ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Свобода на словото
Заключено
Ася

Re: ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Мнение от Ася »

Еми-1, моите манджи са вкусни, дори като сме у свеки на гости мъжът ми иска аз да му готвя, обаче на вид хич ги няма, липсва ми търпение и старание, малко джаста-праста си падам :126 и от това се губи половината удоволствие. Освен това имам много смешна фобия от тесто - не пипам нещо, дето мърда :423
Кажи, според теб има ли полза от жабуренето? Аз съм едва на третия ден.

Бубалина, уютно е тук, личи си :324 Имате чудесни емотиконки,малко ще прекаля с тях, докато им се наситя :221

Мравчо, забелязвала съм ти ника, но не сме се засичали, вярно е. Нищо де, това може да се поправи, нали :222

Мърморке, наскоро ми поадна инфо за този стар метод, почетох, видях много за и против и накрая прецених, че ако не помогне, то няма и да навреди.
Ето един от линковете, а като напишеш в гугъл ОЛИО ЖАБУРЕНЕ ще излязат още много.
http://www.zemianazaem.com/archives/194
Има още много ценни неща в този сайт, но все не ми остава време за поразровя.
emi-1

Мнение от emi-1 »

Мърмори написа:Хм,вие ме заинтригувахте с този зехтин. Я дайте повече инфо за какво се ползва!
Аси,можеш спокойно да ми казваш Мърморка,защото света не познава по-голяма по-голяма мърморана от мен :1062
...казваш така,може би защото не ме познаваш.Всъщност аз съм мърморана само пред домашните.Навън съм неузнаваема :221
Относно зехтина-просто пробвах по интуиция,защото ми беше писнало от лекарства.Знам,че лигавицата обича мазничко,а здравата лигавица не допуска външните гадове.Също така се сетих,че затоплено олио или зехтин помага за ухо.И пробвах.В началото пробвах и с масло.При едно от посещенията ми при УНГ попитах за зехтина и лекарката ми каза,че помага и няма да ми навреди,освен ако не реша да правя гаргара.Попитах я как е правилно да го ползвам и тя обясни,че просто се жабури,докато побелее и после може да изплюеш,може и да погълнеш.Аз не го задържам много дълго и гълтах,защото проблема го чувствах доста надолу и нямаше как да стигне до проблемното място само с жабурене.В началото като лекарство,го приемах поне 4-6 пъти дневно по супена лъжица.Сега профилактично използвам 1-2 пъти,когато се пресетя.И за вкус си го смесвам с медец,както обясних.Доволна съм от резултата.
emi-1

Мнение от emi-1 »

Аси,благодаря за статията.Не бях чела това и въпреки,че въобще не съм правила нещата както трябва,съм доволна от ефекта.Ще пробвам и този метод.Ще си приготвя едно шишенце за банята и ще пробвам сутрин на гладно.Винаги има какво ново да научиш тук :923
Mstar

Мнение от Mstar »

Здравейте готини момичета! :954 :954 :954
При нас е доста мъгливо и дори :1178 танцуват във въздуха, но танцът им е доста рехав!Обаче на мен ми харесва така - зимна картина!Не като вчера - ярко слънце, като го гледаш аха да хукнеш към :949 ,но като си подадеш носа...... :1147 ! Вече е малко по-топло!

Ася добре дошла и от мен! :923
И аз те познавам от :982 форум на "Часът....", даже отдавна публикувах някоя и др. снимка, но и аз като теб и Емка -1 като гледах чудесата и се отказах да се меря с корифеите! А готвенето ми се отдава, даже мисля, че доста, но и аз съм малко "Джаста - праста" и на външен вид не мога да го докарам! Рядко ми се получават красоти, но на вкус...ММММММММММ..... :622 :626 много ми ги хвалят околните!Че чак дори и моите злояди деца!

Чери :329 МЕРСИ за визуализацията и ПОМОщА!!!!!!!!!Но както каза моята дъщеря: " Мамо поне да беше розова!" :221 Та си мечтая за розово бижу! :221 :221
За гъбата ще чакам пресни вести!И благодаря предварително,че се ангажираш с дедективската работа! :329 :923
bubalina написа:Богоявление е! Честит празник!
Честит имен ден на всички, които носят името Йордан, Богдан и производните!
Желая дълъг живот и много здраве!
:1104
Mstar

Мнение от Mstar »

cchery написа:Елкрато, толкова много ти се радвам! :923 :922 :828 :224 Страхотно е, че дойде - пожелавам ти лесна адаптация на работата и една много успешна нова година!!!
Да кажа "Добре дошла" и освен тези пожелания да + много любов и късмет!
titaroza написа:
cchery написа: Титунка, и на тебе много здраве тази година! Ти с гледките си от прозореца си го получаваш най-малкото визуално, но все пак не е излишно! Добре ви е затрупало. :)
Само така не ме бяха наричали досега, печелиш първия ми конкурс.......опс втория де :1062 :1062 :1062 :329
Урааааа, още не е почнало и вече печеля :1069 :1069 :1069 . Какво повече й трябва на една Чери..... Иначе за имената, ако знаеш Бела и Коко какви ги отнасят :lol: :lol: :lol: .... просто отвътре ми идва.
И моите деца са свикнали на разни "сладки епитети".Даже мъжът ми ми прави забележка да не ги наричам с всякакви измишльотини! Но като ми е любовно и сладко......... :1002 :1002 :1002
valrus написа:Чери,знаеш ли,аз искрено вярвам в това,че идват /не годината/години на изкупуване на сегашното,а не на предишни животи.Омръзна ми,изморена съм от ЗЛОБА,ЕГОИЗЪМ,НАХАЛСТВО,БЕЗОТГОВОРНОСТ,ЛИЦЕМЕРИЕ,УБИЙСТВА.......ГРЕШКИ-ЧОВЕШКИ.
Толкова е хубаво децата ни да излязат да играят,без да се притесняваме от наркомани,педофили и убийци......
Уморих се,писна ми по новините да слушам за лекарски грешки,не искам катастрофи,искам....ДОБРО във всичките му измирения.
И аз съм на същата вълна - писна ми за всяко едно нещо да се боря, дори и за най-малките ми крачки...... писна ми да гледам заядливи физиономии, обезумяли възрастни, изидиотени тийнове и малки деца, държащи се като невротици..... Писна ми да се търсят причините у околните, у "държавата", у комшията, у филанкьошията - проблемите са в нас, от нас и заради нас и ние трябва да си ги решаваме. А новините....... мълча просто.
И аз мисля по същият начин от доста време!
Изразила си съвсем точно чувствата и мислите ми!

Мими, ако нямаш нищо против, да ти помогна малко с визуализацията:

[img]http://www.tuning.bg/wp-content/themes/ ... zc=1&q=100[/img]

:221 :221 :221 Иначе както вече знаеш, някои неща ми идват отвътре, включително и посланията..... щастлива съм, че ти е харесало..... И с този .... :1035 нет направо ме скъса от смях........ хахахаха - много ви е палав доставчика явно :1140 :1140 :1140 Що се отнася до тибетската гъба, още не знам откъде се набавя - дано Мирка се включи да каже откъде я взема, ако не - имам идея кого да питам, но по-късничко. Ако може само тук в Софето да се намери, ще ти пратя по куриер - не е проблем.

Мравчо, няма по-страшно нещо от това да видиш близък човек в гроба..... а ако това са децата ти..... комшийка на моя колега е починала сега на 3- ден от Коледа ....... преди 21 години на същия този 27 декември е починал и брат й....... майката е жива и оплаква и двете си деца на един и същи ден, нищо че са големи...... А жената е починала, защото Бърза помощ не е могла да дойде навреме и се е задушила..... Не искам да почвам тази тема от сутринта, но ми е адски мъчно за Гери.

И аз съм съгласна с теб Мравчо, и с Еми - ДОБРОТАТА........ нямаме друг изход! Забелязали ли сте какъв е живота на лошите, на крадците, на хората извън закона?!?! Мъчат се да ни ги представят като едва ли не новите герои, като хората, които решават всичко с власт и пари, като хората отвъд тъмните стъкла на скъпите коли, а всъщност......... това са хората, които цял живот ще се крият! И напук на многото си пари, овластяване и пози, прожекторът на живота никога няма да ги освети - те ще са вечните аутсайдери! Вечно гонени, вечно преследвани дори и от собствените си страхове, вечно неспокойни, вечни криещи се.....
:923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923

Абе момичета, запалих се да пия повечко чай вече - бяхме в неделя на гости на моята приятелка от училище и след вечеря те решиха да ни почерпят с чай - ама не билков, ами от хубавите - Туинингс. Аз пих зелен с мента. И като се прибрахме каква ми беше изненадата - нямах отоци по пръстите на ръцете - това се случва само по детосково време. Отделно като легнах да спя и....... няма брато - толкова тонизирана се чувствах, че съдрах чаршафите от въртене. И ето, втори ден в офиса пия хубав чай - Ахмад тий е марката - зелен чай с плодове. И вчера ми стана лошо след като го изпих, и днес пак :1052 :1052 :1052 . Да уточня, че го пия на гладно..... егати, има ли някакво правило как да го пия. Забелязах същия ефект от белия чай, който пих по време на детокса..... аха да се израйфам.
С тези отоци и аз много се тормозя!Но имам такива и по глезените!И само по детоксово време се оправям!
През повечето време и аз на гладно пия разни чайове, и особено до обяд ми е адски лошо, та чак :1052 :1052
Не зная защо така се получава!
Може би д-р Михайлов може да ни даде някакво обяснение и разяснение!

:224 :224 :224
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Момичета, за отоците чая от джоджен върши чудеса, но за да започне да действа, както всъщност и всички билки, му трябва време - при мен подейства след около месец. През октомври го спрях за 20 дни и отоците отново се появиха. Три дни чай и край! Сега го пия 3-4 пъти седмично и нямам проблеми.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мърмори написа:Аси,можеш спокойно да ми казваш Мърморка,защото света не познава по-голяма по-голяма мърморана от мен :1062
Хаххахаха, Мисля че с мъжа ми може доста да поспорите :955 :955 :955
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мацки ама не сте казвали че искате гъби бе. Една моя колежка имаше и се чудеше на къде да ги раздава, щото те много бързо се размножават. Да я питам ли дали раздава още? Колко му е, слагам я в пласмасово шише, викам сиди и е при вас :)
За чая и аз си променям всеки изминал ден мнението :) А бях от хората, които и зимата пият само студена вода :) Радвам се че промених отношението си. Напоследък съм голям фен на чая от джинджифил и канела - ХОУМ МЕЙД :222 по същата технология си правя и с ябълка и канела или комбинация от трите :1062 :1062 :1062 Най-добре ми се получава. Зеления чай дали не го правите много силен? Аз веднъж съм повръщала от чай - мента + маточина, но беше много силен, а и аз изпих голямо количество. А за отоците джодана върши чудеса, но пробвайте да намалите и малко солта. Имайте предвид, че всичко което купувате от магазина има и сол! Може и кекс да е, ама в него има сол - гаранция! Статистиката сочи, че в днешно време българина употребява 10 пъти повече сол от колкото има нужда!!!
Чери, Вчера си пробвах рендетата. много съм доволна. А се чудих много за блендера тоано заради рецептите в Земя на заем и един друг сай, щото изгорих един по-малък блендер. Добре че беше в гаранзия и ми го смениха :)
Ася, добре дошла при нас! Мини и по другите теми :222 :221 А за емотиконите не се притеснявай, както виждаш ние всички прекаляваме. Все се каня да кажа, че Мецата може да се състезава с всички останали сайтове по брой, вид, красота и т.н. емотикони. Ако ги разучим повече може да си говорим само с тях. Имаме си ги всякакви.
Миме, и ти ли си със злояди деца? Дай да пускаме една тема (може и без снимки) да обменяме опит в чудо съм севидяла :mad: :mad: :mad: А за колата ако знаеш какво съм ти пожелала... Ама не ме бива с визуализациите ето ти един линк, само не си пускай видеото, че няма да искаш друга кола после. :221 :221 :221
И да ви призова всички. Зарежете снимките споделяйте рецепти, моля да живне малко кулинарния, че да ни е по-лесно да готвим. Важното е да е вкисно! Е за мен е важно и да е лесно и здравословно, но когато обменяме идеи е по-лесно.
Не знам дали съм ви казвала, но и аз съм преподавала :221 :221 :221 Един от първите ми уроци беше на дванадесетокласници и беше много забавно като се сблъскахме на вратата, щото нали съм кинта и двайсет с вдигнати ръце на табуретка (за тези които не ме познават) и така. С удоволствие ще се включа в темата.
Чери, викнете ме и мен на срещата, може и на Марчи да се обадим да се съберем по комшийски :)
А що не всемем да се съберем всички не само по комшийски? Някой навит да организира среща?
Фюти :326 :326 :326 Много се радвам за теб.
Еми, не знаех, че части продавате. Не знам защо си мислих, че с дрехи се занимаваш :oops: Следващия път като ми се развали бричката (опел корса) ще знам на кого да се обадя. Я ми кажи от коя марка най-малко части продавате, да знам като тръгна да я сменям какво да търся, че мъж ми вече алергия има към "белия лебед" :955 :955 :955
bubalina написа:Богоявление е! Честит празник!
Нали няма да забравите да си пожелаете нещо през нощтта? Има поверие, че на този ден желанията се сбъдват!
И спирам, че пак се олях :1094
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

emi-1 написа:Вихърче,страхотна поема.Предполагам,че е твое дело?...
Еми, би ли конкретизирала, моля те? Благодаря ти! :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
emi-1

Мнение от emi-1 »

Боби,ние внасяме части основно за японски и част от корейските автомобили.За европейските и американските автомобили нашите партнъори в UK,предлагат части само за новите автомобили,такива които са в гаранция или току що им изтича гаранцията и ние все още не сме заредили за тях.Така,че в момента прекупувам от колеги-вносители.Тук обаче е основния проблем.Защото това,което ние внасяме съм спокойна когато продавам.Обаче когато прекупувам ми е мнооого сложно.Защото в БГ колегите се бият за цени и се търси да се внесе най-евтиния вариант.Познай обаче върху какво рефлектира това-естествено върху качеството.Но благодарение на това,че от много време сме на пазара,сме се ориентирали кое от къде да вземаме,за да сме коректни към клиентите ни.Защото за нас най-добрата реклама е доволния клиент.
А относно това,коя е най-здравата кола вече не съм сигурна.
Утре ще продължа с темата,че...
Дойдоха ми на гости наш приятел с дъщеричката му,която скоро завърши в Германия.Получих хубава новина,че са я поканили от Бош да й платят магистратура и едновременно с това да работи за тях.Какво повече да кажа,освен,че имаме много кадърни деца,но за съжаление търсят реализация навън...
emi-1

Мнение от emi-1 »

Вихърче,в темата за майчинството,доколкото си спомням,имаше линк към блог и там имаше една поема,посветена на порастването на детето.За тази поема говоря.
Заключено