Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от cvety_rz »

Добрютру на всички :954
Честит празник на Лир, на Валето и навсички, които днес празнуват :1002 :1002 :1002 :1002 :1002
Любовта е като цигулка. Музиката може да спре сега или после, но струните остават завинаги.
[img]http://sunshineskitchen.com/wp-content/ ... heart1.jpg[/img]
Нека тази музика звучи в сърцата ни и душите ни и да направим светът с една идея по добър
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
emi-1

Мнение от emi-1 »

cvety_rz написа:Добрютру на всички :954
Честит празник на Лир, на Валето и навсички, които днес празнуват :1002 :1002 :1002 :1002 :1002
Честит СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!!Обичайте и бъдете обичани...
Ели,успех!!!Нека всичко се подреди по най-добрият начин и скоро да се похвалиш с добра новина.
Петя,радвам се,че баща ти е имал късмет,пък и вие покрай него :923
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Честит празник на всички момичета,които празнувате деня на влюбените!Е,честит празник и на тези,които предпочитат нашият си български празник"Трифон зарезан"!
Вале - честит ти имен ден,нека щастливите мигове за теб ,продължат от тук нататък!Бъди здрава и щастлива и всички малки и големи покрай теб! :329 :923
Честит рожден ден и на ЛиР - ЛиР,да си жива и здрава,много късмет и любов и да ни навестяваш по-често,защото си много красива и интересна! :923 Е,не мога да се въздържа да не поздравя всички с розата,която ми подари тази сутрин половинката
Прикачени файлове
image201202140008.jpg
(40.1 KiB) Свалено 435 пъти
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Я,пак съм аз :954
Поздравявам всички с една любима моя песен

" onclick="window.open(this.href);return false;
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честит празник на любовта и виното!

Аз ще обърна внимание на първото.

Не мога да формулирам какво е любов. Не смея. Мога само да опитвам с описания.
Когато анализираш по-малко, когато си по течението без да те е страх, че ще те изплюе на някой завой.
Когато ти е уютно, достатъчно, когато не те интересува какво става навън.
Когато в петък вечер си вкъщи и не ти е важно кой къде се напива.
Когато искаш да правиш добрини, когато имаш повод да се връщаш и когато си спокоен. Не онова спокойствие от скука, а спокойствието, което ти позволява да се развихриш.
Когато се харесваш и те харесват.
Когато обичаш да се караш, за да може после да се сдобриш.
Когато си позволяваш да бъдеш леко досаден, но да си си ти.
Когато знаеш, че ще ти простят.
Когато имаш сила и даваш сила.
Когато имаш твоето лично пространство и то не пречи на другия да бъде близо.
Когато радваш без да искаш.
Когато не тръбиш навсякъде, че си уникален, неповторим и много куул. Защото знаеш, че е така. И има кой да ти го напомня.
Когато създаваш нещо - любов, мисъл, действие, предмет, движение, дете, поглед, случка, предмет, емоция, събитие. Нещо!
Когато нямаш търпение и си любопитен.
Когато знаеш, че можеш всичко. И всичко е правилно.

Така я разбирам аз любовта.

Целият текст ТУК
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честит празник на Вал и Лир!
Много щастие и вино от любов ви желая!

Нощното небе целува прага
и се моли да го приютя.
То не знае, че при мене ляга
мъж, със който мога да летя.
Че очите му са върховете,
към които стрелкам се без страх.
Чуй, небе, иди при боговете,
упои ги с моя женски смях!
Щом изпият виното от чувства,
ще им пратя своя благослов.
Любовта е осмото изкуство.
Нито ден без вино от любов
!

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... eErP-aQlxA[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Прасчо:
- Как се пише любов?
Пух:
- Тя не се пише, тя се чувства.♥
"Мечо Пух", Алън Милн
valrus

Мнение от valrus »

Благодаря ви,милички мои за пожеланията! :328 :923 :923 :923 :)
Знаех си,че не сте ме забравили,въпреки ,че празнувам на 10.02.,но пожеланията ви ме стоплиха много.Благодаря ви!
Ние растем ,ставаме по–хубави и сладички,но.......с гадни,мръсни колики.Ей,мамка му ,кога ще свърши тази одисея :1062
Прегръщам ви и ви казвам,че сте невероятни. :923
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

:1081 :421
Помните ли ме?Аз съм Бубето :plezya se След 15 дневно отсъствие отново съм на линия!!! :1099
:1199
Добрия стар комп се оправи :725 Много си игра момчето,за да спасивсичко в компа,но го оправи!
Не знам откъде да започна-то трябваше бележки да си водя с това отсъствие моето!
Аз и беба сме добре-така се чувствам,инак на микробиологията ми откриха гъби и сега съм с глобули Гино певарил вече почти 10 дни.Дано се изчистят гадовете,че не мисли :126 Вдигнала съм хемогловбина до цели 100,ноооооо белтъка в урината занижен :1044 И сега се налага да пия сухо мляко :1044 -Вчера си варя истинско наше мляко за да подквася,а пия сухо!!!Та така. Вече съм в 9-ти месец от няколко ииии чакаме :954 Нямам усещане,че ще е скоро,но...знае ли се! И дано не реши бебочка да излиза,че с тия снегове,студове,наводнения....не съм излизала и имам да добавям разни неща от списъка за болницата.Ето това ще свърша днес-слънчо се усмихва навън и докато Малък Сечко не е решил отново да вее и трупа аз ще отметна някои задачки!
Елито - :524 :524 :524 Много,много се радвам-стискам палчета и чакам мнооого скоро да зарадваш с най-хубавата новина! Като Чева- :923 :923 :923
Честито Чева!!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!!!
Елисче-дано скоро си с нет,че е много кофти! Може да не го ползваш постоянно,но знаеш,че ти е на една ръка разстояние и когато има кръц все едно са ми отрязали ръцете.
Петенце- Силно те прегръщам! Имал е късмет баща ти! Бъди силна! Изпращам ти цялата си положителна енергия! :329 :923 :923
Линди - много хубаво си решила! Аз постя горе долу от 10 години(изключая послдните коледни пости) Чувствам се идеално по време на пост-и физически,и духовно.Някак си ставам по-добра сякаш и...имам криле :1057 И сила!!! Успех мила!
Е толкова от мен за сега! Бягам по задачки,после ще разказвам :954
Хубав ден мецанки! :329 :329 :329
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Вал, Лир - Честит имен ден!!!Бедете здрави,обичани и късметлийки! :329 :329 :329

[img]http://saksia.com/images/FQ129.jpg[/img]
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добър ден! Изтупурквам се тук най-сетне!

Бубка, радвам се да те "видя". Честно казано бая си мислих, че следващият ти постинг ще е с благата новина :razz: :razz: , ама..... ще го почакаме още малко. И да, представи си бебка ако се роди тия дни, каква хала ще ти е - като февруарското време навън :lol: :lol: ! Важното е да е жива и здрава!

:1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040

Мили празнуващи на вчерашния ден - Валче и ЛиР, желая ви щастие, вдъхновение и споделеност!

:1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040 :1078 :1040

Каква да ви кажа за мен?!? Ако знаете само каква пъпка ми е излязла между веждите..... дано не ви се налага да водим близък разговор, че може да ви бръкна в окото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Брей, нещо се охормоних тези дни, но като цяло това да е. Бях писала някъде, че миналият вторник закъсах с колата пред блока и ми се наложи да рина с голямата лопата. В резултат - възбудих си отново плексита..... И хем знам, че е това, и пак нямаше сила, която да ме спре да ида по-рано на мамолог, т.к. болката беше в дясната гърда, ама точно в гърдата. Е..... проблеми както се изрази мамо-то с "млечната жлеза" нямам, а другите "не ме интересуват" :221 :221 . Мил човечец. :221 :221 Междудругото той си ме "успокои" толкова приятелски, че единственият ми шанс да не се разболея от рак, е да го посещавам лично него веднъж годишно, че още ми бръмчи онази фраза от монолога му: "Жените, идващи на мамографски преглед в тая колака (ДКЦ-то) си мислят, че могат да се спасят, ако се разболеят. Никакъв шанс - техниката е толкова стара, че не хваща туморите в ранния стадий, когато са напълно лечими!" :shock: :shock: Обаче спирам с негативизма!

Защото ми е бодро и то много днес! Знаете ли вчера какво ми внесе страхотен цвят в започващия ден - аз и Момчил бяхме си купили взаимно подаръци за деня. Без да знаем, без да се наговаряме, от 2 различни места сме купили.............. по 1 бутилка вино, испанско, от една и съща област на Испания, на една и съща винарна :1062 :1062 :1062 иииии слава богу..... от различен сорт грозде :D :D . Обаче ми стана едно..... как да кажа - знаем настина какво ще зарадва другия и ще бъде оценено. И отделно от това сме проявили един и същи вкус. Вярвайте ми, испанско вино с него не бяхме пили, но явно подсъзнателно сме го искали много силно. Еееее, пийнахме го снощи :620 и тази сутрин се питахме не дали, а колко ни болят главите :1069 :1069 . Междудругото, понеже бях снощи на немски, Момчил сготви страхотно ястие - свинско месо, задушено и печено на фурна с 3 вида сирена и горчица. Щом и децата го ядоха, значи можете да си представите колко вкусно е било. А че беше отлично мезе за испанското вино....... това май е ясно.

Линди, гледам ти розичката и опаковката към нея...... няма нищо случайно лилаво в тях! :1062 :1062

Знаете ли тази сутрин колко красиви снежинки валяха тук в София....... уникални, малки, нежни, красиви, крехки, белокрили....... За съжаление нямах фото, но ги снимах с телефона си върху капака на една червена кола. И въпреки недоброто качество на снимките, надявам се да внесат хармония в деня ви.........:
snezinka 1.JPG
(78.03 KiB) Свалено 521 пъти
snezinka 2.JPG
(102.5 KiB) Свалено 521 пъти
snezinka 3.JPG
(76.83 KiB) Свалено 521 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено