ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Мнение от cchery »

Ася написа:Аз съм Ася Караиванова. И аз не те познавам :1044 , но нищо, дори се радвам, че ще срещна нови хора :D
Явно сме били на различни места и не сме се засичали :)
Ася, тук повечето сме от подфорума на доктор Михайлов и разбира се има и други нови момичета, които не идват от никакъв форум и съм страшно щастлива, че се спряха тук да пишат!!! Нормално е да не познаваш момичетата от форума на док, щото оттам май само аз, Вихъра и Марико "проституирахме" и по другите форуми от Часът :221 :221 :221 . Вихър, Марико, няма да ми се обидите за тази дума, нали?!? :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ася

Мнение от Ася »

Аха, разбрах :lol: , аз пък не съм била в подфорума на доктора :lol:
Но това тук ми изглежда добронамерено и сплотено общество, така че се надявам да намеря своето местенце. Може да ме приемете като детокси и диетична девственица и да ме просветите малко, защото нищо не разбирам :221 Ще съм упорит и внимателен чирак :221
emi-1

Мнение от emi-1 »

Ася,теб май съм те засичала в кулинарния форум на Часът?Поправи ме,ако греша,но името ти го свързвам с доста вкусотийки...
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ася написа:Аха, разбрах :lol: , аз пък не съм била в подфорума на доктора :lol:
Но това тук ми изглежда добронамерено и сплотено общество, така че се надявам да намеря своето местенце. Може да ме приемете като детокси и диетична девственица и да ме просветите малко, защото нищо не разбирам :221 Ще съм упорит и внимателен чирак :221
Оооо,не се и съмнявай,че ще бъдеш обезчестена! :221 В това отношение сме долни перверзници! :221
Ася

Мнение от Ася »

Еми-1, показвах преди някои неща, но ме е срам като погледна чуждите красоти и си казах - "Къде се бутам и аз" :lol: Сега само гледам там и се уча от майсторите. От някои неща ми спира дъха чак. Но съм поласкана, че ме помниш, дори и с погрешна представа за моето "майсторство" :940
Мърморке, може ли така да те наричам? Имам питане и не знам къде да попитам - търся инфо от пробвали метода с жабуренето с олио/зехтин. Има ли тема за въпроси? И тази ли е темата за спам? :1062
emi-1

Мнение от emi-1 »

Ася и аз по същия начин се чувствам в кулинарния форум.Просто бях изумена от това,което може да се приготви в кухнята и колко невероятни,направо като произведения на изкуството неща творят някои жени.За съжаление аз съм пълен профан в тази област.Обаче свеки сега е тук и аз се включвам само от време на време с някой десерт.Лесно е,когато има кой да ти сготви.Аз може би затова не съм се и научила.Но най-големият ми проблем е липсата ми на време и търпение за готвене...Другият ми проблем е,че не слагам достатъчно сол и мазнина при опитите ми да приготвя нещо.И мъжете не харесваха приготвеното от мен.Ми какво да направя,като се опитвам да готвя здравословно.За съжаление ми се налагаше сама да си ям храната :221
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Еми-1 щом се е налагало мила.... :221 Нали знаеш-пениш се,не пениш се,ке те ям :221
Аз готвя с удовослтвие,когато го правя де...Щото нали знаете като си до мама....Лесно е ;) Може би за това е и удоволствие,надявам се да го запазя и занапред ;) Иначе да не прозвучи много хвалебствено,ама имам усет и ми иде отръки.От време оно си ми е мерак-покрай майака ми,баба ми...Научих се като студентка обаче-еххх,колко опитни зайчета имах :221 Но ни едно не загина :955 На кой солено,на кой безсолно-всички ядяха и ушите им плющяха :1069
Ама като разглеждам кулинарните форуми....малииииииии :eek: :eek: :eek: -самочувстието ми се изпарява на секундата :221 Дълго време оставам със зейнали уста...:223

Ася-добре дошла при нас :923 Съвсем скоро ще усетиш сама колко е уютно и приятно в мецанината бърлога :828
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Богоявление е! Честит празник!
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Ася, добре дошла и от мен :923
Аз съм си Мравчо и в Часът, но не сме се срещали.
Иначе и аз искам да вляза при вкусотийките, но ми текат лигите, а аз не съм добра в кулинарияте, че да ги показвам гозбите си. И готвя традиционни неща, които мисля че всяка домакиня знае.
emi-1

Мнение от emi-1 »

Бубе,аз си харесвам ястията,пък са и здравословни :221 .Какво да направя,че мъжете ми не разбират от здравословно хранене :221
Ася аз се жабуря със зехтин/ с малки прекъсвания/май от лятото.Само трябва да внимаваш да не влезе в дихателната система,че било опасно/това ме предупреди УНГ лекарка/.Затова не се прави гаргара.Напоследък си правя "коктейл"-лапам лъжица с мед,след това лъжица зехтин и се опитвам да задържа максимално.Но понеже зехтина е мазничък,той първо се стича през гърлото.Доволна съм и от двата варианта,пък и трябва да има разнообразие. :221
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хм,вие ме заинтригувахте с този зехтин. Я дайте повече инфо за какво се ползва!
Аси,можеш спокойно да ми казваш Мърморка,защото света не познава по-голяма по-голяма мърморана от мен :1062
Заключено