Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
vesin

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от vesin »

:954 Благодаря за топлото посрещане! :940 Много сте мили момичета! :329 Аз правя разтоварващите дни по фазите на луната, тази седмица май отново е в четвъртък, на всички, които разтоварват днес желая, лек и успешен ПО!!! Надявам се ще има ентусиасти за четвъртък , та да е по - интересно и по - приятно! Успешна и ползотворна седмица ! :329 :329 :329
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте! Днес плодувах. До тук се справям перфектно. На вечеря не мога на плодове, така че ще хапна салатка.
Добре дошла на vesin! :923
Поздравления за постиженията на всички!
Лека вечер.
gelikas

Мнение от gelikas »

Ехоо! Къде сте?
pepidzheneva, ти вчера оризи ли? :1044 За мерките сигурно си права. Не съм се мерила на см., но имам кУстУмче, което зИмЪска не можех да сложа. Сега си го закопчавам. :D
droidd , и аз имам доста поводи покрай този детокс, ноооооооо за да не го пропусна ще го правя неделя и понеделник.
Ql4e ZLAto, що стана бре девойче? Убеди ли го или го разубеди? :1140
Лек ден красавици!
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

:955 gelikas :955 девойче, девойче ... ама на 42 /не че акъла ми е на толкова де/... :955 Развесели ме добре тази сутрин :524
Е, убедих го аз .... не минах без една краставичка... ама тя нали била 99% вода... и чаша червено винце :plezya se ... Ми зима, студ :1062
А сега да се поФаля - след детокса 72,2кг, а днес 71,6кг :1099 Само да успея да ги задържа и до идващия детокс :222
Успех на всички, които ще правят детокса по-раничко :923
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, момичета! Днес съм на плодове и ориз. Ще бъда с вас и в четвъртък. Имам намерение да направя детокса в събота и неделя, защото не мога да рискувам, докато съм на работа. Намерението ми е другата седмица във вторник и четвъртък да направя още два ПОД-а :221
Поздравления за всички побиращи се в дрехите, които харесват :326 :326 :326 Добре дошла на новото попълнеие при нас :923
И хубав ден и слънчево настроение на всички :329 :329 :329
gelikas

Мнение от gelikas »

Ql4e, та девойче си! Аз, дет след някой ден ще чукна 50 съм девойче, хем готино :222 , та ти ли? А това за червеното вино не се брои. Аз си го броя към чая! ;)
Въх какъв резултат. Много ти сА радвам /малко мЪ и Яд де, отИ аз не съм свалила/ :lol:
Майтап, браво за резултата и все така! :923
Cvet, справяш ли се?
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Eх най после и аз да мога да седна и да попиша....Все неми остава време...Благодаря на всички за поздравите...да Ви се върне тъпкано ви пожелавам...дано на всички им станат широки панталоните :plezya se :plezya se :plezya se :plezya se
Да gelikas вчера бях на ПОД-а ,но нещо вечерта поизтървах края...хапнах малко сурови тиквени семки,но пък моя Мил кантар тази сутрин ме зарадва...показа кг колкото след последния детокс :222
Дидка ще се радвам да сме заедно дори и за само един ден...по време на ноемврийския детокс

[quote="Ql4e ZLAto"]:

А сега да се поФаля - след детокса 72,2кг, а днес 71,6кг :1099 Само да успея да ги задържа и до идващия детокс :222

Много се радвам Златце,за този твой резултат ти нещо се беше отчаяла миналия месец...но ето виждаш ли че можеш :326
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ql4e ZLAto написа: а днес 71,6кг
Детокса е близо - дръж се! :lol:

Надявам се заедно с cchery да видите 6-цата след детокса! :954 :222

Утре разтоварвам. :1048
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Какво ми става тия дни...от нерви ям сладко на поразия :128 Днес съм на ПО, че да се посъвзема малко
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Браво бе, голяма активност се вихри тука :326
Поздравявам всички за добрите резултати :326 :326 :326
pepidzheneva написа:но нещо вечерта поизтървах края...хапнах малко сурови тиквени семки
Пепи, и мен тиквените семки, честичко ме спасяват, ама гледам свършили са :221 ,ще трябва пак да се подсигуря .

Успех на всички днес, аз съм утре на линия за ПОД :524
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cvety_rz написа: Днес съм на ПО
Цвети, успя ли ? :222

На мен взе да ми престъргва стомаха и реших да се отчета ,
че да затъкна успешния разтоварващ ден. :1062
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено