци с циркониеви камъчета, които вчера вечерта Есмо ми подари: едната обеца представлява Сатурн с пръстена му, а другата - Луната във вид на полумесец със звездичка до нея. И то ми ги даде точно когато се чувствах ужасно зле физически. В тридневен болничен съм от вчера, стомашно-чревни проблеми с леко повишена температура, отпадналост, мускулни болки и виене на свят. Връчва ми бижутата с думите: "Рошава, повръщаща, все тая - за най-красивата жена на света, за да бъде тя и най-щастливата!". Как да не го нацелуваш? За такава любов и романтика, за такъв начин да бъда обичана, винаги, винаги съм си мечтала! За някои захаросана или напудрена, за мен обаче - нежна, мила, розова, влюбена, страстна и истински жадувана!
Деси, всички ние имаме нужда понякога да бъдем обичани именно така. Да, вярно е, ако е само това, без другото, става форма без съдържание и в един момент ще го усетим кухо. Но имаме нужда и от това и не е захаросано, ако е изпълнено със съдържание. Така че наслади се на момента и на подаръка.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря, Нели.
Това и правя. Прекрасно е :)
П.П. Не е само това и не е само така. Не е форма без съдържание и не е кухо. Просто го има, витае във въздуха, усещам го и съм щастлива, ама истински щастлива /не по неволя и заучено, и защото така е редно, или защото вече съм на 43, или защото съм си самодостатъчна и се обичам сама себе си/... Дано ме разбереш правилно. За мен бижутата не са просто материални придобивки и ценност сами по себе си - те са признак за овеществена любов, именно защото са толкова конкретни и точно за мен /Сатурн, Луна, Звезда, от сребро/.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

кои неща ви зареждат

Мнение от Kleo »

есенните слънчеви и топли дни
прохладните вечери, нощи и сутрини

уютът вкъщи, свързан с топли чорапки и меки одеалца
билков чай с мед и лимон, кафе с мляко и канела

... и нежни сигурни прегръдки, в които заспиваш
горещ душ, горещ боб, горещи мечти...
Публикувай отговор