Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от ellyto »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА мили момичета! Пожелавам ви най-вече здраве, пожелавам много щастие, много прекрасни емоции и много красиви мигове прекарани с близките ви хора! Нека бъде 2013 г. бъде успешна за вас и да постигнете целите и мечтите, които искате!

Аз от много отдавна не съм се включвала. Къде защото не ми се пишеше, къде защото нямаше време, къде защото нямаше какво да споделя и т.н. причини, човек може да каже много, но истинско извинение няма!
Какво се случи през този 1 месец - хммм от къде да започна. Основната грижа беше покрай апартамента да успеем да си нагласим нещата. До някъде се получи работата, въпреки, че има още довършителни неща покрай ремонта. Живот и здраве би трябвало до края на месеца вече да се преместим. ЩЕ бъде много хубаво, ще можем да си каним гости, да сме си самички, да се учим на нови правила, да свикваме с новата обстановка. Нямам търпение, въпреки, че домашните отговорности ще наратнат адски много - предвид, че сега нищо не правя, ще трябва с много неща да свиквам отначало.
Имахме много хубави коледни партита в офиса, подарявахме си подаръци, беше супер.
През полседните две седмици обаче съм болна. Толкова болна, че това не ми се е случвало от много време. Първо успях да изкарам 2 дена вкъщи и уж се бях позакрепила, но трябваше да дойда на работа и поработих 2 дена преди коледните празници и това ми разказа играта. Събота и неделя преди Коледа си бях вкъщи отново с температура, с хрема, с кашлица. Уж се освестих и заминахме з аДимитровград и от смяната на обстановката от какво ли още 4 дена не усшях да смъкна температурата. Заминахме за Нова година на Котел и аха да съм по-добре, ми се възпали и лимфен възел. Още съм с кашлица и лека хрема, но вече като че ли минават. Какви ли не неща не изпих (хомеопатични), не изпръсках, що компреси направих, що инхалации и топли компреси на носа с морска сол и заграяване чрез потапяне на краката във вряла водда направих - просто не е истина. И не мина и не мина, не успях нито да го пресеча, нито да помогна по-бързо д амине. Беше един малък ад. Като легна нощн време, една кашлица едно чудо, не успях нито да усетя Коледа, нито да си почина, нито да се наспя. Основното ми занимание беше да лежа, да лежа и пак да лежа.
За Нова година бяхме в Котел за 3 нощувки и си изкарахме много добре. Бяхме 10 човека, с много ядене, пиене и смях. Беше много хубаво, въпреки това, че на мен мим беше леко лошо, защото все ме болеше гърлото (лимфния възел). Но дет се вика Нова година нов късмет :) Да видим какво ме очаква през тази година и какво мога да направя за себе си.
Единственото нещо, което беше положително от боледуването ми беше, че хапвах толкова колкото и когато ми се ядеше и това предотврати якото ядене покрай Бъдни вечер и Коледа, но пък покрай Нова година си хапвах обилно. Успях да оценя какво е да се храни човек, наиситна когато е гладен и без да се тъпче. Човек с много малко храна може да се наяде и да се чувства добре, а ние се тъпчем ли тъпчем с всякакви неща. Сега ще се опитам да запазя това да си хапвам по малко и когато наистина усетя глад, а не защото трябва да ям. Малко ми беше трудно, когато ми обясняваа постоянно как нищо не ям и как не можело така и постоянно ми казваха - хапни си от това, пробвай онова, искаш ли да си хапнеш, ама опитай, ама не може така....това малко ми подейства изнервящо, защото беше през цялото време, но аз си знам, че съм се чувствала добре и съм си хапвала когато съм искала.
От време на време ви четях да видя какво си правите, но сега вече не си спомням кой какво беше писал и поствал. ЩЕ си наваксам и ще гледам да съм по-редовна в писането, не само в четенето :)
Надявам се тази година да е изпълнена с хубави емоции, да си изкарам хубава зима с много ски и каране на кънки на лед, имам за цел да успея да се оправя здравословно, да изчистя всичките си проблеми, които имам, да съм по-активна с гимнастиката вкъщи. Да правя всекидневно упржнения и леки тренировки и да заякна тялото си, защотот сега уж съм слаба, но съм отпусната, а това не ми харесва определено.
Това е за сега от мен много успешен ден ви пожелавам!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елито, :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
tita

Мнение от tita »

[img]http://img38.imageshack.us/img38/2513/1 ... 857634.jpg[/img]

Ето толкова, красива, спокойна, топла и слънчева 2013-та година ви пожелавам на всички! :954 Да е мирна и добра!
cchery написа: За съжаление Белата реши да изявява характерче точно на 31-и и ме вкара в едни размисли как ще я караме по-натам?! Но все се надявам всичко това да е просто част от израстването й и че имам достатъчно време да я науча да уважава желанията и преживяванията на останалите.
Ани, и моята щерка, която е на 12, реши точно така да действа на 31-и вечерта. Цупи се и бойкотира цялата компания, после се оплака "на целия свят във фейсбук", колко й е тъпо, че е с родителите си, порева си, поприказвахме си за ... туй-онуй :1028 и драмата приключи с настроение.
За съжаление сутринта на 1-ви ми се обадиха, не с новогодишни пожелания, а с тъжна вест, че докато сме си казвали "наздраве", дядо ми е починал, та 2013- та започна тъжно и със сълзи, но това са нещата от живота.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тита, приеми искрените ми съболезнования :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Tita :940 съболезнования!
ellyto

Мнение от ellyto »

Тита, моите съболезнования...много е тъжно когато и да се случи такова нещо, дали на празник или не, все е тежко за всички роднини!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

TITA ,SYBOLEZNOWANIQ
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Моето прекрасно дете днес ми каза "Добро утро" с ето това:

На какво ухае сутринта

Ухае тя на сън и кадифе,
на парченца шоколад и на кафе.
На мечти ухае също знай,
и на снежинки, и на рай,
и на голяма чаша чай.
Ухае на жасмин и портокал
и на канела и копринен шал.
Ухае на сатен и мед,
ухае на парченца лед...

Знам, че съм пристрастна, но мисля, че е много красиво :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Моето прекрасно дете днес ми каза "Добро утро" с ето това:

На какво ухае сутринта

Ухае тя на сън и кадифе,
на парченца шоколад и на кафе.
На мечти ухае също знай,
и на снежинки, и на рай,
и на голяма чаша чай.
Ухае на жасмин и портокал
и на канела и копринен шал.
Ухае на сатен и мед,
ухае на парченца лед...

Знам, че съм пристрастна, но мисля, че е много красиво :954
И да си и да не си пристрастна, наистина е страхотно това стихотворение! :326 :326

Как сте днес, бандитки?! Почна ли да ви напуска празничната еуфория или тепърва се почва?! :1062 Аз добре си поработих и днес и продължавам в този дух. Явно тази година ще се работи както трябва.

Ели, тъкмо се чудех дали ще минеш да ни се похвалиш, че вече сте в "нова" къщичка, а то...... боледувала си. :-| :-| Дано пък това е било всичкото ти боледуване за тази година и през цялата 2013 нито един бацил не се сети за тебе. Представям си колко е било неприятно да ти дуднат на главата да ядеш и то особено когато нищо не ти се слага в устата. Аз за съжаление нямах същия "проблем" :1140 и така добре си хапнах особено около Коледата. Баклавата ми взе че се получи както трябва иииииии засладихме с Момчил. Както бях изгубила апетит към всичко сладко,така сега се чудя какво къде да бодна :1053 . Вчера си направих разтоварване на сокове до ранната вечер, но след това айде пак - салатка, ракийка....

Чета, че чакаш вече снега за да караш ски ииии тази година съм опозиция на всички - не искам хубавото време да свършва! Ама хич не ще! Толкова ми е готино като видя слънце и се стопля, че не ми се мисли за пързалки, найлони, шейни, ръкавици и студ. Искам на плааааааж!

Фюта, ти само толкова ли имаш да ни кажеш, бре?! :1058 :1058 Ха разкажи къде какво прави по празнците, как са личните дела, Юлий спря ли да кашля?! Ми така де...... ха малко по-сериозно :955 !
vihrogonche написа:Чери, благодаря ти за природния разказ и за всичко!
Чери, благодаря ти за Д О К Р А Й, невероятно е!
Чери, много те обичам, ти си ми страхотна приятелка!
Абе от време на време съм голяма мърморица - да знаеш! :955 :955 Но ти благодаря! И да знаеш, че днес ти пиша черна точка по отсъствие от чата :1140 .

Титка, с тия момичета как се процедира - не знам! Така ми се ще да си станем приятелки с Белата....... но понякога ми се иска да я изгоня от вкъщи :126 :126 - не спира с това мрънкане и вечни инати и винаги се съобразява само със себе си. Винаги в такива моменти де - когато изпадне в истерия. Иначе е подредена, стриктна, услужлива даже повече отколкото е необходимо, но смръщи ли се "облакът" валят бури...... :roll: .

Приеми и моите съболезнования за дядо ти!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте,мецанки!мен ме напусна еуфорията от празниците още на 2-ри,всички тръгнаха на работа и пак сме си с децата,чувствам се като след отпуск,дълго очакван,свършва бързо,а после се опитваш да влезеш в ритъм...все пак има нещо,което малко променя ежедневието ми,на 9 февруари сме на сватба на братовчедка на Боби,малките ще са шаферки,търсиме рокли и всичко останало,което е вид разнообразие при мен,предстои ми и режим,с който искам да сваля някой друг килограм,мотивацията ми е голяма,но за жалост трае по няколко дни в повечето случаи и от това се опасявам....но ще видим.Анджи се опитва май да подкашля,вчера я водих при личната и тя каза,че за сега няма нищо обезпокояващо,но ето днес е със схванат врат,ще я намажа със пулмекс бебе,само това имам,дано пресечем всичко
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено