Силата на Позитивното Мислене

Свобода на словото
Публикувай отговор
Milenita Bonita

Re: Силата на Позитивното Мислене

Мнение от Milenita Bonita »

Ver написа:Ето това видях сега:
ШЕКСПИР Е КАЗАЛ: "Винаги се чувствам щастлив. Знаеш ли защо? Защото не чакам нищо от никого. Да чакаш винаги боли. Животът е кратък. Затова обичай живота, бъди щастлив и винаги се усмихвай. Живей за себе си и запомни - преди да говориш - слушай, преди да пишеш - мисли, преди да нараниш - чувствай, преди да мразиш - обичай, преди да се предадеш - опитай!!! Преди да умреш - ЖИВЕЙ
Харесва ми :524
Браво на Шекспир :326

Мерси за цитата Вер!!
Как сте позитивки? :954 Какво е настроението??!!! :940
Ver

Мнение от Ver »

Milenita Bonita написа: Как сте позитивки? :954 Какво е настроението??!!! :940
Аз съм добре, Миленче :) Житя.
Ти как си? Отдавна не се беше мяркала по форума. Надявам и при теб нещата да се подреждат така, както ги искаш :923
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Ver написа:
Milenita Bonita написа: Как сте позитивки? :954 Какво е настроението??!!! :940
Аз съм добре, Миленче :) Житя.
Ти как си? Отдавна не се беше мяркала по форума. Надявам и при теб нещата да се подреждат така, както ги искаш :923
И аз съм добре,благодаря Вер :954 !
Нещата при мен пак са леко нестабилни.Намерих си рсабота преди месец и половина,но ме взеха само да замествах едно момиче,което беше в болнични.Преди 2 дена тя се върна на работа и мен ме освободиха.Имах много интересни емоции през това време,запознах се с нови хора.Сега пак съм в търсене и отново ще доказвам силата на търпението :) Както знаем за всичко си има причина,така че не се отчайвам,ще изкочи нещо по-добро!!!
Прегръдки и целувки на всички!!! :940

П.С. Как върви житенето този път,Вер?!
Ver

Мнение от Ver »

Миленче, пожелавам ти Късмет и Добро стечение на обстоятелствата :)
Житенето минава добре :) Вече му се вижда края :222
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Да споделя една песничка:
Ayo - Slow, Slow (превод)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Ver

Мнение от Ver »

Много е Smooth. :524
Да, наистина трябва да забавим ...и да се забравим,за да се намерим, но различни :524
valrus

Мнение от valrus »

Момичета :923 :329 ,май моята болежка е точно за тук.Моля ви,кажете ми как да се заключваме срещу енергийни вампири,МОЯТА СВЕКЪРВА Е ТАКАВА,имам чувството.Друг път ще ви разкажа,защо стигнах до това заключение,пък живее с нас.
valrus

Мнение от valrus »

Аз чакам ,чакам,но никой не ме виииииждааааа.
Ver

Мнение от Ver »

Вале, видях ти проблема.
Но си мисля, че е доста сериозен и едва ли ще мога да ти дам конструктивен съвет.
Но, най-горещо ти препоръчвам ето тази книга:
Енергийните вампири
Тук ще намериш доста информация и начин да се справиш :524
За сега просто се опитай да се "заключваш" - представяй се в сфера през която виждаш всичко ясно, но която отвън е огледална. Така енергията на вампира ще рефлектира и ще се връща към него.
Ако можеш бягай далеч! :923
Надявам се, да успееш да си купиш книгата, защото там има чудесни практични съвети за всички видове енергийни вампири.
Пожелавам ти Успех (в тази нелека задача) !!! :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

valrus,аз също още вчера видях поста ти и дълго мислих какво точно да ти пиша, за да не те отчаям допълнително. :1044
Както казва Верка, проблема наистина е много серьозен, когато вампирите са част от семейството ни и живеят с нас под един покрив.
От опит знам, че единственото, което помага в тези случаи е човек да се грижи за собствения си баланс и емоционална стабилност, за да не може вампира да го извади от равновесение и провокира неговата раздразнителност, нещата които отключват изтичането на енергия.Но, тъй като те са прекалено изобретателни, това се оказва доста трудна задача.Даже ми се струва, че точно когато се чувствам "най-недосегаема", "нападението" е много по-ожесточено.
Ще потърся книгата, която Верка препоръча.
И съм ти много благодарна, че повдигна темата.Като се замислих, май съм се оставила на самотек в последно време по този въпрос.
Хубав и стабилен ден желая :923
Ver

Мнение от Ver »

droidd написа: Даже ми се струва, че точно когато се чувствам "най-недосегаема", "нападението" е много по-ожесточено.
Много съм съгласна с теб Дидка!
И мисля, че знам защо е така. Човек се чувства силен и недосегаем, когато е събрал повече енергия. Вампирите моментално го усещат, защото те се нуждаят от нашата енергия. И те са жертви на собствената си неспособност да черпят от първоизточника, но защо пък ние да бъдем техни?!
Успех с намирането на книгата! :923
А дотогава осланяйте се на интуицията си!
На мен книгата ми даде доста, надявам се да послужи и на вас!
Марианче, това е книгата за която си говорихме :923
Публикувай отговор