Мацки ама не сте казвали че искате гъби бе. Една моя колежка имаше и се чудеше на къде да ги раздава, щото те много бързо се размножават. Да я питам ли дали раздава още? Колко му е, слагам я в пласмасово шише, викам сиди и е при вас
За чая и аз си променям всеки изминал ден мнението

А бях от хората, които и зимата пият само студена вода

Радвам се че промених отношението си. Напоследък съм голям фен на чая от джинджифил и канела - ХОУМ МЕЙД

по същата технология си правя и с ябълка и канела или комбинация от трите

Най-добре ми се получава. Зеления чай дали не го правите много силен? Аз веднъж съм повръщала от чай - мента + маточина, но беше много силен, а и аз изпих голямо количество. А за отоците джодана върши чудеса, но пробвайте да намалите и малко солта. Имайте предвид, че всичко което купувате от магазина има и сол! Може и кекс да е, ама в него има сол - гаранция! Статистиката сочи, че в днешно време българина употребява 10 пъти повече сол от колкото има нужда!!!
Чери, Вчера си пробвах рендетата. много съм доволна. А се чудих много за блендера тоано заради рецептите в Земя на заем и един друг сай, щото изгорих един по-малък блендер. Добре че беше в гаранзия и ми го смениха
Ася, добре дошла при нас! Мини и по другите теми

А за емотиконите не се притеснявай, както виждаш ние всички прекаляваме. Все се каня да кажа, че Мецата може да се състезава с всички останали сайтове по брой, вид, красота и т.н. емотикони. Ако ги разучим повече може да си говорим само с тях. Имаме си ги всякакви.
Миме, и ти ли си със злояди деца? Дай да пускаме една тема (може и без снимки) да обменяме опит в чудо съм севидяла :mad: :mad: :mad: А за колата ако знаеш какво съм ти пожелала... Ама не ме бива с визуализациите
ето ти един линк, само не си пускай видеото, че няма да искаш друга кола после.
И да ви призова всички.
Зарежете снимките споделяйте рецепти, моля да живне малко кулинарния, че да ни е по-лесно да готвим. Важното е да е вкисно! Е за мен е важно и да е лесно и здравословно, но когато обменяме идеи е по-лесно.
Не знам дали съм ви казвала, но и аз съм преподавала

Един от първите ми уроци беше на дванадесетокласници и беше много забавно като се сблъскахме на вратата, щото нали съм кинта и двайсет с вдигнати ръце на табуретка (за тези които не ме познават) и така. С удоволствие ще се включа в темата.
Чери, викнете ме и мен на срещата, може и на Марчи да се обадим да се съберем по комшийски
А що не всемем да се съберем всички не само по комшийски? Някой навит да организира среща?
Фюти

Много се радвам за теб.
Еми, не знаех, че части продавате. Не знам защо си мислих, че с дрехи се занимаваш

Следващия път като ми се развали бричката (опел корса) ще знам на кого да се обадя. Я ми кажи от коя марка най-малко части продавате, да знам като тръгна да я сменям какво да търся, че мъж ми вече алергия има към "белия лебед"
bubalina написа:Богоявление е! Честит празник!
Нали няма да забравите да си пожелаете нещо през нощтта? Има поверие, че на този ден желанията се сбъдват!
И спирам, че пак се олях