Мила Цвети,сега на нас ни е лесно,от вкъщи да ти пишем,че всичко ще бъде наред,или поне аз бих си помислила това

,но както и Чери е казала,всички сме тук и ще ти помагаме,най-малкото морално.И…....честно казано аз си отдъхнах,защото си мислех,че става дума за трайно увреждане на слуха при Симчо и ви мисля от как си споделила.
Черииии,какво да ти кажа,децата залепват за екрана,когато дават любимото им фюлмче,аз го правя,когато те чета,много си те
Искам да ви споделя и нещо много смахната,и се надявам да не ме освидетелствате
Последните дни съм крайно разсеяна,с всекидневно главоболие и някаква тревожност,най-лошото е,че имах и нещо като дежа вю от преди земетресението в Перник,немога да го обясня.Казах на Боби,че имам чувство,че скоро ще има пак,а той се усмихна и каза,споко,нали не си го сънувала.....много успокояващо

Искрено се надявам да се дължи на някаква преумора,хормони и каквото е там,гледам да не мисля много за това

.
Май и аз имам нужда от пречистващ режим,не само на тялото,а и на ума
Някой да има планове за предстоящия празник,било то на виното,или на любовта.Чери нещо спомена,че я очаква щур уикенд

,а останалите,какво сте намислили?Аз съм женена вече 6 години,а с ме заедно от 8,но си умирам да спретвам изненади за празника,а как ми се ще всеки ден да е "влюбен ден".Не че не зависи от самите нас,но аз съм практик и друго си е нагласата
Цветка,завършвам пак с теб

,а за всички останали-спокойна и прекрасна вечер