Привет, привет,
Аз съм относително добре

снощи се активира моето прекрансно главоболие и усуети плановете ми да си легна рано, все пак не мога да не се похваля, че спах, щот това е рядко явление при главобол

освен това правих и тренировка, също рядко явление

това ще рече, че не ме боли много силно, така че всичко това да бъде мираж, което само по себе си е ОГРОМЕНН УСПЕХ

Човек се радва на малките неща.
Вчера ме изненада приятно една колежка, че може да отидем на кънки на обяд и беше наистина превъзходно. Вечерта пък отидох на масаж и също беше много хубаво...а вечерта това, че не успях да си легна рано ме насочи към гледане на ТВ и какво какво да гледам, ами 24 Китчън-а

и даваха на Йоли рецептите, та си харесах разни нещица, въпреки, че никак не отговарят на моите разбирания за храната т.е. разбирайте основно десерти

Но колегите ми са повече от щастливи да правя за тях такива неща....само да им казвам какви продукти да ми купят и ми ги носят до вкъщи даже...така, че имам поле за реализация, без да се налага да ги ядем вкъщи
Днес ще е по-лежерен и спокоен ден и се надавам в някакъв момент просто да ми се отпусне главата и не просто да ми е дискомфортно както сега, ами да мине изцяло. Ще съм благодарна изключително много.
Явно съм разбунила духовете с коментара за Бъни и че е хубава

ама то си е така, ще я видите..
Черитке, ама големи преживявания имаш с този малък сладкиш Арти...много е сладък а и отстрани е забавно, сигурно на теб не много. Няма да ти се обидим за муцуните, ама че как си го и помисли хихиих
Интересно е че въпреки топлофикация ви се налага да пускате допълнително духалка

що така? Нашето парно работи много добре и стопля наистина магически бързо...буквално на 5 ако го сложиш след 5 минути вече се усеща как е затоплило стаята..
Аз лично не съм гледала много екс фактора и финала не съм гледала, но Славин много ми харесв акак пее..не знам другите как са се представили, даже и неговото изпълнение на финала не съм гледала, но някои негови изпълнения съм хващала и са били супер яки..
случката с Коко - няма как да не ти е неприятна! Че кой иска да чува за такива събития! Обаче пък на мен ми направи впечатление това, че първо той ти споделя, което е страхотно и второ разбира, че не трябва да остава никому длъжен и то не да му го връща с бой, ами просто някак да реагира...това според мен е ценно, защото все с някой ще му се наложи да се спречка в живота и трябва да си отстоява себе си, да си защитава достойнството и да се уважава като личност! А това става с отстояване на себе си и е хубаво, че той е разбрал, че трябва да реагира..Което значи, че добре го учиш и възпитаваш да се справя...сега като попадне човек в дадена ситуация, не винаги може да реагира така както му се иска, винаги реагира или първосигнално или изпада в шок, защото не го очаква, но ще се научи с течение на времето и с течение на разични ситуации, в които попада. И все пак браво на теб, че се справяш добре с неговото отглеждане!
cchery написа:Ако е вярно, а аз приемам за вярно, че месото съдържа доста хормони, вкл. и адреналин, отделен при убиването на животното, то тези вещества минават и в човека. И му влияят. Или пък не?!
ще споделя моят опит, защото според мен най-важното е каква ти е настройката по отношение както на месото (хормони и адреналин и изобщо негативните неща, които има) така и поотношение на всяка една храна -аз съм приела, че месото е полезно и ям всеки ден, че даже по два пъти на ден и съм по-спокойна от всякога. Не виждам никакъв негатив по отношение как моето тяло се чувства от това, че ежедневно консумирам месо и то не какво да е ами мазно месо....и това, че аз се чувствам спокойна/съответно неспокойна понякога в никакъв случай не мога да кажа, че се дължи на месото..нито на какъвто и да било външен фактор като храна.. спокойна съм защото, полагам усилия да съм такава и практиките, които правя ми помагат да съм вътрешно спокойна, балансирана и в хармония (разбира се има и моменти, вкоито не се чувствам спокойна и балансирана, но в общия случай съм такава и сравнено с преди, съм в пъти по-спокойна и в кондиция)...също така съм и се чувствам по-здрава съм отвсякога (дори и по отношение на гинек. ми грижи, всичко е много по-обещаващо като здравословно състояние)...така, че аз лично смея да твърдя, че за мен, за моето тяло това не е най-важният фактор за това как ти се чувстваш и каква ти е настройката по отноошение на някакъв продукт...Разбира се, не се чувствайте длъжни да приемате това на 100%, защото всеки органзизъм е индивидуален.
Това не означава и че аз ям основно месо - в никакъв случай...разбира се, че и си подбирам какво точно месо да ям...масовото продавано месо не го консумирам...търся си места, където знам, че месото е гледано по-добър начин (мисля, че без фуражи е невъзможно да се гледа, освен ако не е домашно, но аз достъп до такова нямам)...
Мони, радвам се, че си последователна в това, което правиш и че имаш напредък по отношение на бебока! Браво на теб, само така, продължавай напред! Радвам се и че звучиш много по-добре. Определено имаш напредък! Тъжна е защото има нещо, което се променя, всеки човек изживява дадена промяна по различен начин. Като се успокои, ще видиш че всичко ще си дойде по местата и ще започне пак да се усмихва и да грее
Цвети, ама браво на Райчето! Голям успех има, особено за първото място на една от дисциплините.
елисче, надявам се, всичко при теб да се нарежда така, както го искаш и да се чувстваш добре и в кондиция, да намериш себе си и да имаш вдъхновение в ежедневието си! Тогава вече ще видиш, че нещата ще изглеждат и случват по различен начин!
cchery написа:Понякога ми се ще като изляза с Бели да я оставя на у-ще, просто да отида някъде, а не да се прибирам и да тренирам..
ако това ти тежи по някакъв начин съм с 2 ръце да правиш промени, така че да се чувстваш по-добре

не е казано, че всичко трябва да бъде по точно определен график или режим. аз лично за себе си графика го намирам за по-удобен и практичен и не ме изморява откъм това, че ми е скучно и еднообразно, но все пак всеки е различен, ти обичаш динамиката и подкрепям промяната да си я създаваш, за да се чувстваш още по-добре. Ще чакам да споделиш каква точно промяна смяташ да внесеш
Деси, спри да се мериш на кантара, няма смисъл...все пак нали не го правиш този режим заради килограмите, а заради духоното и физическото пречистване, което ще ти донесе...килограмите са бонус и не би трябвало да са от значение. Съсредоточи се върху другите аспекти от това, което режима има за цел