ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Свобода на словото
Заключено
Mrav4o

Re: ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Мнение от Mrav4o »

Момичета, страхотна игра се заформи. Чери, благодаря ти за тази идея.
emi-1

Мнение от emi-1 »

Краси/Вики/,
Ели/Елис/,
Мари ко,
Тинчето/Дари 09/,
Поли
Еми
Петя/Дребно дупе/
Боби/Бобичан/
Линди
Еми 1
Чери,това са имената от моя списък.Да ти пиша ли целите им имена?Има ли някоя от вас,която желае да остане само с ник,без пълно име?
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Момичета, днес за първи път съм с повечето по едно време във форума, а днес сме подобрили рекорда за най-много посетители наведнъж във форума ни :326
Peteto

Мнение от Peteto »

Mrav4o написа:Момичета, днес за първи път съм с повечето по едно време във форума, а днес сме подобрили рекорда за най-много посетители наведнъж във форума ни :326
Ха така - това е послучай празника - един малък рекорд :326
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

mari_ko написа::824
:1007 Хриси, да ти жив и здрав рожденика. Желая му здраве, късмет и щастливо детство.
Букет за мама :225
Весел празник :620
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ХРИСИ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТИЕ ЗДРАВЕ КЪСМЕТ И ОБИЧ ДА ИМА ВЪВ ДОМЪТ ВИ НЕКА БОЖИДАР ДА БЪДЕ МНОГО ОБИЧАН И ОБИЧАЩ! :923 :923 :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да ви се похваля - тази сутрин подадох документите на моя Алекс за ПЪРВОКЛАСНИК :cool:
В 102 ОУ "Панайот Волов", при г-жа Атанасова, целодневна форма на обучение (със занималня, ядене в стол на обяд, учене на английски език, футбол и възможни други извънучилищни занимания). Имах страхотен късмет: запознах се с директорката, с училищния психолог и със самата му бъдеща госпожа!!! Просто не зная как стана, те сами дойдоха да се запознаят с мен в канцеларията, аз не съм ги издирвала, ама изобщо!!! Благодаря за вниманието. :923 :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

vihrogonche написа:Да ви се похваля - тази сутрин подадох документите на моя Алекс за ПЪРВОКЛАСНИК :cool:
В 102 ОУ "Панайот Волов", при г-жа Атанасова, целодневна форма на обучение (със занималня, ядене в стол на обяд, учене на английски език, футбол и възможни други извънучилищни занимания). Имах страхотен късмет: запознах се с директорката, с училищния психолог и със самата му бъдеща госпожа!!! Просто не зная как стана, те сами дойдоха да се запознаят с мен в канцеларията, аз не съм ги издирвала, ама изобщо!!! Благодаря за вниманието. :923 :940
Браво Вихрушке. От написаното рабзирам, че има учители и директори, които мислят за децата :326
Дано да му е леко и приятно да се учи :524
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Поднасям ви чаша, не знам вътре какво има, но се вгледайте над чашата. Това изпитах днес (и не само) към вас, особено сега като прочетох мечтата на Вер. Не знам дали ще мога да се запозная със всички ви едновременно или с повечето, но се надявам някой ден да се запозная по малко със всички.
По голям успех ще е ако идвате в Русе, на дали скоро ще излезем от тук. Но здраве да е :954
[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... YOVXkYe0Sv[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

дОБРО УТРО, Днес ще бъде много хубав ден за мен с нетърпение очаквам срещата си с Марчи Чери и Исето естествено и с Док де!
Мровчо благодаря за кафето, аз изпитах същото вчера и днес сутринта :D
приятен ден на всички че сега WC-то ме зове
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро :954
Мравчо, пак си се погрижила за нас :923
Чери, няма я камбанката за "знахар" нали днес е рожденник :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено