Srundak, аз мисля, че лошото настроение и изнервеността също могат да бъдат очистителни реакции и ги приемам като напълно нормални. А когато ти е и зор детокса съвсем нормално и да си по чувствителна към всяко едно нещо. Аз също съм имала такива моменти по време на детокс, но после минава. Не се притеснявай! Рано ти е още за критическата, така че си избий тези ти мисли

Всичко ще се нормализира и успокои, когато изчистиш повече токсини!
Дани, ще те следя изкъсо дали тръгваш по шоколадовата пътека след детокс :lol: :lol: Недей да й се поддаваш, тя само иска да ни дразни

Трябва да не обръщаш толкова внимание на околните, кото ти мрънкат и да не позволяваш това да те изнервя. Предполагам, че ти е много трудно, а пък на мен много лесно да го кажа, но забелязвам, че колкото по-малко се впечатляваме на някакви ситуации и реагираме на тях, толкова по-малко изнервени сме.
Таралежке, успех в захранването и умната.
Taralegka написа:Това с грейпфрутите правя както по книгата 3 дена,но не и по пълнолуние-поне така написано...освен,ако има печатна грешка ,но точно така пише-да не е по пълнолуние....след нея правя самия детокс със сокове три дни,като третия се пада на пълнолуние.
Аз това честно не съм го чувала, но трябва да отворя пак книгите и да прочета. Според мен не трябва да го правиш един след друг. Трябва да се кара полека лека и ако искаш да правиш разтоварване, то да е по друго време на месеца, за да не се събират толкова много дни в някакъв режим, който като цяло е труден. Но това е мое мнение, нека и някой друг да се включи и да каже. Може и аз да съм в грешка.
Оли, дано нямаш повече такива прблеми.
Бубе, браво и на теб! Греой си!

Важното е че се чувстваш по-лека и добре, а какво ще покаже кантара няма значение, защото така или иначе е относително и зависи много от това какво правим след детокс за да ги запазим. Аз съм сигурна, че килограмите постепенно ще изчезнат, но все пак ти кърмиш в момента и е нормално, ако имаш проблем със свалянето им.
Петуния, има и такива моменти, когато човке се чувства отпаднал. Нормално е, но и ти си се преуморила и това те е натоварило допълнително. Когато се почувстваш зле и не ти стигат силите по време на детокс трябва максимално да се щадиш за да може да премине по леко детокса!
Аз днес направиш йогийското прочистване и се чувствам добре, ще я карам по полекичка и ще гледам да внимавам повече когато хапвам да ям бавно и в по ограничени количества. Но по важното е че така успявам по-добре да се прочистя, а и определено усещам, че имам нужда от промяна на метода на прочистване и мисля да заложа на него през следвщаите няколко месеца. Трудно пречистване е, но дет се вика "га яде боклуци не рева"....