Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Kleo »

Добро утро в ден четвъртък, мили дами! Ето поздравите от мен - музикален и картинен :lol: Първо ви прочетох, сега ще видя дали ще сколасам и да ви пиша по нещичко:

[youtube]OcO6OwGtaTU[/youtube]

[img]http://www.utro.bg/today/wp-content/upl ... -x-450.jpg[/img]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://media.snimka.bg/s1/2694/031631724.jpg?r=0[/img]

Фюти, вече започнаха да пеят птичките, не се майтапя, просто трябва да излезеш някъде сред повече дървета и да се заслушаш внимателно... сред шума на коли, там някъде, тихичко дори да е, ще доловиш... звуци на пилета :954 :954 :954 защото Пролетта наистина се настанява лека-полека при нас, въпреки снегове, студове и ледове... щом имаме минзухари и кокичета вече. Искам да си ведра, позитивна, усмихната, лъчезарна и сияеща отново, такава, каквато си те зная открай време, Фют! Специално за теб:

[img]http://www.telekabeltv.bg/storage1/imag ... 5/View.jpg[/img]

Първите признаци на пролетта - кокичета и минзухар. След дългата зима настъпи момента, в който всичко живо "се събужда". Минзухарът е сред първите пролетни цветя, които даряват земята с красотата си. Според легендата той е и помощник на Св. Валентин в изразяването на любовта и желанията. В градините цветето приветства зараждането на нов живот и разбуждането на природата.Така поетично нашият зрител Цветелин Дерменджийски описва заснетите от него цветя.

http://www.telekabeltv.bg/bg/news/3998.html - източникът

О, Чери, муцуноооо :922 :922 :922 Как си днес?

Цвети, браво на Рая, 35-то място сред толкова много участници си е супер постижение, още повече, че сте имали очаквания да е по-назад :326 :524 А за Симчо пиши пак как се развиват нещата :524
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:954 Клео колко пролетно настроение вкара с тези снимки :923
Бъни явно вчера е бил ден за успиване! И ние се успахме, а госпожата предишния ден е предупредила, че в 8 ще заключва вратата! Та с бясна скорост, но успяха.

А добро утро и от мен! Аз да се похваля! Снощи я кърмих към 20.30 и спа до 5.30 накърмих я, сложих в кошарата и заспа без да плаче! Това е най-дългият сън, откакто се е родила :1141 :1141 :1141
Само кучето ме ядосва, не иска да се научи да пика в тоалетната и т'ва е!
Момичета, откакто започнах да споделям и пиша тук съм много по-спокойна и усмихната, благодаря ви :922

Хубав и успешен ден ви пожелавам :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета! Днес целият ден ще ми е с по-различна програма... защото се налага. Този път. Но мисля и без това да променя нещо... доскучава ми еднообразието от последните 5 месеца - ставане, заскуска, изпращане на у-ще, тренировка.... Понякога ми се ще като изляза с Бели да я оставя на у-ще, просто да отида някъде, а не да се прибирам и да тренирам.. при това с бързане, за да не закъснея за работа. Така че.... ще има малка промяна при мен, но ще видим откога :222 .

ЦВети, поздрави Рая за 35-ото мято!!! От 100 участника, това си е сериозен успех. Особено пък като има и първо място в една от дисциплините!!! Страхотна е! :954 :954 Ще те чакам да пишеш и как е минал прегледа на Симчо днес! Сигурна съм, че всичко ще е наред! Не знам защо, но така го чувствам! :) :)

Монка, звучиш много бодро в поста си от тази сутрин.... имам чувството, че нещо ново се е събудило в теб..... или ти си се събудила нова :954 :954 . Ще бъда съвсем честна сега - аз не бих могла да устоя като теб и да бъда толкова твърда и решена в намерението си да приуча едно малко бебе на някакъв режим!!! За което получаваш огромни адмирации от мен :326 :326 . Не знам дали съм права, но може би късното майчинство или по-точно късното, но поредно майчинство, е много по-осъзнато от ранното и една жена има повече от 1 изход във всяка ситуация!!! Чак се размечтах :222 :lol: :lol: .....

Деси, за теб просто...... това :922 . Нали си ми житена питка в момента :1062 :1062 . Видях ти снимките от офиса, които са в друга тема... изглеждаше доста апетитно обедното ти меню!!! Виждам и че не се "дъниш", за което не мога да не те поздравя!

Бъни, не знам дали ще те успокоя, но вчера с Бели сме тичали и двете до училище - от входната врата на блока ни до вратата на училището. Това, разбира се, не е някоя шампионска дистанция..... т.к. училището е току под терасата ни, но толкова много бяхме закъснели, че за сефте тичахме ...... и се оказа, че сме там преди първия звънец :1062 :1062 :1062 . Пиши ми на бележка какви са ти координатите във фейса да си стиснем и там ръцете! Как ви е времето в Испания?!?! Аз вече си мечтая за слънце и зелена трева?! :)

Цони, все се каня да те питам по повод това:
Сиренце написа:........ всяка вечер се сгушвам във фотьойла и се пренасям в Гърция - наслаждавам се на гледки, история, вкусове и аромати! (за книга иде реч, ако не сте разбрали :1062 )
как ти върви четенето??! Хареса ли ти "Мед....."-а?!

Момичета, става сега..... после пак ще мина тук! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни, искам да те видя и аз, и да се сприятелим и във ФБ, драсни ми имената си на ЛС, както и Чери те помоли по-горе, видях :922

Мони, браво за бебенцето ти! То е обичано дете, не е възможно да остане тъжно задълго с толкова любящи го близки хора наоколо! А колкото до теб - и аз те усещам, че напредваш по Пътя към собственото си Щастие и Добруване! :922

Черичка, аз приличам верно на житена питка в момента :1062 ама важното е, че вече съм с 2 килца надолу, от 65 кг сега съм 63 кг, аз НЕ се меря всяка сутрин, защото това ме демотивира, но тази сутрин се качих на кантарев и той ме изненадА положително!
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет, привет,

Аз съм относително добре :221 :221 снощи се активира моето прекрансно главоболие и усуети плановете ми да си легна рано, все пак не мога да не се похваля, че спах, щот това е рядко явление при главобол :221 освен това правих и тренировка, също рядко явление :221 това ще рече, че не ме боли много силно, така че всичко това да бъде мираж, което само по себе си е ОГРОМЕНН УСПЕХ :221 :221 Човек се радва на малките неща.
Вчера ме изненада приятно една колежка, че може да отидем на кънки на обяд и беше наистина превъзходно. Вечерта пък отидох на масаж и също беше много хубаво...а вечерта това, че не успях да си легна рано ме насочи към гледане на ТВ и какво какво да гледам, ами 24 Китчън-а :221 :221 и даваха на Йоли рецептите, та си харесах разни нещица, въпреки, че никак не отговарят на моите разбирания за храната т.е. разбирайте основно десерти :221 :221 Но колегите ми са повече от щастливи да правя за тях такива неща....само да им казвам какви продукти да ми купят и ми ги носят до вкъщи даже...така, че имам поле за реализация, без да се налага да ги ядем вкъщи :221 :221
Днес ще е по-лежерен и спокоен ден и се надавам в някакъв момент просто да ми се отпусне главата и не просто да ми е дискомфортно както сега, ами да мине изцяло. Ще съм благодарна изключително много.

Явно съм разбунила духовете с коментара за Бъни и че е хубава :1069 ама то си е така, ще я видите..

Черитке, ама големи преживявания имаш с този малък сладкиш Арти...много е сладък а и отстрани е забавно, сигурно на теб не много. Няма да ти се обидим за муцуните, ама че как си го и помисли хихиих :329
Интересно е че въпреки топлофикация ви се налага да пускате допълнително духалка :???: що така? Нашето парно работи много добре и стопля наистина магически бързо...буквално на 5 ако го сложиш след 5 минути вече се усеща как е затоплило стаята..
Аз лично не съм гледала много екс фактора и финала не съм гледала, но Славин много ми харесв акак пее..не знам другите как са се представили, даже и неговото изпълнение на финала не съм гледала, но някои негови изпълнения съм хващала и са били супер яки..
случката с Коко - няма как да не ти е неприятна! Че кой иска да чува за такива събития! Обаче пък на мен ми направи впечатление това, че първо той ти споделя, което е страхотно и второ разбира, че не трябва да остава никому длъжен и то не да му го връща с бой, ами просто някак да реагира...това според мен е ценно, защото все с някой ще му се наложи да се спречка в живота и трябва да си отстоява себе си, да си защитава достойнството и да се уважава като личност! А това става с отстояване на себе си и е хубаво, че той е разбрал, че трябва да реагира..Което значи, че добре го учиш и възпитаваш да се справя...сега като попадне човек в дадена ситуация, не винаги може да реагира така както му се иска, винаги реагира или първосигнално или изпада в шок, защото не го очаква, но ще се научи с течение на времето и с течение на разични ситуации, в които попада. И все пак браво на теб, че се справяш добре с неговото отглеждане!
cchery написа:Ако е вярно, а аз приемам за вярно, че месото съдържа доста хормони, вкл. и адреналин, отделен при убиването на животното, то тези вещества минават и в човека. И му влияят. Или пък не?!
ще споделя моят опит, защото според мен най-важното е каква ти е настройката по отношение както на месото (хормони и адреналин и изобщо негативните неща, които има) така и поотношение на всяка една храна -аз съм приела, че месото е полезно и ям всеки ден, че даже по два пъти на ден и съм по-спокойна от всякога. Не виждам никакъв негатив по отношение как моето тяло се чувства от това, че ежедневно консумирам месо и то не какво да е ами мазно месо....и това, че аз се чувствам спокойна/съответно неспокойна понякога в никакъв случай не мога да кажа, че се дължи на месото..нито на какъвто и да било външен фактор като храна.. спокойна съм защото, полагам усилия да съм такава и практиките, които правя ми помагат да съм вътрешно спокойна, балансирана и в хармония (разбира се има и моменти, вкоито не се чувствам спокойна и балансирана, но в общия случай съм такава и сравнено с преди, съм в пъти по-спокойна и в кондиция)...също така съм и се чувствам по-здрава съм отвсякога (дори и по отношение на гинек. ми грижи, всичко е много по-обещаващо като здравословно състояние)...така, че аз лично смея да твърдя, че за мен, за моето тяло това не е най-важният фактор за това как ти се чувстваш и каква ти е настройката по отноошение на някакъв продукт...Разбира се, не се чувствайте длъжни да приемате това на 100%, защото всеки органзизъм е индивидуален.
Това не означава и че аз ям основно месо - в никакъв случай...разбира се, че и си подбирам какво точно месо да ям...масовото продавано месо не го консумирам...търся си места, където знам, че месото е гледано по-добър начин (мисля, че без фуражи е невъзможно да се гледа, освен ако не е домашно, но аз достъп до такова нямам)...

Мони, радвам се, че си последователна в това, което правиш и че имаш напредък по отношение на бебока! Браво на теб, само така, продължавай напред! Радвам се и че звучиш много по-добре. Определено имаш напредък! Тъжна е защото има нещо, което се променя, всеки човек изживява дадена промяна по различен начин. Като се успокои, ще видиш че всичко ще си дойде по местата и ще започне пак да се усмихва и да грее :922 :922

Цвети, ама браво на Райчето! Голям успех има, особено за първото място на една от дисциплините.

елисче, надявам се, всичко при теб да се нарежда така, както го искаш и да се чувстваш добре и в кондиция, да намериш себе си и да имаш вдъхновение в ежедневието си! Тогава вече ще видиш, че нещата ще изглеждат и случват по различен начин!
cchery написа:Понякога ми се ще като изляза с Бели да я оставя на у-ще, просто да отида някъде, а не да се прибирам и да тренирам..
ако това ти тежи по някакъв начин съм с 2 ръце да правиш промени, така че да се чувстваш по-добре :922 :922 не е казано, че всичко трябва да бъде по точно определен график или режим. аз лично за себе си графика го намирам за по-удобен и практичен и не ме изморява откъм това, че ми е скучно и еднообразно, но все пак всеки е различен, ти обичаш динамиката и подкрепям промяната да си я създаваш, за да се чувстваш още по-добре. Ще чакам да споделиш каква точно промяна смяташ да внесеш :222

Деси, спри да се мериш на кантара, няма смисъл...все пак нали не го правиш този режим заради килограмите, а заради духоното и физическото пречистване, което ще ти донесе...килограмите са бонус и не би трябвало да са от значение. Съсредоточи се върху другите аспекти от това, което режима има за цел :922 :922
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Аааа, момичетаааааа и аз искам да ви видяяя! Който иска да ми пише имената на ЛС много ще се радвам.

Благодаря на всички ви за съветите и подкрепата! Спокойна съм и съм щастлива. Утре заминаваме за балкана, там е моето място, където се чувствам, че летя! Много ме зарежда! Пък и не видяхме сняг в този Пловдив, а децата жадуват да се отъркалят!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Здравейте.Бъни пиши ми на лични :mrgreen:
Ние сме в болницата.Със запушване на Евстахиевата тръба, хлътнало тъпанче и слуз :328 На АБ сме и на рехабилитация.Не съм щастлива от факта, но като е дошло ще го минем.Нямаме избор.
Мони, весело изкраване на планината.
Чери, дано да намериш своя начин да разнообразиш деня си.
Искам да пиша още, но не мога сега.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Тъкмо щях да казвам - "хей, машини такива - много пишете" и да се помайтапя още, но като видях, че Цвети е в болница с детенце, ми се секна ентусиазма. Но....Цвети....и това ще мине! Стискам палци. Относно постите - на много места има инфо за тях, как точно се правят. Специално аз съм много стриктна - и да без месо и млечни. Откъм месото не срещам затруднение, защото 5-а година не го ям.
Чери - я сподели за твоята по-различна програма - интересно ще ми е :954
Ели, Вихърчето хубаво ти е написала някои неща, откъм духовен аспект. Вероятно не това е "твоят" период в момента, макар че духовната трансформация трябва да се осъществява при всеки. Но това е осмислен процес, който се случва интуитивно и в подходящото време.
Бъни - аз съм сигурна, че си красива, защото за красотата съдим "отвътре" а не външно!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Ние сме в болницата.Със запушване на Евстахиевата тръба, хлътнало тъпанче и слуз :328 На АБ сме и на рехабилитация.Не съм щастлива от факта, но като е дошло ще го минем.
Цвети, не ми е приятно да чета горните редове, но искам да ти кажа, че.... не само, че и това ще мине, ами че ще забравите за случката и момента! Няма да те оставим да се чувстваш сама в болницата - виж колко народ сме тук напоследък - явно е имало защо!!! :) :) :922 .....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, с вас съм и аз!!! :922 :922 :922
Заключено