Здравейте момичета
Отдавна не съм ви навестявала. Малко не бях в настроение, малко бях извън Сф, но сега съм по-добре и минавам да навестя.
Първо да ви кажа, че 4-те дена изкарах много много добре, бяхме на тийм билдинг в Гърция, който го организирах аз и всичко се получи много разкошно и времето уцелихме и мястото беше хубаво и игрите бяха хубави, абе изобщо беше супер, ама дет се вика свърши.
Малко се бях сдухала покрай моите изследвания. Кръвните ми изследвания показват, че имам висока утайка и не мога да разбера от къде идва проблема. Правих МБ 3 пъти и все изкачат нови бактерии. Първо беше гъбички и ентерококи, после ентеробакерия и някакви клу селс, а сега онзи ден си взех изследванията и имаше ешерихия коли. Нещо почнах да се усамнявам, защото аз усещам, когато има нещо и този път знаех, че не е наред също, но някак си усещах, че положението не е толкова сериозно. С позната микробиоложка се свързах и си направих още една Мб и познайте. Оказа се, че нямам ешерихия коли, а само гъбички и то не в голямо количество....еми егати тъпотията. Нямам вярва вече не Цибалаб. Не може в рамките на 2 месеца да лекувам някви бактерии и на всяко следващо изследване да ми откриват нови

Много се ядосах днес, като същевременно много се зарадвах, че нищо ми няма. С гъбите ще се справя, с тампони със сребърна вода и още някакво мазило.
Ходих и на зъболекар да видя дали оттам може да идва повишената утайка, но като цяло нещата изглеждат по-добре отколкото си мислих. Остава само да разбера от къде идва проблема с подуване на лимфните възли. Усещам гърлото си някак подуто, но не ме боли - странна работа. Трябва да спра да се вглеждам във всякакви неща и просто да се отпусна и каквото има да става да си стане. Знам, че колкото и трудно и невъзможно да ми изглеждат нещата на този етап, ще мине и ще стигна до момента, в който да си имам бебече.
Вчера изкарах еднодневен грип с разстройство. Такава болка в корема, имах невероятни позиви за повръщане, но си купих едни хомеопатични капки за повръщане и усщях да предотвратя тази така неприятна за мен част. За сметка на това пък разстройството беше нечовешкоо....смъкнах между 3-4 кг само от ходенията ми до белия кон. Едвам се съпикясах след обяда

ЩЯх да пукна по едно време от подуването на корема ми

Днес съм много добре и съм на работа
Ето на и аз ви се оплаках едно хубаво...
Влае, кога мина това време, вече си в 6-ти месец. Пожелавам ти всичко докрая да мине добре. Какво ти казват за утайката? Каква е причината за повишеното СУЕ?
Вер, Чева, Цвети...добре сте подхванали темата за ваксините. И аз съм против и от едно известно време на сам изобщо не давам там покрай задължителните имунизации да ме боцкат. Вчера ми дадоха една книжка за ваксините, като една моя дружка, каза че никога няма да си ваксинира детето (тя е бременна в момента) и че в БГ няма такъв закон, който да задължава родителите да си ваксинират децата (така казва, не знам доколко е вярно, не съм проверявала). Мога утре да ви кажа как се казва и ако някой има интерес може да я прочете. Доколкото разбрах там са описани какви последици могат да имат всички тези задължителни ваксини...Но повече ще мога да споделя след като прочета книжката.