Мърмори написа:Нели написа:Здравейте, само набързо да ви кажа една клюка (не че съм клюкарка, де

) - след като вчера си пихме кафето със Зори, измъдрихме следното мъдро нещо: днес пак си пихме заедно кафето, заедно с... Гери (Булка Марулка), която някак си неочаквано за мен се оказа... варненка.

Е, поне натурализирана варненка. А освен това се оказа и много, ама много голяма свежарка и много непосредствен човек. И определено е наше момиче (имам предвид като за мечешкото ни семейство).

Еееех ,беше страхотна срещичка, наистина. И както всички хубави неща свърши много бързо, нооооо, ние си имаме тактика

, за да не се отпускаме и да продължаваме с редовните срещи- тя е тайна обаче! По традиция снимки няма да покажем, просто защото сме супер сериозни и редовно апаратите ни са в забвение, а и съм сигурна, че дори и да не бяха от много приказки пак нямаше да остане време за фотосване.

А Булчето.... нямам думи- свежа, лъчезарна, приказлива (като нас),а какъв заразителен смях има...от душа! Страшно се радвам на възможността да я познавам и мисля си,че съдбата си знае работата-хората сБира, както Нели каза-наше момиче, сякаш от години се познаваме!
Мацки,оставям ви сега, защото имам да простирам и после бързам за автобуса!

Пък аз пък така и на двете постовете ще хвана!

Ще се изпъча гордо, че са ме похвалили, ще се засрамя за протокола

и ще пристъпя към по-съществената част

Изключително приятно ми беше! Наистина, както каза Зори - сякаш ви познавах отдавна. Хич не се сетих да се засрамя мъничко и да си позаключа устата ... Защото аз наистина съм много приказлива, особено като ми е приятно

Много хубави хора сте, момичета

много! За който не знае, Зори и Нели са много мили, отзивчиви, усмихнати, слънчеви, забавни, пълни със знания и готовност да споделят за да помогнат! И за друго мога да се сетя, ама ще си ги оставя за следващия път

Искам пак!
ellyto по 2 точка от масовата медицина се пият или бият Спазмалгон, но-шпа и бусколизин. Трите едновременно. Иначе чай от Мечо грозде в промишлени количества. Да се налива в литри. Това знам аз. Знам и това как боли и

Сутрин на гладно чаша топла бира. Това също помага.
Стискам палчета всичко да се нареди до датата!
Аз дълго не съм се вясвала да спамя тук , но нещо ме налегнаха разни безобразни празненства и проблеми. Та не съм и чела де. Ама за ваш ужас обещавам да се поправя