Лятна жега, спам и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Лятна жега, спам и още нещо

Мнение от cvety_rz »

futarela написа:НЕЛКА , :1104 :824 :956 :620 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ! ХУБАВ ДЕН !
Присъединявам се към поздрава с цяло сърце :225
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Темата с ваксините на мене ми е болна тема :!: С малката Калина сме назад с имунизациите и понеже вече разбира успява да ми каже(не само покаже) колко и е зле :126 Ако не бяха задължителни нямаше да сме сред имунизираните
http://blog.zepir.com/bg/blog/view/id/5 ... inite.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Четиво за свободното ви време.
Вер, извинявай ако внеса допълнително смут в душата ти с този материал, но не мога да не го споделя :1045
valrus

Мнение от valrus »

Верчеееее, :328 :329 и аз го усещах като момиче,но гинеколожката ми каза,че пак ще имам момченце.Дано е живо и здраво,пък някога 2 снахи ще си имам,те да ми родят внучки :221 Влязох в шести месец.Чувствам се добре,изключвам нисък хемоглобин,висока утайка и прилошаване/онзи ден щях да колабирам/.Слава на Бог,благодаря му,можеше и по–зле да е!
Аааааааа,форумстването ми върви,защото и време ми остава,от др седмица вече съм си вкъщи.Извоювах си болнични :1062
Ver

Мнение от Ver »

Вале, този плач редом с целувките и смеха го отдавам само на хормоните :1062
Какво пък, ако е момче :) Живи и здрави! Така с батко си ще са другари по бели :1062
Цвети, почти подозирам какво си пуснала ...., но честно да ти кажа за сега предпочитам да не го чета. Усещам, че е възможно да си разваля настроението. Всъщтност попреглдех материала (пусто любопитство :1062 ) и как да кажа, ами звучи ми скалъпено и неубедително. Но това не променя вътрешното ми усещане, че нещо не е ред, когато инжектират децата. Имунологията е твърде нова наука и тепърва ще стават ясно последиците от ваксинациите. Има много да си говорим, ама някак си не ми върви със сутрешното кафе.
Аз много сериозно обмислям варианта за смяна на личния лекар с такъв, който да има моите възгледи и да спестя на децата си опитите на "съвременната медицина".
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро и от мене?! Кой каза, че спам темата е замряла?!?! Когато аз като се въздигна, сигурно чак тогава ще се сложи кръст на спама! :1062 :1062 Просто като че ли по-малко време ми остава да пиша тук. Много мисли, много нещо ми се въртят из главата. Засега успявам да се абстрахирам почти напълно от събитията по повод циганите в България, но ми е адски болно от посоката, в която се развиват нещата......, от нарочната слепота, от подставената благородност, от изкуственото "европейско разбиране на нещата". Твърде, твърде дълго ще сме зле като нация.....

Ваксините - и на Бела й предстои. И... аз не знам какво да мисля. Определено ме притесняват. Т.к. имунитетът е комплексно състояние, т.е. съвкупност от множество фактори, които го изграждат и му влияят, ми е много трудно да повярвам, че с една ваксина и всичко ще е наред..... От друга страна "жълтата гостенка" е отнела много животи в началото на 20-и век, а сега се среща рядко... Дали това се дължи на ваксините или на повиченото качество на живот, едва ли отговорът ще е еднозначен. Така или иначе и ние сме в матрицата със задължителните ваксини и подозирам, че няма да ги избегнем. Макар да ме втриса само от факта, че нещо може да се случи с детето ми.

Валче, кога минаха 5 месеца от твоето бременеене?!?! :) :) Хубаво е, че си успяла да си вземеш болнични - спокойствието и здравето преди всичко.

Снощи бях на родителска среща в градината на Бела. Няма да коментирам :1053 :1053 . Само ще.... напиша, че в мене вече зрее идеята детото да тръгне първи клас догодина, т.е. на 6 годинки.

Хайде, оставям ви засега, че задачки в офиса чакат. До после! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Тази вечер и аз съм на родителска среща на Симчо и се надявам да не искат много пари, защото обикновено това се прави :328
Чери, много ти се насъбра с тази детска градина :940Искам само да ти кажа, че имаш страхотни деца и ти си страхотна майка :524 Като гледам малката Калина усещам, че и аз ще имам проблеми в бъдеща с нея.Просто е със силна воля и обикновено постига това, което иска.Не е като другите деца и не се притеснява да си го покаже :1062
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте момичета :923
Отдавна не съм ви навестявала. Малко не бях в настроение, малко бях извън Сф, но сега съм по-добре и минавам да навестя.
Първо да ви кажа, че 4-те дена изкарах много много добре, бяхме на тийм билдинг в Гърция, който го организирах аз и всичко се получи много разкошно и времето уцелихме и мястото беше хубаво и игрите бяха хубави, абе изобщо беше супер, ама дет се вика свърши.
Малко се бях сдухала покрай моите изследвания. Кръвните ми изследвания показват, че имам висока утайка и не мога да разбера от къде идва проблема. Правих МБ 3 пъти и все изкачат нови бактерии. Първо беше гъбички и ентерококи, после ентеробакерия и някакви клу селс, а сега онзи ден си взех изследванията и имаше ешерихия коли. Нещо почнах да се усамнявам, защото аз усещам, когато има нещо и този път знаех, че не е наред също, но някак си усещах, че положението не е толкова сериозно. С позната микробиоложка се свързах и си направих още една Мб и познайте. Оказа се, че нямам ешерихия коли, а само гъбички и то не в голямо количество....еми егати тъпотията. Нямам вярва вече не Цибалаб. Не може в рамките на 2 месеца да лекувам някви бактерии и на всяко следващо изследване да ми откриват нови :126 :126 Много се ядосах днес, като същевременно много се зарадвах, че нищо ми няма. С гъбите ще се справя, с тампони със сребърна вода и още някакво мазило.
Ходих и на зъболекар да видя дали оттам може да идва повишената утайка, но като цяло нещата изглеждат по-добре отколкото си мислих. Остава само да разбера от къде идва проблема с подуване на лимфните възли. Усещам гърлото си някак подуто, но не ме боли - странна работа. Трябва да спра да се вглеждам във всякакви неща и просто да се отпусна и каквото има да става да си стане. Знам, че колкото и трудно и невъзможно да ми изглеждат нещата на този етап, ще мине и ще стигна до момента, в който да си имам бебече.
Вчера изкарах еднодневен грип с разстройство. Такава болка в корема, имах невероятни позиви за повръщане, но си купих едни хомеопатични капки за повръщане и усщях да предотвратя тази така неприятна за мен част. За сметка на това пък разстройството беше нечовешкоо....смъкнах между 3-4 кг само от ходенията ми до белия кон. Едвам се съпикясах след обяда :328 ЩЯх да пукна по едно време от подуването на корема ми :328 Днес съм много добре и съм на работа :954
Ето на и аз ви се оплаках едно хубаво...

Влае, кога мина това време, вече си в 6-ти месец. Пожелавам ти всичко докрая да мине добре. Какво ти казват за утайката? Каква е причината за повишеното СУЕ?

Вер, Чева, Цвети...добре сте подхванали темата за ваксините. И аз съм против и от едно известно време на сам изобщо не давам там покрай задължителните имунизации да ме боцкат. Вчера ми дадоха една книжка за ваксините, като една моя дружка, каза че никога няма да си ваксинира детето (тя е бременна в момента) и че в БГ няма такъв закон, който да задължава родителите да си ваксинират децата (така казва, не знам доколко е вярно, не съм проверявала). Мога утре да ви кажа как се казва и ако някой има интерес може да я прочете. Доколкото разбрах там са описани какви последици могат да имат всички тези задължителни ваксини...Но повече ще мога да споделя след като прочета книжката.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Аз не ваксинирам децата. Как се справям ли? Ами с фалшиви бележки. Няма да казвам името на лекарката ни,за да не я злепоставям. На училище носим фалшива бележка,в градината също,в социални грижи (заради детските надбавки)-също. Ами щом държавата си позволява да ми извива ръцете,защо пък аз да не си позволя да я лъжа? Кой знае кое е по-добре за децата ми?Още повече,че лично ние сме пострадали от ваксините-Дарена се сдоби с пиелонефрит,който за малко да се превърне в хроничен.Самата доцентка при постъпването ни в болница най-напред попита дали в близките 3-4 дена сме имали ваксинация. Нищо,ама нищо не е в състояние да ме накара да направя ваксина.Ще лъжа,ще мамя и хич не ми дреме.Като захвана тази тема побеснявам,но не ми обръщайте внимание!
Поздрави на всички! Ели-искрено ти съчувствам! Защо винаги трябва да подхождаме с недоверие,защо всичко трябва да проверяваме по няколко пъти вместо някой да си свърши добре работата?! :126
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Зори,моята приятелка поради проблеми не беше била последната ваксина на детето си (2г.) и получи бележка от ХЕИ,че ще бъде глобена ако до някакъв опредлен срок не помня точно колко не го имунизира :eek: И ние искахме с фалшиви бележки, но не стана :126
ellyto, една голяма мечешка :940 от мен.Радвам се, че последните дни си си изкарала много добре.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ха, Нели е на линия и сега ако разкаже нещо след като събуди женското ни любопитство ще е супер :mrgreen:
Ver

Мнение от Ver »

Мдаа, аз просто нямам познато джи пи ...Не е като да не съм искала бележки, но никой не се навива... търсенето продължава.
Ели, стискам ти палци черната серия да свъши при теб :524
Заключено