Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Sladka Debelanka

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мене! Искам да ви споделя, че много ме е срам от мене си. От предишния детокс запазих само едни мижави 700 грама. Аз съм си виновна за това. Преди цикъл просто полудявам. Тъпча се с какво ли не. Направо ужас. Днес съм на линия с детокса. Ядох малко пъпеш и 2 праскови. Спазвам интервали между яденията. Откакто тръгнах на работа забелязвам че за 8 часа изпивам около 1.5-2 литра вода. От това съм доволна, ама да спра да ям глупости - е те ТАВА искам :)
pepa_ilkova

Мнение от pepa_ilkova »

Мога ли английската сол да я пия вечер, а не сутрин. Защото сега/14:00 часа/ изпих половин лъжичка, но казвате, че е малко. Вече бях до ОО :shock:
Например след като се приберем с децата от разходка да изпия още 1 ч.л.?
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:D Благодаря, Мърмори -отивам да купувам.Макр че след като взех 2 ч.л. пектин+1/2 мед, малко се пооправих :524
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

pepa_ilkova написа:Мога ли английската сол да я пия вечер, а не сутрин. Защото сега/14:00 часа/ изпих половин лъжичка, но казвате, че е малко. Вече бях до ОО :shock:
Днес зарежи! Утре сутринта си карай по схемата-1 с.л. Сутрин очистителните процеси са най-силни и така ги подпомагаме допълнително.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте от мен и тук! Днес не съм с вас, а за утре се настройвам само...., което не означава, че ще кандисам да детоксвам........... Но нищо не се знае! Пожелавам успех на всички и си мислете само за неделния ден, в който ще сте по-леки, по-красиви, по-нежни, по-женствени, по-здрави! :923 :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
pepa_ilkova

Мнение от pepa_ilkova »

Мърмори написа:
pepa_ilkova написа:Мога ли английската сол да я пия вечер, а не сутрин. Защото сега/14:00 часа/ изпих половин лъжичка, но казвате, че е малко. Вече бях до ОО :shock:
Днес зарежи! Утре сутринта си карай по схемата-1 с.л. Сутрин очистителните процеси са най-силни и така ги подпомагаме допълнително.

Обаче дали до 10 часа ще изчистя "мръсотията" ме интерисува? С децата излизаме тогава и до 10 трябва да съм на 6.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

pepa_ilkova написа:
Мърмори написа:

Обаче дали до 10 часа ще изчистя "мръсотията" ме интерисува? С децата излизаме тогава и до 10 трябва да съм на 6.
Ами опитай се максимално рано да я изпиеш. При мене подейства до към час, час и нещо след изпиване!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
galkata

Мнение от galkata »

При мен днес подейства след 5 мин. :mrgreen:
Дидинка

Мнение от Дидинка »

Да се разпиша - днес и аз съм на линия само заради много натовареният работен ден поизостанах с чайчетата, но наваксвах с вода.
Успех на всички в останалите дни!
mironi

Мнение от mironi »

Здравейте и от мен!
И аз днес не можах да започна, заради командировка!
Но от утре съм на линия!
Прочетох темичката, надъхах се....... готова съм!
Радвам се, че има още новаци като мен! Покрай тях ще науча доста неща, защото сме доста неопитни и ще задаваме въпроси!
Извинете ако досаждаме.....
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте! При мен детокса е 6 / де да беше така и с ремонта- там нещата клонят към 0 :328 :128 /
Днес бях на кайсии, утре смятам да съм на диня, после ще видим. Струва ми се , че горещината помага на детокса - апетитът ми не ми създава проблеми както обикновено. Само някоя комшийка да не реши в тези горещини да се развихри в кулинарни води, та да се изложа. :1140 Сега ще потърся за начина на приемане на пчелния прашец, но дали ще намеря не знам. Ако някой ми напише ще съм супер благодарна.
droidd, с това високотехнологично име заблуждаваш за възрастта. :954 Аз съм с година по-" малка" и много се радвам като срещна тук връстнички. Че с тези млади мами наоколо може да се комплексира човек :221 :524 Дъщеря ми е на 21 и направи с мен 1 детокс. Оттогава така и се пренастрои обмяната или апетита и , че потдържа страхотна форма. Синът ми е на 17 и ме подкрепя. Но забелязвам, че с възрастта килограмите все по-здраво се захващат за мен и не щат и не щат да се пускат. И при теб ли е така? А спортуването е проблем - от коремни преси така ме боли кръст...
Пак се увлякох, но ми е толкова приятно тук. :329
Успех на всички! :923
Заключено