Декемврийския детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Декемврийския детокс

Мнение от cchery »

Здравейте, бърорИнки. Как хубаво си лафите. Аз сега сколасвам за мечата дупка ....... Откъде да почна?!?! Откъдето и да е. Днес, учудващо имам страхотно настроение. Всъщност не е учудващо за детоксовото времео, но снощи отново ме подгони една параноя. Моята Бела сменяше болките си през минутка - ту я боли коремче, ту глава, ту хълца, ту се оригва много често....... накрая вече се чудих какво става. И в един момент реших да се бухна напред с главата в проблема, а да не го избягвам, т.е. да оставям Бела да си играе в детската и да не я чувам. И какво излезе в резултат?!? Легнахме още към 8 часа да четем книжки за Франклин - изчетох 5 броя, много се смяхме и в един момент Бела спря да я боли всичко, да хълца (не че е хълцала, но сама си го предизвикваше), успокои се донякъде и спа сравнително спокойно цялата нощ. Извод: ВСИЧКО Е В МОЯТА ГЛАВА! А детето има нужда от внимание. И аз оспамих като Танчето :oops: :oops: :oops:

Сега да мина към доста по-веселите неща от днес: Дари, едно голямо браво! :326 :326 :326 Страхотни резултати, страхотна дисциплина, страхотен пример! Май май ще валят нови специални рангове, ама да видим :1028 :1028 .

Буба и Фют, обръщам се специално към вас!! Моля, не се дерзайте! Док ни подари този метод не за да изпитваме вина и да се самоизмъчваме. А за да оздравеем! Ако нямаме психически комфорт, то и физическото здраве ще е далечен мираж! Посочете ми един човек от детокси-бандата тук, в Часът и в бг мама, който не е провалял нито един детокс, и публично ще се самобичувам! Не си помагате така като изпитвате вина. Напротив, много ми харесахте във вторите си постове: ГЛАВИТЕ ГОРЕ И НАПРЕД КЪМ ТРЕТИЯ ДЕТОКСИ-ДЕН, КОЙТО ЩЕ Е ПЕРФЕКТЕН! :954 :954 Помните, сигурна съм, че док препоръчва детоксикацията да се прави 2 пъти годишно, ако човек няма някакви здравословни проблеми. Е, а ние какво правим?! Редовни сме всеки месец. И ако един път се случи да прецакаме нещо или да направим по-кратка детоксикация, това няма да ни направи по-лоши и по-болни. Може да забави единствено бързината на слабеене. Обаче като говорим за слабеене, по-добре е да забравим за бързите резултати!!!! :923 :923 :923 Иначе, да, бихте могли да изкарате и утре на сокчета или поне до вечерта - там да почнете първото захранване и в четвъртък да продължите със захранването.

Цвети,
ако ти обясня какво ми се случи с англ. сол тази сутрин и как не намерих тоалетна :1126 по пътя за метрото, ще се смееш много ...... но е самата истина. В резултат си имам нови черни бикини :oops: :oops: :oops:

Дотук не съм много напред с материалите за пиене и почвам яко да наваксвам. :960 :960 :960
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Привет и от мен :)
Марчиииииииии :923 :923 :923 Много ми липсва твоята компания. Голям купон сте спретнали, браво :) А аз се справих без АБ защото следвам светлия ви пример, за което съм ви безкрайно благодарна :923 :923 :923
Обаче стреса ми идва в повече, та ще ходя да ви се жалвам в спам темата, няма да стане. И за Биоформулата да те питам разни работи.
Иначе детокса върви добре, обаче Чериииииииии с тези ядки... ми и аз ща не ща прегрешавам. Хайде Зори, чакам да ме скастриш, че то съвсем му олабих фронта. Детокса стана много либерален и не съм сигурна резултатите какви ще са :) Ако ми оставаха 5-6 кг добре, ама имам цели 12. Мацки януари ви предлагам всички тука на всекидневен отчет.
В този ред на Мисли Дари страшна си :326 :326 :326 Това се вика желязна воля! Поздравления! Достоен пример за подражание! Ей това е, всичко е въпрос на нагласа. И аз бях постигнала това ниво да готвя любимите ми неща без да се изкушавам, а сега много ми е омеклан ангела :oops: И само се чудя какво сладичко да си забъркам!!!
Фюти, Бубе (хехехе и на мен така ми викат близките :) ) не се притеснявайте, както вече сме казвали всичко е въпрос на нагласа. Явно този път не е бил вашия детокс и толкова.
Ейй, от кога тръгнах да го пиша това Чери ме изпревари
:1069 :1069 :1069 Ами честити ти нови гащи :1069 :1069 :1069
И да споделя моя зелен чай с жасмин е супер. Аз още съм в търсене на този белия. Ще го открия някога :)
Браво момичета. Страхотно върви детокса. А най-хубавото от всичко е че въпреки спънките на Фюти и Буба и двете продължават. Герои!!!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Последен ден, момичета, супер. На мен този детокс ми мина много бързо, ама супер стриктно, да видим утре какви резултати ще отчетем.

Фюти, Бубе, не се кахърете, че сте се поиздънили, голяма работа, нали днес сте си пак с нас, то пълнолунието е най-важно в крайна сметка. А и както Чери е казала по-горе по принцип детокса се прави 2 пъти годишно за здраве.

Аз нещо умирам от студ, ще ходя да пийна няколко чайчета да се стопля. Снощи ме цепеше главата, но си легнах по-рано и днес съм си ок. И май поставих личен рекорд по пиене на течности- сигурно докато си легнах с последния чай към 6л. :shock: Горките ми бъбреци, сигурно се чудят кво става :1044 :roll:

Хриси нещо не съм я мяркала скоро, сигурно има изпити. Ама съм сигурна, че е с нас. А и Исето...ама и тя е с нас със сигурност. :923
Бобиии, и аз пишех , заедно сме пуснали постовете, телепатия, а? Ти си имаш основателна причина да не се лишаваш от прекалено много неща, имаш време, все пак второ раждане, кърмене...еее не бързай, ти сама знаеш, че не става с бързане. Целувки за Митака и за малкото Цвете :329 и още веднъж браво на теб :326
Лек детокси ден на всички
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bobichan написа: Иначе детокса върви добре, обаче Чериииииииии с тези ядки... ми и аз ща не ща прегрешавам.

Бобка-Бубка, стига с тези прегрешения. Дайте да не ставаме съвсем ортодоксални. Значи ако се наплющя с една яка пържолка, ако почна да маам млечни и майонезени салати, да вкарвам мезета и да пия галони с вино, да го рекнеш прегрешение, че и развален детокс. Но, при положение, че вкарваш в организма си минимално количество естествени вещества, аз мисля, че не само не е прегрешение, ами е и от полза. И то двуяка: първо се предпазваш от силно прегладняване, което може да доведе до прецакване на детокса. И второ - доставяш си на организма възможно най-полезните вещества за мозъка и то в момент, когато ще ги намести най-добре, т.е. всичко е пречистено и в момента има глад за това. Така че..... определено не мисля, че прегрешаваме с ядките - говорим за 50 г. В крайна сметка дори салатки са позволени вечер. То идеята е не само да изхвърлим всичко от организма си, ами да му доставим и полезни вещества. С едните сокчета и чайчета това няма как да стане.....
bobichan написа:Ейй, от кога тръгнах да го пиша това Чери ме изпревари
:1069 :1069 :1069 Ами честити ти нови гащи :1069 :1069 :1069
Благодаря :1056 :1056 :1056 :221

Марчита, радвам се на твоето присъствие тук! Хайде да ти стане навик вече :1140 :1140 :1140 . Иначе, за Хриско си права - има изпити милата. Исето предполагам, че детоксва - чухме се в събота, но не я питах де. Ама тя е желяза. И въобще - всички сме номер едно! :D :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мдааааа, след като внесох смут в детокси-редиците е редно да оправя кашата по отношение на ядките:
Д-р Михайлов написа написа:Смятам,че не бива. Нали се разбрахме за салатки."

:1127 :1127 :1127 :1127 :1127 :1127 :1127 :1127

И още малко от разговора ми с док:
Д-р Михайлов написа написа:Зависи от мотивите и целта. Колкото по-сериозен проблем решаваме, толкова по-точно да се спазва.

Когато имат серия от детоксикации, може да се поглезят с 2-3 ореха, но е излишна глезотийка.
2 л сок си е много засищащо.

Да формулираме така: 2 пъти в годината е добре да се прави точно по правилата. А когато ги правят серийно, понякога може да прибавят лешник, орех и други полезни сурови ядки.

Когато сме нямали масло, правил съм на топъл зехтин, но не е като маслото. Друг път правих със сусамово масло един ден и имаше очистващ ефект. Но 2 маслини например объркват схемата. Та има доста детайли, които може да се окажат от значение.

helpmИ

Мнение от helpmИ »

Здрасти детокс-банда.
Да се разпиша,че току виж съм залипсвала на някой :1062 .Този детокс наистина мина и замина неусетно.Аз поне не разбрах кво се случва .Хем съм си вкъщи и нямам кой знае колко работа.Предния път беше събота и неделя, и всички бяха вкъщи и ми беше по трудно,а сега пей сърце.Днес бях леко притеснена ансола да не ми връне някой "листопаден" номер ,че имах работа навън ,нооооо всичко беше под контрол.Според мен, така като си мисля ,организма ми се готви за цикъл и затова така не изхвърлям течности :523 .Не,че има някакво значение,но това неминуемо ще се отрази на свалените килограми.По-точно няма да има такива :328 Нищо другия път.

[quote="cchery"] Посочете ми един човек от детокси-бандата тук, в Часът и в бг мама, който не е провалял нито един детокс, и публично ще се самобичувам!

Чери, аз бе мила :222 мноооого съм стриктна ама то щото са ми само два детоксите :plezya se

Цвети,[/b] ако ти обясня какво ми се случи с англ. сол тази сутрин и как не намерих тоалетна :1126 по пътя за метрото, ще се смееш много ...... но е самата истина. В резултат си имам нови черни бикини :oops:
:oops: :oops:

:955 :955 :955 Ха честити ти нови гащи :955

Момичета не се терзайте,все пак всичко ,което правим освен за здраве и красота,трябва да ни носи и удоволствие.Ако го правим свъх усилия и ни носи само отрицателни емоции, и чуство за вина няма смисъл да го правим.Товарейки психиката си ние със сигурност товарим и тялото.Айде горе главите и утре е ден.Ама -ха някъв детокс ще ни се опъва :1058 е няма да стане :1055 МНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ :fan
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Е, добре, явно днес е денят с най-многото ми грешки....... самобичувам се:

:128 :128 :1127 :1127 :127 :322 :327 :1019 :1020 :1021

Ето, дупето ми се зачерви от побоя

:1112 :1112 :1112 :1112

:221

Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа:Е, добре, явно днес е денят с най-многото ми грешки....... самобичувам се:

:128 :128 :1127 :1127 :127 :322 :327 :1019 :1020 :1021

Ето, дупето ми се зачерви от побоя

:1112 :1112 :1112 :1112

:221
И що така бе Чери?
Е малко си ни подвела, ама това не е проблем, а и като гледам май само аз ти се възах :222 . Което също не е проблем :923 :923 :923 А защо не каза че ще питаш доктора за разни работи да добавя и аз няколко въпроса. Като например покълналия слънчоглед към ядките или към тревата е :1069 и аз явно съм в мнооогоооо повече прегрешения, защото снощи хапнах и маслинки :oops: :oops: :oops:
Е януари ще го караме по-стриктно :1095
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Вижда му се края :fan Утре ще си хапна сурова настъргана тиква с мед, орехи и канела а за вечеря смятам салата зеле.Да си призная вече съм си ачик, ачик гладна.Дано да съм внимателна с захранването щото :1058
Е, добре, явно днес е денят с най-многото ми грешки....... самобичувам се:
Чери, не така .Може да не е било стриктен детокс, но пък е било разтоварване за организма и то придружено и със смъкнати килограми.По принцип всички си знаем, че е най добре както го е казал доктора, нокакто каза по горе по добре мялко сурови ядки отколкото като мене на огромно парче торта гараж т.н(това направих на предния детокс)Никакво самобичуване.... и честити ти нови черни бикини ;)
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Привет и от мен отново :923
И днешният ден мина без нито едно нарушение - доволна съм от себе си :D , даже съм горда.
Английската сол ми действа най-силно именно през третия ден, днес се съдрах направо... по този повод, Черита, честити нови бикини :razz: , със здраве да си ги носиш и с кеф да ги сваляш :1056
Чудя се с какво да захраня утре, може би ще ям сурово кашу, обожавам го! А така ми се е прияла баничка със сирене, шоколад, свинско със зеле и дюнер :1062 :lol: :1140
Но ще трябва да се въздържа, зная!
Резултатът през този детокс ми е минус 3 кг :222
Лошото, че винаги си ги връщам обратно след това... :oops: уж не преяждам, не се тъпча, чат-пат въртя велоаргометъра, но фактите са си факти - свалям и после пак си качвам.
Това ми е четвърти детокс, като първият по-скоро бяха 3 плодови дни, а не точно детокс. Беше ме страх да започна истински. Но се радвам, че се осмелих.
Мисля, че добре ми се отразяват здравословно.
Само където в момента вече съм много гладна и ... злобна :126
До утре ще устискам, но какво да ям утре според вас, моля за съветите ви!
Благодаря на всички ви за всичко!!! :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
олеся

Мнение от олеся »

vihrogonche написа:Само където в момента вече съм много гладна и ... злобна :126
Защо ли не ми е чуждо и на мен това състояние? Аз не съм гладна, но преди малко изрекох неща, които ... :1053

Трябваше по-рано да вляза и да ви прочета - голяма веселба пада тук :955
Иначе днешния ден мина с такава скорост, просто не го усетих. Сутринта си бях навила часовника в 6ч. за ансола. Изпих го и обратно в леглото за доспиване. В 7,30ч. започнах с течностите. Корема така ми къркореше, но поне докато изляза за работа и резултата от ансола приключи. През деня ми беше спокойно и не търчах да търся 00.
Всичко мина по график и съм доволна. Утре ще видим и теглото как е, но днес колеги ми казаха, че съм отслабнала, а не сме се виждали само от четвъртъка. :1128
Dari09 невероятен резултат! Поздравления! :326
Заключено