Житен режим I

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Заключено
Ver

Re: Житен режим по Дънов

Мнение от Ver »

Направих си супата, и не се схържах да я опитам :222 АНГЕЛСКА Е!!!!! С няколко капчици лимон, мммм..... :524
Ver

Мнение от Ver »

[quote="valrus"]...Катери и дишай и се свързвай с Бог,сега е моментът. :329 [quote]
Мерси, Вале :954 Добре го каза :)
А за картинките,не съжалявай, така е трябвало. Явно не е трябвало да ги показваш.
Аз просто съм си любопитна :)
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Здравейте,
какво да ви кажа, не ми се почваше отпостването, толкова добре си ми беше. Но и аз направих супата. Сварих 3 картофа и накрая добавих магданоз и малко сол. На обяд си направих нещо като кремсупа :1062 - пасирах 1 картоф в част от бульона. Стана добре. Утре смятам да сложа и 1 морков.
Вер, знаеш ли какво си мислих днес? Ако тръгнеш по чукарите, си вземи алуминиево фолио и като запалите огън, завиваш в него картофи и моркови, изпичаш ги в огъня и си ги ядеш, какво като са печени. Или направо си носи двойна доза ангелска кремсупа, не вярвам да се развали. А в друг буркан си забъркай 200 гр мед, 20 ореха и 200 гр жито /само дето житото се разваля бързо, та не знам, да не се прочистиш основно :1062 иначе смятам ще ти достави енергията от която се нуждаеш/, но ако не това, то мед и орехи - непременно си вземи. Вземаш и няколко ябълки и си готова, не вярвам да изпиташ слабост, ти си тренирано момиче и си нашата гордост. Всъщност, то и салатки ще можеш да ядеш вече. Пожелавам ти да си изкарате супер,а ние ще чакаме снимки.
:922
И да се отчета: За 9 дена на житния режим съм -6 кг /но с МЦ/. Ще видим колко ще върна по време на захранването и до кога ще ги задържа след това, но така или иначе съм много доволна.
:1099
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Марианче, и аз си мислех същото за порциона ми :)
Нещо такова ще спретна + 1 бутилка супа, пък каквото сабя покаже! Благодаря за идеите :954
За килограмите и аз съм -6 :222 Едно голямо браво на нас!!!!
Егати, толкова не съм била близо 6 години!
Знам, че няколко от тях е нормално да върна, но се надявам поне 4 да задържа. Пожелавам и на теб за ги задържиш.
Аз съм много гладна днес, изпих си цялата супа за деня :oops: , а още няма 4 следобяд....
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Аз пък не изпитвам глад. Само на обяд изядох единия картоф - пасиран с бульон. Но аз ям и жито, орехи и ябълки. Вер, ти да не си само на супа?
Иначе и аз съм много доволна от постигнатото, даже ми се върти идея да правя житен ден веднъж седмично, като следващия ден да съм на супа. Дали ще има ефект :1044
Това, което казваш-да задържим по 4 кг.- е супер. Моята нагласа беше да задържа 3 кг /половината/
:954 :954 :954
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Мили Вер и Марико, много ви се радвам наистина! :954 Самата аз съм горда, че сте постигнали толкова много в новото начинание! Браво на вас! Браво! Браво! Браво! :326
:923 :923 :923 :923 :923 :923
Ver

Мнение от Ver »

Мари, мерси за милите думи :)
Марианче, аз точно това направих: не ядох днес жито. И то защо: реших, че мога да ям трици за разнообразие, обаче забравих да си взема орехи (че свършиха) и се оказах без двата най-големи поддържници...и гладът на закъсня :)
Нали сме пионери :1062 да кажа за "последователите" - гадно е! Не го правете. Супата която погълнах, ми изду корема и добре,че научих хубав масаж и се оправих :)
Надявам се, да има ефект това което предлагаш за разтоварителния ден. Аз си мислех,така да правя детокси :),но и твоята идея е добра! А също и компанията ти, навярно ще се включвам :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:323 :1143 Eй, момиченца, страхотни резултати!!!! :1143 :323

Много ми хареса и на мен идеята на Марико за житния ден - мисля да го пробвам, но веднъж на 2 седмици. Или на 10 дена за разтоварване. Марико, няма начин да няма начин.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Трети ден захранване, продължавам да съм -6 кг. Въобще не е трудно.
cchery написа: :323 :1143 Eй, момиченца, страхотни резултати!!!! :1143 :323

Много ми хареса и на мен идеята на Марико за житния ден - мисля да го пробвам, но веднъж на 2 седмици. Или на 10 дена за разтоварване. Марико, няма начин да няма начин.
Чери, благодаря, тези похвали са невероятен стимул :922
Знаеш ли какво съм решила - един месец детокс по пълнолуние, един месец 3-дневен житен режим след пълнолуние, и разтоварващи дни на жито - по 1 седмично /това само като идея, дано го осъществя и на практика :1062 /. На ориз просто не става при мен :1044 . Изпитвам зверски глад и на другия ден така се нахвърлям на храната, че всичко губи смисъл. Предлагам ти /ако можеш да се настроиш/, да се пробваш сега след пълнолуние на тридневен житен режим и после 2-3 дена захранване. Не е кой знае какво, ще успееш. Просто за разнообразие.
:922
Ver

Мнение от Ver »

Добро утро момичета!
Браво Марианче!
Мен тази сутрин дори не ми се качва на кантара :1062 , че вчера поуплесках нещата и тази сутрин се събудих подута, явно посъбрах водичка. Ама, в събота такава пот хвърлих, че солевия ми баланс тотално се разбута. Та, вечерта си напрвих салатка със сол и печени броколи със сол. Стореното, сторено! За днес си имам супа с лимон, но без сол :222
Ще погледна след малко, какво беше по схемата за захранване, че я позабравих :)
Отивам малко да се пораздвижа, че съм се сдобила с всякакъв род мускулни трески, за които ще разказвам малко по-късно :mrgreen:
До скоро! :329
...аааа, тази салата със спанак ?! суров предполагам :roll: , до сега не съм яла....става ли суров се чудя? Или да си действам с марулки ;)
Ver

Мнение от Ver »

asiatano написа:.... да се подготва и психически.Че аз съм една лигла и всичко ми е в главата и като реша правя всичко стриктно,а ако се отпусна и всичко отива на кино.
То е ясно,че всичко е в главата,Аси :)
Онова за лиглата, ще се направя, че не съм го чула ;)
Не е толкова трудно, дори е приятно! Когато решиш ще се справиш!
Заключено