ВАЛ,ЧЕСТИТО! САМО ЕЙ ТАКИВА ХУБАВИ НЕЩА ДА СЕ ЧУВАТ ТУК! ДА СИ МНОГО,МНОГО ЗДРАВА ,ДА МИНЕ ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО ТОЗИ ТАКА ДЪЪЪЛЪГ ПЕРИОД И НАКРАЯ ДА НИ ЗАРАДВАШ СЪС ЗДРАВО,ХУБАВО БЕБЧЕ!
Ей,колко нови малки мечета ще се появят! Чудо,чудо чудничко!
Елисче,стискам палци! Бързо ще се оправиш. По принцип бактериалните инфекции се лекуват по-бързо от гъбичните. Дъщеря ми миналото лято си беше разчоплила една пъпка на челото с мръсни ръце (естествено

) в резултат на което по цялото протежение на челото,под кожата имаше гной,върху самата кожа още 4 цирея,очите й бяха почти затворени от отока и като направихме изследване се откриха стрептококи. Само след 10 дена циреите започнаха да завяхват и отока спадна. Мисля си,че и ти ще имаш резултат,независимо от краткото време.
Емка,аз не разбрах много какво ме питаш. Видях линка. Не можеш да се ориентираш дали цената ви е добра ли? ако е така погледни тук
Как да не се "минем" с цената на имот,когато купуваме или продаваме Дано да ви е полезно. Ако не съм разбрала правилно, извинявай!
Нелкаааа,честит имен ден! Да си много,много здрава,много щастлива и все така мъдра, но никога не губи детето в себе си!