Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от ellyto »

Цвети, и аз ти изпращам много положителна енергия :922 :922 след като са открили какъв е проблема, всичко ще се оправи със слуха на Симчо, нали? Тук сме, ако имаш нужда от подкрепа и изобщо от каквото и да било, с което можем да съдействаме :922 :922

Линди добре казано, че това е осмислен процес, който се случва интуитивно и в подходящото време за всеки :524 :524 :524 абсолютно вярно!!! Няма точна програма по-която става и определено изисква много усилия и ежедневна работа за да се успеем да променим много неща вътрешно в нас си, така че и света около нас да се промени и да живеем така както искаме и си представяме!
Какви изследвания очакваш да излезнат, можеш ли да споделиш? И тази диета, която са ти я препоръчали, за какво точно е? (съжалявам, ако малко неудобно питам за подробности, но бих искала повече да науча, ако не те притеснява.Интересна ми е взаимовръзката проблем=>промяна в храната=>как се отразява общо на оргназима и какви са промените в резултатите).
Последно промяна от ellyto на 12 Фев 2015, 17:18, променено общо 1 път.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ИСТОРИЯ В КАРТИНКИ

" - Аз съм Арти. Малко бебе-персиец на 6 месеца. Живея в София... при едни странни същества, които да ви кажа са и леко скучновати."
Arti.jpg
(156.59 KiB) Свалено 411 пъти
"Аз съм Пухи. Европейска късокосместа. Живея на същото място, където и кухчото по-горе... и смея да твърдя, че откакто той се е появил, животът ми вече не е розов. Затова и избрах лилавия цвят да ви пиша. :1062 "
20141126_101800.jpg
(1.41 MiB) Свалено 411 пъти
Аз пък съм гордата собственичка на двата охлюва по-горе. И преди тяхното масирано нахлуване в живота ми, живеех къде-къде по-спокойно. За пример мога да дам мястото пред вратата на банята и тоалетната ни. Би следвало да изглежда така - бяло килимче от микрофибър и лайсна, която да скрива края на ламината:
20150211_111628.jpg
(1.37 MiB) Свалено 411 пъти
Но най-често го намирам ето така:
20150211_111354.jpg
(1.18 MiB) Свалено 411 пъти
Килимчето по-често го няма, отколкото да присъства. Причината е "европейката" :D от втората снимка. Опикава го средно веднъж на 3 дена. И няма спрей за отблъскване на домашни любимци, който да й действа и да я спира.... За килимчето обясних, но кой е отговорен картинката пред банята ми изглежда като по време на ремонт?!?! Ами.... не е необходимо много да се замисляте - Космьо от снимка №1 е генералната причина. Без да имам каквото и да било обяснение, любимо занимание последните 10 дена му е да разкъртва лайсната и ъглите, които я придържат.. изтръгна силикона, с който е хваната иииии ме кара минимум по 5 пъти на ден да я поставям наново. Е, вчера сутринта вече ме вбеси :126 :126 :126 ...

Кой аз ли?!

Изображение

"Боже, аз съм само едно невинно коте! Погледнете ме само как мирно стоя.... с тази муцунка на светец, вярвате ли, че съм способен да върша това, в което ме обвиняват?!?!

Кой повярвал, кой - не! Но вчера аз реших.... ще купя дюбели, ще пробия стената и ще монтирам лайсната с винтове... Аман просто! Речено-сторено... ето как изглеждаше обекта снощи:

Изображение

"- Я да инспектирам всичко необходимо ли е налице?! Даааа, дюбели шестица - 4 бр., винтове за тях - 4 бр. и работеща бормашина. Изглежда ми, че тази луда жена май ще се справи със задачата :423 ."

Изображение

Мога или не мога?!? По-скоро.... мога....

Изображение

"- Тя може и да може, ама аз по-добре да наблюдавам отблизо. Току-виж намеря начин после пак да откъсна лайсната. И да - ще си легна точно върху свредлата - да се чуди къде са!!!"

Изображение

"- Пфууууууу, монтира ги.... сега с тези винтчета ще трябва да си търся друга лайсна."

Изображение

"- Оооооо, говорете си! Хич не ми пречите. Аз ще си пийна една вода от вашата кана. ЕЙ така за настроение, а и да имам повече материал за килимчето."

Изображение

"- И да ти кажа, луда жено, видях те, че добави оцет в спрея за отблъскване на домашни любимци! Но ще си затворя очите и ще подмина действията ти с пренебрежение...... Както се казва в една песен U Can't stop me!" :1062 :1062

Изображение
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

ох, направо ще падна от смях :221 :221 :221 :221 опасна си и ти не по-малко от твоите котки! Голям материал си събрала, страшно описание, изобщо ти си неповторима :955 :955 :955 в най-добрия смисъл на думата!!!!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Мила Цвети,сега на нас ни е лесно,от вкъщи да ти пишем,че всичко ще бъде наред,или поне аз бих си помислила това :oops: ,но както и Чери е казала,всички сме тук и ще ти помагаме,най-малкото морално.И…....честно казано аз си отдъхнах,защото си мислех,че става дума за трайно увреждане на слуха при Симчо и ви мисля от как си споделила. :923
Черииии,какво да ти кажа,децата залепват за екрана,когато дават любимото им фюлмче,аз го правя,когато те чета,много си те :329 :329 :329
Искам да ви споделя и нещо много смахната,и се надявам да не ме освидетелствате :plezya se
Последните дни съм крайно разсеяна,с всекидневно главоболие и някаква тревожност,най-лошото е,че имах и нещо като дежа вю от преди земетресението в Перник,немога да го обясня.Казах на Боби,че имам чувство,че скоро ще има пак,а той се усмихна и каза,споко,нали не си го сънувала.....много успокояващо :126 Искрено се надявам да се дължи на някаква преумора,хормони и каквото е там,гледам да не мисля много за това :roll: .
Май и аз имам нужда от пречистващ режим,не само на тялото,а и на ума :221
Някой да има планове за предстоящия празник,било то на виното,или на любовта.Чери нещо спомена,че я очаква щур уикенд :mrgreen: ,а останалите,какво сте намислили?Аз съм женена вече 6 години,а с ме заедно от 8,но си умирам да спретвам изненади за празника,а как ми се ще всеки ден да е "влюбен ден".Не че не зависи от самите нас,но аз съм практик и друго си е нагласата :955 :955 :955
Цветка,завършвам пак с теб :922 ,а за всички останали-спокойна и прекрасна вечер
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

Цвети Прегръдки :922 и Късмет!
Пожелавам ви скоро да си тръгнете от Лечебницата ;) - бодри и здрави!
(Как само мразя думата "болница", ама това е тема за друг разговор :))
О, Шоколадке :)
Какво се разписа ти, а?
Браво, браво.
Тук голямо писане, много постещи, режимни. Браво бе :)
Ентусиазма ви може, евентуално .... :1062 , ха дано да бъде заразителен.
Линди, айде да се размърдаме и ние, а?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Цвети, :922 :922 :922 . И аз като Елис си казах, че това е по-малкото зло. Ще мине, щом вече се знае какво е, просто е въпрос на време и лечение. Е, няма да ти е лесно, но ..... Както казва моята майка "Майка да не си!" :)

Черииии, ще ме умориш с твоите питомци :221 . И ти се възхищавам просто - аз не съм фен на домашните любимци и определено не бих изтърпяла подобни набези.
А книгата вече я свърших и ...... вече не искам да ходя в курортите на Гърция.
Да, да и да, всичко, описано от автора е това, което търся във всяко място, което посещавам - да почувствам духа на селището чрез храната, приготвена от местните хора, да чуя историята й, да се сприятеля с производителите. И мечтата ми е българите да могат с такава гордост да предлагат това, което са произвели, а не като сега - леко конфузно, със съзнанието, че вършат нещо нередно. Оххх, тази тема ми е много болна :) ...
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви много от сърце :922 :922 :922 В такива моменти човек има нужда да знае, че някой мисли за него :922 Притеснена съм, но и разбирам, че е по добре да е това отколкото да е например трайно увреждане на слуха.Не смея да си мисля какво би станало ако не бяхме забелязали, че не чува.Няма температура, хрема, кашлица, не го боли ушенцето.Никакви симптоми за подобен проблем.Другото хубаво е, че вечер ни пускат да си смип в къщи :1216 Друго си е да си си у дома.
Чери, :955 :955 :955 направо ти се чудя какво разнообразие си търсиш за през деня.Че то у вас никога не е скучно :955 :955 :955 Ама и ти "ходят" инструментите :mrgreen:
Елис, ние трябваше утре вечер да празнуваме на заведение, а в събота на поход.Така щяхме да отпразнуваме влюбин ден, но уви......Но плановете са за това да се нарушават понякога :126
Сиренце написа:
Да, да и да, всичко, описано от автора е това, което търся във всяко място, което посещавам - да почувствам духа на селището чрез храната, приготвена от местните хора, да чуя историята й, да се сприятеля с производителите. И мечтата ми е българите да могат с такава гордост да предлагат това, което са произвели, а не като сега - леко конфузно, със съзнанието, че вършат нещо нередно. Оххх, тази тема ми е много болна :) ...
Ох, Цони, дай Боже!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, момичета!

Цвети, изпращам ти цялата си сила и най-хубави мисли, за да са ти подкрепа в този труден момет! Знам, че не е лесно, но мисли позитивно и вярвай, че всичко ще бъде наред! Аз силно вярвам в това! :922 :922
cchery написа: Бъни, не знам дали ще те успокоя, но вчера с Бели сме тичали и двете до училище - от входната врата на блока ни до вратата на училището. Това, разбира се, не е някоя шампионска дистанция..... т.к. училището е току под терасата ни, но толкова много бяхме закъснели, че за сефте тичахме ...... и се оказа, че сме там преди първия звънец :1062 :1062 :1062 . Пиши ми на бележка какви са ти координатите във фейса да си стиснем и там ръцете! Как ви е времето в Испания?!?! Аз вече си мечтая за слънце и зелена трева?! :)
Чери, ние пък днес като се събудихме се оказа, че навън има около 15 см сняг. Последва обаждане от шофьорката на училищното бусче - нямало да пътува! С мъжа ми не се чудихме дълго, той си направи кафе, а аз леко се обърнах и хоп - отново в леглото! Гушнах си топлите завивки и така до 9,30 ч.... :D Кой като мен днес ! Определено имах нужда! Та така, днес ми беше едно такова малко съботно, защото Гого си беше вкъщи. Той милия доста се разочарова като разбра, че за пореден път ще пропусне училище, защото след това му се събират много домашни на куп. Но няма начин. Тази зима има доста сняг, за разлика от миналата. А пък двете диванета-маймунета днес направо ме подлудиха! Разказаха ми играта, в един момент започна да ме избива малко на лудост... :plezya se :plezya se :plezya se Но това си беше за днес, утре е нов ден!
Сега започвам да пиша личните съобщения, извинявам се за закъснението, но до сега така и не успях да се добера до лаптопа...
Чери, няма спор, голям купон е с вашите котки! Аз не знам дали бих издържала на такива психически атаки от тяхна страна... :lol: А Арти много е пораснал, все едно не е същото коте, което ни показа преди няколко месеца!

За сега толкова от мен! Лека и спокойна ви желая!
Никога не е късно за ново начало!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Цвети стискам палци бързо и лесно да мине лечението :923 Страхотно е че ви пускат вечер, така ще си по-спокойна, знам колко са изнервящи болниците. :922 :922 :922

Черитко направо ме разби с твоите котараци, смях се от сърце, ще заспя с усмивка :lol:
Аз пощурявам с нашия пес, до третата ваксина не можем да го изкарваме и пика като щур сигурно по 50 пъти на ден. Та си ме представете с бебе и куче бебе каква картинка сме. Добре че ми дадоха една голяма клетка, та като излизаме го прибирам в нея, че вече имаме 3 надъвкани кабела. Но най ме вбесява, че си опикава леглото, а му взех много яко, та след като го изпрах 5 пъти му се ядосах и му хвърлих една хавлия на която да спи.

Бебка тази вечер плака не цели 5 минути и заспа. :423
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[youtube]v2nJU0YArx8[/youtube]

[youtube]0_0uqB7-Jts[/youtube]

[youtube]tFEnmVDYD9k[/youtube]

Нямам време за друго, освен за ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ ВИ :) :954 :) :954 :) :954 :)
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро и от меееееееееееен!!!! Радвам се, че историята в картинки ви е харесала! Нямам възможност да пиша с подробности сега! По-късничко ще се включа!!!! Мони, благодаря за събуждането с Лили Иванова! :329 Цвети, всичко ще се оправи! Пак ти казвам - не си сама!

От мен за настроение това:

[youtube]0HDdjwpPM3Y[/youtube]

[youtube]7PCkvCPvDXk[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено