Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Cvet

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от Cvet »

Привет, момичета! Днес, както си бях обещала, се качих на кантара да сверя посоката ;) Резултатът не е от най-добрите. Все още съм с 800 грама над килограмите, които бях достигнала при последния детокс. Но не се отказвам, борбата продължава :1055

Диди, наистина съм намалила обиколките си, макар че не съм ги мерила скоро. Още вчера вечерта усетих отново как панталоните ми започват да стават широки. Важното е сега да не започна отново безразборно да се храня, а да запазя здравия си разум поне при храненето :221

Пепи, желая ти бързо възстановяване :940

Момичета, вие сте страхотни! Вашият дух и желание за успех ме кара да вървя напред и да не се отказвам. Благодаря ви :329
Желая на всички хубав ден и слънчево настроение :923 :954
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте мили момичета!
Вчера бях на ПОД. Справих се добре, но не съм се теглила. Ей така, не искам. :mrgreen: Ама и знам, че не съм свалила. :1046
Лека вечер.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Аз днес съм на извънреден детокс, че нещо един вирус се опитва да ми говори от близо ама няма да му се дам :1137
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
vesin

Мнение от vesin »

Здравейте, мили момичета! Аз съм нова при вас и дори не съм мама (много искам да бъда) , но ви чета от април тази година и благодарение на вас успях да сваля 13 кг. Най - накрая реших, че е време да пиша и да ви благодаря за полезната информация, и подкрепа, която получих от всички ви! През този период правих детокси всеки месец, съчетани с разделно хранене и плодови дни всяка седмица, свалих килограмите още в началото и лятото се наслаждавах на приятният си външен вид, сега е време да положа усилия и да го запазя. Резултата ми е - 63кг. в началото, сега 50кг. при ръст 159см. Чувствам се прекрасно, благодаря ви! :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

vesin, добре дошла при нас :940 Адмирации за постигнатите резултати и успех с задържането им :524 Много мотивиращо и ентусиазиращо действат такива свидетелства като твоето.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Как сте мили момичета!
Виждам че имаме ново присъствие... с великолепен резултат-vesin, добре дошла и поздравления за това което си постигнала с кг-те си за толкова кратко време :326 :326 :326
droidd , cvet браво за успешното представяне на последния ПОден :326 :326 :326 ...аз между другото дори и за миг не съм се съмнявала във вашите способности :fan :fan
Следващата седмица и аз ще се пробвам да оризя и съм си го планувала за понеделник...някой друг за тогава? Ако не се лъжа cchery e на ПОД-а в понеделниците :222 :222
gelikas написа:Здравейте мили момичета!
Вчера бях на ПОД. Справих се добре, но не съм се теглила. Ей така, не искам. :mrgreen: Ама и знам, че не съм свалила. :1046
Лека вечер.
gelikas аз пък съм сигурна че имаш резултат,щом мислиш че си се справила добре по време на ПО ден....не се теглиш,т.к не си "на ти " с кантарЪ и на мен ми се е случвало...а мерките ти как са?
..аз (а и повече от момичетата тук..да не кажа всички) специално след всеки един ПО ден винаги се "прибирам" от към обиколки...
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

vesin написа:но ви чета от април тази година и благодарение на вас успях да сваля 13 кг. Най - накрая реших, че е време да пиша и да ви благодаря за полезната информация, и подкрепа, която получих от всички ви! През този период правих детокси всеки месец, съчетани с разделно хранене и плодови дни всяка седмица, свалих килограмите още в началото и лятото се наслаждавах на приятният си външен вид
vesin, ДОБРЕ ДОШЛА, радвам се, че се появи наяве, след толкова месеца пълна програма в мълчание :524 Поздравления за постигнатият резултат :326 :326 :326 Сигурна съм , че имаш какво полезно да споделиш, с толкова опит.Аз започнах от юни, така че водиш с 2 обиколки :lol: :326
Цвети, разкажи му играта на вируса :128
Пепи, аз за сега съм решила ПОД в четвъртък, ама ще видим :1044 Но това не ми пречи да те наглеждам в понеделник :1058
Аз да се похваля, че днес ако не бях открила един колан от време оно, сигурно щях да си загубя туристическия панталон, който не бях обувала от пролетта :955
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Дидка браво на теб...не си си изгубила панталоните...браво и заради постигнатите оптимални кг ,което те доведе до нуждата за колана... :326
Но разбрах от съседната тема...че няма да си с нас по време на детокса ноември :328
Аз пък да се похваля влизам си в дънките без да ги разкопчавам и съм преместила с две дупки на вътре коланите.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

pepidzheneva написа:Аз пък да се похваля влизам си в дънките без да ги разкопчавам и съм преместила с две дупки на вътре коланите.
Пепи,чудесна новина :326 :326 :326 Стегна ли си оризчето за днес?
Аз за ноемврийският детокс още я умувам.Имам рожденик на 10-ти, а 8-ми е Архангелов ден.Но тъй като никак не ми се иска да съм валат :221 , може би ще направя еднодневен на 6-ти и ще захраня на 7-ми, макар че на 8-ми вероятно ще обезсмисля резултата :620 :622
Хубава и ползотворна седмица на всички !!! :524 ....иииииии дай Боже повече оризещи тази седмица :524
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

pepidzheneva написа:Аз пък да се похваля влизам си в дънките без да ги разкопчавам и съм преместила с две дупки на вътре коланите.

Страхотно ! :326
Продължавай все така! :524
droidd написа:иииииии дай Боже повече оризещи тази седмица :524
"Бог дава, но в кошара не вкарва!"
Надявам се да няма отцепници. :lol:
Аз ще бъда в сряда. :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Ами тук съм и аз днес - на ПОД-а, пия течности, сварих оризец...ама нещо ми е едно неубедително такова.... незнам до довечера дали ще се убедя или разубедя... :1062
Браво на pepi :326
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено