След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
олеся

Re: След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Мнение от олеся »

И аз вчера издържах на главоболието - много трудно ми беше и се колебаех дали да не приключа с детокса, но устоях.
Следобед хапнах един портокал и 2 ч.л. медец и излязох на разходка на свеж въздух и се пооправих. До вечерта криво ляво беше поносимо. Та това ми е прегрешението.
А днес също бях на ръба, но за сега съм на чай и вода и главата съвсем леко ме наболва. Чувствам се лека и ефирна и това ме стимулира днес да продължа. Вярно е, че сутринта пропуснах ансола, но просто не можех да приема тая горчилка.
И без ансол пак ще има някакъв ефект. Не ми се иска да пропусна точно деня на пълнолунието и ще се опитам да издържа.
УСПЕХ!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, възхищавам ви се на куража и стоицизма да правите детокс през почивните дни! :326 :326 :326 Едно голямо браво от мен и не забравяйте, че днес почти мина, а е последният ден, т.е. да не се дъните баш сега, защото вместо утре да сте щастливи, ще ви гризе една тънка вина по най-неприятния начин! Още веднъж ви казвам БРАВО!

И нещо различно, което да отвлече вниманието ви от глада и сокчетата, така и така влизате във форума, дайте по един глас в нашата седмична АНКЕТА - :954 :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

момичета, взе че ми дойде, дали съм задържала течности :( :( добре се чувствам де, но дали ефекта ще си проличи след цикъла :???: :roll: дано не звучи глупаво моето питане :221 :1209 ама... :1044 чудя се просто... :plezya se
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Аз лично, течности задържам преди цикъл и на втория ден отчитам реални кг. Ако се теглиш в деня след захранването, мисля че ще е напълно реално. Даже може и рекорден резултат да запишеш :222 .
diva

Мнение от diva »

Привет, момичета!
futarela, снощи ме успокои :)
cchery, droidd, Орхидея, благодаря ви!
Не съм имала кожни или алергични проблеми преди. Тази сутрин лицето ми е чисто. Дори и пъпчиците дето се бяха оформили са изчезнали. Склонна съм да вярвам, че това беше реакция от детоксикацията.
droidd, процедурата е интересна и възможна, може би ще я опитам.
А за днес... всичко е по график - ансол, сокове, топъл чай... Дори и се и поразходих в снежното и възхладничко утро, но ми дойде много освежаващо. Сутринта се събудих с някаква лека замаяност и наченки на главоболие, които се изпариха с разходката.
Да ви похваля и приятеля, който пожела да прави детокс. Беше се решил за един ден - вчерашния, но снощи реши, че иска и днес. Та, днес му е втори ден... ще успее и той ;)
Синът ми предложи да направи чай и сега ще се сгрея с едно зелено чайче...
Топло и детоксикиращо да ви е!
:922 :922
tita

Мнение от tita »

Здравейте и от мен. :954
Вчера мина леко, днес също е ОК. Отчитам, че за първи път и трите дни имам ужасен вкус в устата и повишено слюнкоотделяне, усещането е същото както когато съм болна и с температура. Интересното е, че езика ми си е съвсем чист и розов, не е обложен. И ... ужасно ми се хапва нещо соленичко, не ми се поглеждат плодове и сокове. Карам почти само на топла вода, чай, кафе и много малко плод - ябълки и портокали. Не изпитвам глад, но се боря с желанието за солено. Дано устоя и довечера.

:222 Айде, успешно финиширане на всичи!
Ivaya

Мнение от Ivaya »

Аз също отчитам успех до момента, странно Тита, аз си мислих, че лошият ми дъх последните няколко дни е от евентуални проблеми със зъб, а се оказа, че и от детокса може да е, никога не ми се беше случвало, а аз правя детокс всеки месец от февруари 2011. Успокоих се малко.
diva

Мнение от diva »

Това с дъха и гадния вкус... най- силно ми беше при първия детокс през октомври. От тогава всеки път е все по-леко. Дори сега само първия ден го имаше, а после е почти нормално.
Надявам се, че с всеки детокс все по-малко ще има за изхвърляне и това неприятно усещане ще е по-рядко и по-слабо.
Ivaya

Мнение от Ivaya »

Diva, аз правя детокс от 2 години всеки месец и се предполага, че нямам да изхвърлям чак толкова много токсини, но както и да е, да не изпадаме в излишни полемики, аз се боря с това посредством дъвки, давам частни уроци по немски и няма как с такъв дъх да говоря тет-а-тет с учениците ми, може и да не е позволено, но нямам избор, предпочитам да съм в нарушение, отколкото хората да си мислят, че съм мърла, която не спазва лична елементарна хигиена.
diva

Мнение от diva »

Ivaya, далече съм от всякакви полемики!
Да, аз съм начинаеща тук. Далече съм от идеята да давам оценки или съвети. Просто споделих как е при мен и споделих надеждите си... Дали е реално, възможно или не е... ще си покаже.
Не разбирам защо си се почувствала засегната.
Ivaya

Мнение от Ivaya »

О, не, моля те, в никакъв случай, извинявай, ако съм те засегнала, явно 3 дни на ябълки не се отразяват добре на иначе благия ми нрав. :1062 :922
Заключено