На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от Ver »

Да, така е Зори.
То е ясно , че това са приятелски, НЕпрофесионални съвети.
Но, в случай, че тя не получи отговор от Доктора, трябва да има избор.
Знам, че в случая избора не е лесен.
Но, каквото и да решиш Елис, ще си права за себе си :524
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Елисче, Верчето и Зори са те насочили много добре. Някакъв пробиотик само може да добавиш и действай. Не се протеснявай, сигурна съм, че всичко ще е наред!
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Нелкаааааа, :224 :922 :224 :922 !
Както винаги-рядко се включваш,но винаги навреме!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Момичета,благодаря ви за бързата реакция,аз също се сетих за тези препарати,но ме притеснява най-вече времето,защото може би на 17 ще се насрочи операция и се опасявам да не би да не ми стигне времето(най-вероятно ще е крайно малко)за да се излекувам :328 ,ОХХХ,как хубаво звучат успокоителните ви думи.......толкова ме е страх от тези АБ-та,не стига че при секциото задължително те "черпят"с прилична доза от тях,ами и сега :328 ,но повече ме е страх да не навредя на бебто с тази инфекция :1044 ,възможно ли е от цитонамазката да установят тази бактерии и дали има вероятност да са сбъркани,както И защо на самото изследване не пише нищо друго освен изолираната бак и АБ-тата които са резистентни(май така се пишеше)на нея в случая Аугументин и много други,а няма никакви стойности,незнам може би аз нещо бъркам :1044
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Елисче с теб съм!Спокойно ,само запази спокойствие :940 Вчрвам ,че ще се подредят нещата. Стискам палци :329
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Елис, след секциото така или иначе ще те натъпчат с АБ. Хомеопатичните препарати, ако са добре подбрани действат бързо. В конкретния случай мисля, че препаратите са добре подбрани. За бактериите не съм много сигурна, но гъбите попринцип се лекуват по-бавно.
Не знам как стои въпроса със стафилококовата влагалищтна инфекция и какъв е ралният риск за плода. Но, фката че изписват сума бебета от родилните домове със стафилококи, значи, че АБ им не работят добре в този случай.
Не мога да те съветвам повече, не смея.
Успех! :524
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

благодаря ви милички мои,Вер,Нели,Зори,Фюти и всички които ме насърчихте,оказва се че от утре оставам и без Нет,така че отново изгубвам връзка с вас,но се надявам да ми стискате палци,в петък имам час при доктора който ще ми води секциото и ще говорим именно за това,аз ще си взема препаратите,а ако и той ме посъветва същото............... :roll: Много ви благодаря,толкова се радвам че ви има и ви познавам,надявам се другия път да ви кажа хубави новини за една щастлива здрава мама на едно дундаво и здраво бебче :329 :329 :329 :329 :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

ellis_stoyanova написа: ...надявам се другия път да ви кажа хубави новини за една щастлива здрава мама на едно дундаво и здраво бебче :329 :329 :329 :329 :329
Oт сърце ти го пожелавам и вярвам, че ще стане точно така! :971
emi-1

Мнение от emi-1 »

Ver написа:
ellis_stoyanova написа: ...надявам се другия път да ви кажа хубави новини за една щастлива здрава мама на едно дундаво и здраво бебче :329 :329 :329 :329 :329
Oт сърце ти го пожелавам и вярвам, че ще стане точно така! :971
...и от мен са същите пожелания :923
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Ели,и аз стискам палци всичко да е наред - но то ще бъде,ти си знаеш,само трябва да си спокойна.Вер наистина добре ти е казала за кърменето-бъди упорита и няма да има проблем.Аз също кърмих малката година и 2-3 месеца,независимо,че беше секцио.Кураж,ние сме с теб! :923
Къде сте бе момичета?Чакайте да си взема кафенцето с традиционната напоследък бадемова сметана............ :1204 :528
Такааа........страхотно.Много обичам да си пия кафето в готина компания,а вие сте такава ми се струва :954 Сутринта като водих малката на градина,тя видя дините,които снощи докараха близо до нас.Поиска да и купя.Като се прибрах ,вземах първата за сезона любимка от Любимец :1062 Та,след като преметох старателно двора и тротоара пред в къщи,се наградих с едно порядъчно голямо парче.Беше много сладка,макар и по-скоро розова,отколкото червена.Но,важното е ,че е българска,а не от другия край на света.

Нели,да ти е честит именния ден!Само късмет,съпроводен със здраве ти пожелавам!Тя Вер беше казала,че днес,незнайно защо е ден на шоколада и щеше да ме поздравява,ама нищо,аз снощи си хапнах последното парче от шоколада с оризовото мляко,така че в скоро време ще трябва да попълвам запасите от "Зоя" :1062 Спокойна съм и ми е кеф да знам че имам шоколад и да не ми се яде.....само така от време на време да си открадвам по едно-две парченца :1062 Вече почти два месеца стават,откакто смея да твърдя,си промених начина на хранене.Месо не съм яла,само веднъж риба.Яйца -не,гхи-да,сирене-3-4 пъти и кис.мляко-не помня-май че два пъти по малко.Много е вярно това,че не трябва да насилваме организма си изведнъж да престъпи към промяна в храненето.Всичко трябва бавно и плавно да се случва,за де не го подлагаме на стрес.Не че не ги знаето тези неща,скъпи приятелки,просто си говоря с вас,пиейки кафенцето...
Какво друго да ви кажа - знаете ли,както Хриско беше писала в подписа си - живота наистина е много хубав и трябва да му се радваме и да се усмихваме!Трябва да търсим такива преживявания,които да покачват нивота на щастието при нас,благодарение на ендорфините - нали Вер :954 То не че и шоколад като ядем,няма да се отделят тези хормонки,но по-добре да изберем по-по-здравословни варианти :954
Да ви кажа,без да искам,какви страхотни сурови бонбони сътворих - или по-точно-почти сурови,защото овесените ядки преминават през някаква обработка и не са 100%сурови.Та,бях решиле миналият ден да изпека от любимите си овесени сладки.Но този път към овес.ядки прибавих пшен.трици,кокосова захар/която е с много нисък ГИ/,счукани зърна какао,повечко смлени сурови орехи,ванилия,малко канела и разтопено гхи.Прибавих и маалко вода,колкото да мога да направя топчета,които впоследствие сплесквам на питки и пека в/у хартия за печене няколко минути на не много силна фурна.Така,обаче,докато оформях топчетата,опитах суровия вариант на сместа.Стори ми се страшно вкусно.Само вземах една празна кутия от бонбони "Тримонциум"и запълних мястото на изядените преди доста време бонбони.Напред хапнах 4-5 бонбона и повярвайте,любимите ми "тримонциум"отидоха на второ място в класацията :1062 Ей момичета,мога до утре да ви пиша,но трябва да отскоча и до др.темичка,че ще закъснея за работа!

Пожелавам ви най-хубавия слънчев,весел ден да е днес! :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте момичета,
гледам,че много липсваме и реших да се включа.Но в това отпускарско време това е съвсем естествено...
И аз си мечтая за море,надявам се скоро това да е реалност...Пък няма да се разсърдя и на планина да отида :221
Моя мъж ми е харесал едно басейнче с височина 32 см с оглед безопасност.Аз харесах 45-сантиметрово,но той се притеснява да не се удавя и като компенсация обеща и един пясъчник с диаметър над метър.Та на първо време смята да ми обзаведе терасата :221 ,че аз много настойчиво му пея-хайде на морето...Надява се това да ми затвори устата поне за малко,но аз мноооого се съмнявам в това :221
Жоро завърши годината и след като си даде малко почивка,се включва в разни дейности,които баща му организира.Води се "на работа" при нас.Това лято иска да ходи самостоятелно на море с приятели.Остават му няколко месеца до пълнолетие,но той бърза...
Зори,продаваме този апартаментhttp://www.homes.bg/as48563.Надявам се това да се случи в най-скоро време.Намира се в топ центъра на града.Като професионалист можеш да дадеш мнение.
Ехо,Линди,видях,че си писала преди мен.Пущам и с голямо удоволствие ще чета :923
Заключено