Как сте, другарки?!

Аз.... нещо лепнах лятна ангина и днес ме боли гърло. Мноооого ме боли. Ама какво да се прави?!
Събота бяхме на сватба в Търново - първият ми братовчед ожени сина си. Получи се много готино тържество... ние бяхме почти непознати за всички гости, т.к. не поддържаме почти никакви връзки с братовчед ми и жена му....., за което няма никаква причина. Още по-малко някакъв семеен спор или вражда. Ама така се е случило. Та..... аз доста си потанцувах на сватбата без да ме интересуват другите. Накрая снаха ми (жената на брат ми) каза, че ми се възхищава на енергията

- нещо, което, ако трябва да преведа на мой език, звучи така - препотих по 3 пъти и двата чифта дрехи, които бях взела

. Ама ми беше весело.
Днес пък изгубих камара време да си пусна новия телефон. Уж трябва да е по-лесно, т.к. технологиите вече са различни, ама..... аз се озорих. В крайна сметка вече имам всички необходими профили и приложения на новия си тел, вкл. и фейсбук...... ФБ-то било вече дефолтна програма

. Сигурно има чалъм да я изключа - ще видя.
С моята фирма все още няма нищо ново - още не ми е прекратен договора, а вече е време. Още повече, че аз имам планове за пътувания и ми трябва свободно време. Чакам да видим как ще се развият нещата, но да не забравяме, че е август и почти цяла Гърция почива

.
Сега върнах назад темата и видях, че последно съм писала преди да идем на плаж на Тиренско море

..... ами кво да кажа?! Хареса ми морето, но само, защото беше много, много бурно и имаше уникални вълни, каквито в Гърция липсват. Иначе имаше доста хора, много чадъри, но пък в тази част на Италия правилата за плажуване са различни и от България, и от Гърция и всичко е регулирано. Заплащаш чадър и шезлонги и получаваш освен тях и пространство около си. Отделно на поне 20 метра от водата няма никакви чадъри, а пясък, където можеш да си лежиш, да си сложиш кърпата... Но е скъпо - чадър и 2 шезлонга са 30 Е.... и водата на Тиренско е още по-солена и от Йонийската

.
След морето скокнахме до Пиза и нейната красавица - аз го писах в текста към фото-албума, който качих във ФБ - кулата си е истински архитектурен шедьовър, много е красива!!! Но да бъдем честни - най-добрият завършек на този ден ни бяха сладоледите на сладкарница Ле Бонта в гр. Лука.....
И такива неща от мен..... Лека нощ ви желая, аз отивам да правя поредната гаргара, белким болката понамалее

.