АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справим

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Petunija

Re: АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справ

Мнение от Petunija »

Ей, инатът е голяма работа. По-труден детокс не съм имала. Този път нямам втрисания и главоболие, слава богу, но ми е толкова лошо, толкова отпаднало и ми се яде до припадък. Сега цуцуркам ябълков сок, но го карам на инат. Чувствам се зле. Друг път съм хвърчала, сега съм като умряла.
Имах много тежък ден и това донякъде ми помогна да не мисля за храна, после вървях пеш, за да се разведря, но влачейки се и като капак, ходих на народни танци - та се довърших.
Дано утре не направя грешката в захранването като миналите два детокса - да ям по-голямо количество и да ми е тежко.
Успех на всички, дано утре сте усмихнати и доволни!
олеся

Мнение от олеся »

ellyto написа: Оли, малко притеснително ми звучи това, което си написала за кръв в изпражненията. Друг път случвало ли ти се е? Възможно е да не е нещо притеснително, така че недей да се притесняваш. Ако пак ти се случи трябва да отидеш на лекар.
До сега не съм забелязала. Днес нямам този проблем - но не съм пила ансола. Ще се наблюдавам и ще видя за в бъдеще.
олеся

Мнение от олеся »

А днешния детоксов ден е почти успешен - без ансол и само 3,5 л. течност, макар че преди лягане ще му дрънна 0,5 л. водичка да ги закръгля на 4, че така като го написах числото и ме дразни :1062
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро! Издържах! Издържах! Издържах! :1141 :1099
Не се е случвало от година и повече,ей! Много съм горда със себе си! Готвя,те хапват,аз пия чай :221
Течностите ги докарвах до 3-3,5л, по 2-3 ябълки и портокала,втората вечер си хапнах и салата, но вчера бях желязна :1216
Не съм се теглила,но се чувствам прекрасно-все едно не нося 75кг, а 55 :221
Днес се захранвам класически,утре ще видим какво ще рече кантара.(Нямам и кантар тук,у мама остана,но сякаш е по-добре,че инак все там висна)
Успешно захранване на всички и много минуси на финала! :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Taralegka

Мнение от Taralegka »

Добро утро и от мен на всички! :1216
Ура...издържах ме заедно! :1216
Следващ път пак..... :1216
Изядох 3 ягоди,взех на работа супичка от ориз+магданоз и один печен картоф за следобед... :1055
Прегръдки на всички... :922
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

Аз продължавам и днес. Толкова ми е криво, Боби само мрънка сутрин, не иска да ходи на градина и допълнително ме изнервя. Утре ще ги дам да отидат с баща ми на село за 10 дни и се надявам малко да си почина, а и да започна да уча за изпита, че не ми остана време.

Има ли още някой на детокс днес?

Внимателно захранване и умно хранене след детокс пожелавам на всички, а най-вече на себе си :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
srundak

Мнение от srundak »

Добро утро на всички!

Успешен е детокса и за мен.
Вчера ми беше малко зор и много мислех дали да не го прекъсна, но се радвам, че успях.
Само сутринта нещо... а и като цяло този детокс ми се отрази изнервящо. Изпокарах се с някои близки, всичко все ме дразни. Дотам, че сега се дразня на себе си, че ме дразни :1062 .
Някой имал ли е подобни проблеми по време на детокс?
Вярно е, че ми се събира доста стрес напоследък - работните ми дни са напрегнати, плюс нуждата постоянно да пазя някакъв ежедневен ритъм с ранно ставане... хроничната липса на време и усещането, че все има много несвършени неща.

Почвам да се замислям дали не влизам в критическата, пък рано някак ми се струва - скоро ще правя 35... ама сигурно е възможно, знам ли?

Ех, то на оплакване изби... хайде, дами, до скоро писане и четене... пък живот и здраве до следващ детокс.
ellyto

Мнение от ellyto »

Srundak, аз мисля, че лошото настроение и изнервеността също могат да бъдат очистителни реакции и ги приемам като напълно нормални. А когато ти е и зор детокса съвсем нормално и да си по чувствителна към всяко едно нещо. Аз също съм имала такива моменти по време на детокс, но после минава. Не се притеснявай! Рано ти е още за критическата, така че си избий тези ти мисли :221 Всичко ще се нормализира и успокои, когато изчистиш повече токсини!
Дани, ще те следя изкъсо дали тръгваш по шоколадовата пътека след детокс :lol: :lol: Недей да й се поддаваш, тя само иска да ни дразни :221 :221 Трябва да не обръщаш толкова внимание на околните, кото ти мрънкат и да не позволяваш това да те изнервя. Предполагам, че ти е много трудно, а пък на мен много лесно да го кажа, но забелязвам, че колкото по-малко се впечатляваме на някакви ситуации и реагираме на тях, толкова по-малко изнервени сме.
Таралежке, успех в захранването и умната.
Taralegka написа:Това с грейпфрутите правя както по книгата 3 дена,но не и по пълнолуние-поне така написано...освен,ако има печатна грешка ,но точно така пише-да не е по пълнолуние....след нея правя самия детокс със сокове три дни,като третия се пада на пълнолуние.
Аз това честно не съм го чувала, но трябва да отворя пак книгите и да прочета. Според мен не трябва да го правиш един след друг. Трябва да се кара полека лека и ако искаш да правиш разтоварване, то да е по друго време на месеца, за да не се събират толкова много дни в някакъв режим, който като цяло е труден. Но това е мое мнение, нека и някой друг да се включи и да каже. Може и аз да съм в грешка.
Оли, дано нямаш повече такива прблеми.
Бубе, браво и на теб! Греой си! :923 Важното е че се чувстваш по-лека и добре, а какво ще покаже кантара няма значение, защото така или иначе е относително и зависи много от това какво правим след детокс за да ги запазим. Аз съм сигурна, че килограмите постепенно ще изчезнат, но все пак ти кърмиш в момента и е нормално, ако имаш проблем със свалянето им.
Петуния, има и такива моменти, когато човке се чувства отпаднал. Нормално е, но и ти си се преуморила и това те е натоварило допълнително. Когато се почувстваш зле и не ти стигат силите по време на детокс трябва максимално да се щадиш за да може да премине по леко детокса!

Аз днес направиш йогийското прочистване и се чувствам добре, ще я карам по полекичка и ще гледам да внимавам повече когато хапвам да ям бавно и в по ограничени количества. Но по важното е че така успявам по-добре да се прочистя, а и определено усещам, че имам нужда от промяна на метода на прочистване и мисля да заложа на него през следвщаите няколко месеца. Трудно пречистване е, но дет се вика "га яде боклуци не рева".... :221 :221 :221
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ели, надявам се, че ще удържа този път и няма да се дам на шоколада и страстта си към него, а за другото не знам, не успявам да стоя над нещата, а има моменти, в които ме "атакуват" на много фронтове.

Права си, не е добре да се карат повече от трите дни детокс за месеца, а това което Таралежка описва май наистина са 2-та различни вида детокс и изкарани в тази последователност за мен са малко притеснителни.

Таралежка, ако искаш включи плодово-оризовите дни, до 2-3 седмично, но не последователни, препоръчва д-р Михайлов при по-сериозни проблеми. Има отделна тема и там всички наминаваме по недетоксово време :222. - http://forum.metsababa.net/viewtopic.ph ... &start=630" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето и тук можеш да се включиш, ако решиш че това е твоята диета. Ние с Орхидея продължаваме там, ако не ни мине котка път, особено на мен :221 - http://forum.metsababa.net/viewtopic.ph ... &start=420" onclick="window.open(this.href);return false;
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет!

Да се разпиша и тук. Кантара отсече -0,5кг и туй то ....
Днес се захранвам - до обяд пак цитрусов сок, на обяд шепа сурови ядки и боровинки и преди малко една купичка свежа зеленчукова супа. За вечеря някаква салата , вероятно зелена :).

Хайде дано вашите минуси са доста повече!
eleen

Мнение от eleen »

Привет и от мен ! Поздравления на всички издържали !!!! Аз изкарах трите дни на ябълки . Пих много малко вода- не ми се получава и това си е... Днес отчетох -2,5 кг. Пропуснах солта. Снощи започнах захранването и определено прекалих... :128 :126 Днес бях на ягоди после изядох едно черно хлебче.. Този път оплесках работата ... Да видим какви ще ги върша отсега нататък
Заключено