Кои неща ви зареждат положително, мецанки?

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Кои неща ви зареждат положително, мецанки?

Мнение от Kleo »

Нели написа: 21 Окт 2021, 18:09 Деси, каквото и да стане, очевидно при теб има развитие и промени, които ми изглеждат за добро.
Благодаря ти, Нели! :954 :954 :954

Да, за добро е, определено, защото ... дори да не станат нещата с наше си биологично бебе ... ние с Есмо сме убедени, че заедно ще отгледаме дете, по един или друг начин ... той си ми е предложил да осиновим, до 2-3 години ако не ни се получат нещата по естествен път ... аз съм се съгласила, разбира се ... отдавна ми се върти тази идея в главата, да взема дете от дом ... Хри ме смяташе за пълно хахо и кукувица да искам подобни "изчанчени" неща ... колко пъти съм плакала заради това ... а сега мен ме помолиха да го направим, ако си нямаме свое ... как се обръща палачинката понякога! Щастлива и уверена съм. Ще стана и ще бъда отново МАЙКА :1216 :222 :329 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: 22 Окт 2021, 08:20 Ще стана и ще бъда отново МАЙКА
:329 :329 :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа: 22 Окт 2021, 13:46
Kleo написа: 22 Окт 2021, 08:20 Ще стана и ще бъда отново МАЙКА
:329 :329 :329
Благодаря :922 :922 :922 ти, ЧеритаС :329

Зареждам се положително и когато напиша нов астро-текст във вид на кратка астро-прогноза:

На 23 октомври, събота, в 7.42 ч. сутринта Слънцето се премества от Везни в Неподвижния Воден СКОРПИОН и с това сменя атмосферата и водещата тема за цял месец напред :954 :954 :954

Имаме Огнена Венера в Стрелец и с това се изчерпва присъствието на елемента Огън в момента. Във Водни знаци транзитират Слънцето в Скорпион и ретроградният Нептун на своя трон в Риби. Земни са ретроградният Уран и Луната в Телец, и Плутон в Козирог. Като Луната вече е в намаляваща фаза точно след Пълнолуние, а и ще ингресира в Близнаци на същия ден в 11 часа преди обяд.

Доминиращата стихия сега е Въздухът - Меркурий и Марс са във Везни, а Сатурн и Юпитер - във Водолей. Всички Въздушни знаци се чувстват добре, в силата си, с късмета си. А това са Близнаците, Везните и Водолеите, но и всички хора с Луна и/или Асцендент в някой от тези три зодиакални знака. Сега е вашето време, Въздушни личности! Дерзайте. Действайте. Вие сте на ред, вие сте на ход. Можете. Но не му мислете много-много, както сте свикнали. Този път пресътворете идеите си в ДЕЛА!!!

П.П. Нели, ти си Въздушна, душа! Действай! Дерзай! С теб съм!!! :940 :940 :940
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Деси, да си призная не зная в какво точно да действам. :1062 Но разбрах какво казваш и ти благодаря!
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Положително ме зареждат хората и общуването с тях. Не всички и не винаги, разбира се, но когато общуването е пълноценно, то не е сравнимо с нищо друго.
Общуването със студентите ми беше прекратено преди два дни поради фашистките ограничения, усетих го много болезнено. Но снощи имах силно и красиво преживяване, свързано с общуване и с хора, които чувствам близки и то успя да ме вдигне отново. Буквално ме зареди.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

В неделя, точно на Хелоуин близка приятелка има рожден ден. По този повод събота и неделя ще сме на къща за гости в с. Мостово, където ще отбележим личния ѝ празник. Онова, което ме зарежда положително, е подаръкът, който съм ѝ измислила.... Нямам търпение да видя реакцията :954 . И изобщо като цяло се радвам, когато правя изненади и подаръци. Като изненадите са положителни, де...... :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Може и да прозвучи странно, но се радвам на това как котанките пред входа, за които се грижа, се научиха да разпознават звука, който издава нашият форд, когато го заключваме, и идват да ме посрещнат при колата. Буквално :221 . Да - вярно е, че обикновено са гладни и очакват от мен да им сипя храна, но все пак.... ми е готино да видя тичащи с желание към мен котки.... Рядко човек да се втурне към мен по този начин. Най-много да ме подгони, за да ме млати :1062 :1062 :1062 :1062

А тигрушите вече ми разпознават и стъпките... Много е необичайно - не могат да ме разпознаят по лице или телосложение, но силата на стъпките ми, им действа като катализатор - втурват се към мен. За гласа да не говорим :954 .

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Описваш НЕВИЗУАЛНИ стимули, усещаш ли, Черко?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: 03 Ное 2021, 09:47 Описваш НЕВИЗУАЛНИ стимули, усещаш ли, Черко?
Хм, ами да :) - при незрящите вероятно е така. Или?

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, именно :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ех,дори като те прочетох настръхнах...аз имам такова кутре пред офиса,толкова силно ме зарежда.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Публикувай отговор