Здравейте, бърорИнки. Как хубаво си лафите. Аз сега сколасвам за мечата дупка ....... Откъде да почна?!?! Откъдето и да е. Днес, учудващо имам страхотно настроение. Всъщност не е учудващо за детоксовото времео, но снощи отново ме подгони една параноя. Моята Бела сменяше болките си през минутка - ту я боли коремче, ту глава, ту хълца, ту се оригва много често....... накрая вече се чудих какво става. И в един момент реших да се бухна напред с главата в проблема, а да не го избягвам, т.е. да оставям Бела да си играе в детската и да не я чувам. И какво излезе в резултат?!? Легнахме още към 8 часа да четем книжки за Франклин - изчетох 5 броя, много се смяхме и в един момент Бела спря да я боли всичко, да хълца (не че е хълцала, но сама си го предизвикваше), успокои се донякъде и спа сравнително спокойно цялата нощ. Извод: ВСИЧКО Е В МОЯТА ГЛАВА! А детето има нужда от внимание. И аз оспамих като Танчето
Сега да мина към доста по-веселите неща от днес:
Дари, едно голямо браво!

Страхотни резултати, страхотна дисциплина, страхотен пример! Май май ще валят нови специални рангове, ама да видим

.
Буба и Фют, обръщам се специално към вас!! Моля, не се дерзайте! Док ни подари този метод не за да изпитваме вина и да се самоизмъчваме. А за да оздравеем! Ако нямаме психически комфорт, то и физическото здраве ще е далечен мираж! Посочете ми един човек от детокси-бандата тук, в Часът и в бг мама, който не е провалял нито един детокс, и публично ще се самобичувам! Не си помагате така като изпитвате вина. Напротив, много ми харесахте във вторите си постове:
ГЛАВИТЕ ГОРЕ И НАПРЕД КЪМ ТРЕТИЯ ДЕТОКСИ-ДЕН, КОЙТО ЩЕ Е ПЕРФЕКТЕН!

Помните, сигурна съм, че док препоръчва детоксикацията да се прави 2 пъти годишно, ако човек няма някакви здравословни проблеми. Е, а ние какво правим?! Редовни сме всеки месец. И ако един път се случи да прецакаме нещо или да направим по-кратка детоксикация, това няма да ни направи по-лоши и по-болни. Може да забави единствено бързината на слабеене. Обаче като говорим за слабеене, по-добре е да забравим за бързите резултати!!!!

Иначе, да, бихте могли да изкарате и утре на сокчета или поне до вечерта - там да почнете първото захранване и в четвъртък да продължите със захранването.
Цвети, ако ти обясня какво ми се случи с англ. сол тази сутрин и как не намерих тоалетна

по пътя за метрото, ще се смееш много ...... но е самата истина. В резултат си имам нови черни бикини
Дотук не съм много напред с материалите за пиене и почвам яко да наваксвам.