здравейте мили дами
Виждам, че има раздвижване тук, което може само да ме радва. Аз съм в Боровец от вчера, защото сме на сватба тук. Искам да ви кажа, че ми е изключително интересно, защото в момента тук в хотела са голяма част от приятелите на младоженците, които са само чужденци. Снощи бяхме на някаква кръчма в околносите на Самоков и се запознах с много много интересни личности. Много е хубаво да срещнеш и да си говориш с хора, които не са оттук и са за малко.

Шегата на страна, но отдавна не ми е било толкова интересно да си говоря с някой. Упражнявам си английския, малко руския и виждам, че съм позабравила да разговарям. Трябва да си практикувам езиците, иначе съвсем ще ги забравя.
Не мога и да не се похваля, че след като опитах какви ли не неща за да се освободя от моите "приятли" разлияни бактерии,
най- най- най-накрая всичко е чисто.

Наистина съм щастлива, защото изпробвах адски много неща и вече се бях изчерпала от алтернативни варианти. Мисля, че комбинацията от една "адска" смес, както я нарияа майка ми плюс няколко промивки и локално лечение е дало своето отражение и най-накрая мога да покажа, че и без антибиотик човек може да се пребори с нещо, което микробиолози казаха че е носителство и никога няма да успея да го преборя без подходящо лечение - сиреч АБ и то пак не е сигурно, че може да помогне. Та така мили дами, нямаше как да не ви споделя колко доволна съм днес от резултатите. Пуснах ги в 2 лаборатории и този път и двете излезнаха с еднакъв резултат.
Утре ще сме на сватба и мисля, че ще имаме хубави емоции и в неделя се прибираме обратно в Сф.
Фют, предполагам колко неприятни емоции изпитваш в момента. Не знам какво да ти кажа, дано въпреки температурата, въпреки това, че мъжете не се чувстват добре да си доизкарате почивката хубаво. Много положителна енергия ти изпращам и се надявам да стигне до теб и по някакъв начин да ти помогне.