lindorina написа:cchery написа:valrus написа:ЕЕеееее,ама никой няма тези дни,срам бе :lol:
Къде сте,разказвайте?
Да бе....... да няма някаква стачка тук

:!: :?:
Здравейте,сладки!Чакайте да драсна два-три реда,за доказателство,че не стачкувам.Просто не ми се пише,едно ми е такова.......и аз не знам какво.Вчера май нещо витаеше във въздуха-станах късно,не съм си правила тибетските,ядох като за световно,беше ми тежко........все неща,които не са за адмирации.Е,дано тази седмица да вляза в релсите.
пожелавам ви хубав слънчев ден и много усмивки!
Хи-хи, Линди, аз на това твойто състояние му казвам "деня преди цикъла". Не знам във въздуха ли витае, ама ме навестява кажи-речи веднъж месечно
Не стачкувам и аз, ами бяхме за една седмица на Шкорпиловци. Представете си - варненка отива на море

! Точно така стана обаче, аз на градския плаж не обичам да ходя, че е много мръсен - и пясъка и водата. Последният път, когато ходихме на градския плаж, моят мъж каза "Какво да му харесвам, все едно съм седнал в тоалетната!" и беше прав. Водата правеше една гадна пяна, а пясъкът беше пълен с какво ли не, чак ме е гнус да си спомням - от костилки на праскови и люспи от семки, през опаковки от вафли и фасове, до ... презервативи и дамски превръзки! И всичко това при положение, че имаше поне 50 коша за болкук, разположени през 5 метра един от друг! Какъв трябва да си, за да си хвърлиш боклука на пясъка до собствената си хавлия, а не в коша, който е наблизо?!
На Шкорпиловци обаче водата беше кристално чиста, пясъкът беше осеян само с мидички. Нашият университет има бунгала, които са на 200 метра от плажа в дъбова горичка. Представете си ме само, представям ви примерния ми режим там (почти без отклонения го спазихме всички дни):
ставане в 5:30 ч., тоалет, тоалетна

, две чаши вода, слагам кафето и в 6 ч. будя мъжа си;
малко упражнения и малко крос в гората двамата (има доста баирчета), после разходка - до към 7 ч.;
до 7:30 си пием кафето, говорим си и... не само
в 7:30 будим децата, приготвяме закуска, която слагаме в кутии и най-късно в 8 ч. сме на плажа
8-10 ч. - плаж,
плаж, ПЛАЖ, закуска на плажа, игра на плажа, Ани плува с пояс, Ани плува с дъска за плуване, Ани плува с... мама, Вили плува с дъска, Вили плува без дъска... въобще не можех да ги извадя от водата
прибираме се в 10-10:30, приготвям обяд, към 12-12:30 хапваме и после се излежаваме в най-различни варианти - на пейката пред бунгалото с книга, на пейката пред бунгалото с кафе, на пейката пред бунгалото с книга и кафе
към 16 ч. приготвям плодове или друга лека закуска и обратно на плажа до към 19 ч. - тук програмата ви е ясна, нали?
към 19:30 вече сме в банята, простираме банските, вечеряме и се насочваме към детската площадка, която си е в базата на университета
След всичко това, най-хубавото е, че когато към 22 ч. кажех "Хайде в леглата!", двете ми уморени госпожици казваха "Добре!"
Ами... това е. Прочетох две книги за тази седмица, водих си децата на разходка в гората едната сутрин, когато имаше облаци и вятър, видяхме делфини и корморани, а в гората, в която бяха бунгалата, живееха едни много сладки малки птички с оранжеви коремчета, които за съжаление не зная как се казват. Имаше едно хлапе, което има всички данни да стане ентомолог - за един ден успя да ми покаже три вида бръмбари! Сега се опитвам да поработя, но - уви, и аз като Чери трудно влизам в работния ритъм.