Ами да, истината е такава, че док и Юлия бяха адски изненадани...... не го очакваха. Даже и нас не очакваха

, ама ние нали сме си нахални... се изтупахме

. Предупредиха ни да не правим такива неща повече, ама много слабо се чува

. Подчертахме дебело, че ние сме само приносителите на подаръка, а в него е взела участие цяла България - от Хасково, през Бургас и Варна, Севлиево, Ловеч, гордият Балкан

....... да не изпусна някой и дано всъщност не съм изпуснала нечий ник на грамотата.

Мисля, че разбраха добре колко сме им благодарни и при думите, че е нямало нужда от колан и портфейл, контрирахме, че отделеното време и минутки дори и от личния им живот в отговор на наши питания е много по-скъпо.
Така, снимките още се качват - сега пускам този пост, а след това ще го редактирам като добавя линка към снимките. Имам какво още да пиша за срещата....... обаче вече нямам силички..... само ако ни бяхте видяли как седяхме четирите - Марчи, Исето, Емката и аз, строени една до друга и с по 1 зелен чай и по 1 фреш пред нас...... доста щяхте да се смеете.
Няма начин да не благодаря страшно много на Зори, за това че се сети за тортата...... много оригинално.
СНИМКИТЕЕЕЕЕЕЕЕ